zoals altijd goed!

Vriendelijke dame aan de balie/telefoon. Goed behulpzaam. Duidelijke uitleg wat ze gedaan hebben aan de auto. Netjes en correct.

Geweldige service

Reperatie en onderhoud is oke

Snel en eerlijk

Exact volgens afspraak geholpen, snel en eerlijk advies gekregen. Geen onnodige kosten. Supertevreden

Kundig en klantvriendelijk.

Wordt altijd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Alle reparaties c q vervangingen worden doorgesproken.

Klant vriendelijk super service

Vriendelijk vakkundig personeel dat altijd goed met je overlegd en zorgt dat je auto vakkundig wordt gerepareerd

Betrouwbaar autobedrijf met vriendelijk personeel.

De service is perfect

De service is perfect

Goed en zorgvuldig geholpen .

Een goede indruk achter gelaten.

Vriendelijke bediening. Bij een technisch probleem wordt altijd naar een snelle oplossing gezocht met een redelijke prijs. De onderhoudsbeurten worden naar tevredenheid uitgevoerd.

Fijne garage, zéér prettig personeel.

Goede informatie én vakkundig personeel. Kom hier al jaren, en daardoor voelt het zeer vertrouwd.

Zeer snel geholpen tegen een redelijke prijs

Mijn auto startte niet meer. Ik had een slechte accu (heb met behulp van kabels moeten starten). Gebeld naar Autobedrijf Smeets en men had een passende accu op voorraad. Ik kon nog dezelfde middag terecht voor het vervangen van de accu. Binnen 30 minuten was de klus geklaard. Prima service!

Superklantvriendelijk

Kom al jaren bij Garage Smeets en kan al die jaren alleen maar terug kijken op goede ervaringen van een echt warm familiebedrijf en goede deskundigheid.

Zéér goede service

Gewoon goed

Niks mis mee.Goede snelle service.

Afspraak is afspraak.

De mensen van autobedrijf Smeets zijn zeer klantgericht. Afspraak is afspraak staat naar mijn mening hoog in hun vaandel.

Snelle en goede service.

Duidelijke en snelle service omtrent de apk en beurten tegen een goede prijs. Zeker aan te raden.

GEWELDIGE SERVICE

Nakomen afspraken

Goed overleg en afspraken van uit te voeren werkzaamheden en prima gespecificeerd op de rekening.

als vanouds gewoon goed

vertrouwd en goed

super service

IK vertelde van accu problemen, kon meteen terecht en er werd meteen gehandeld.

goed service

Alerte en uitstekende service

Medewerkers bieden altijd een luisterend oor voor je probleem, en passen er ook altijd een mouw aan! Toppie!

Service gericht en technisch bekwaam

Zie bovenstaand

Heel goed

Geweldige services

Problemen worden op een goede manier opgepakt

Heb vertrouwen in Smeets.

Bekerbaan 15 A

6333EH Schimmert