allemaal zeer behulpzame mensen

ik heb alleen lof over dit bedrijf en wordt altijd naar volle tevredenheid, vakkundig geholpen!

Betrouwbaar en goed autobedrijf

Afspraken worden nauwkeurig nagekomen en kundig en vriendelijke eigenaar en personeel.

Zoals altijd, een vertrouwd adres voor het onderhoud van de auto

Het onderhoud is correct uitgevoerd op het afgesproken moment. Aandacht voor de klant en je komt niet voor verrassingen te staan. Kleinschaligheid heeft zo zijn voordelen.

Top service

Snelle behandeling

Supersnel supervriendelijk supergoed

Uitmuntend

Fijn familiebedrijf, goede persoonlijke service, vriendelijke medewerkers, kwaliteit, betaalbaar.

beste Honda garage in de omgeving.

Weet zeker dat mijn Honda Crx hier in vertrouwde handen is. Niet goedkoop , wel! goed.

Fijn en kundig autobedrijf

Kundig autobedrijf, alles in overleg en geen verrassingen achteraf.

Super!

Net als het merk Honda, degelijk en betrouwbaar. Goede communicatie en duidelijke afspraken.

Gewoon goed.

Zoals gewoonlijk goed geholpen en weer veilig op weg!

Gewoon. ALLES GOED

Uiterst betrouwbaar. Mijn 3e auto bij auto bij Smeets gekocht. En bij een probleempje direct geholpen. En ook nog garantie. Super.

Zeer goed en snel geholpen

Goede service, vriendelijk en betrouwbaar.

Correcte afhandeling van zaken!

Duidelijke en volledige communicatie, zowel vooraf, tijdens als na het onderhoud, waardoor geen misverstanden over wat, tegen welke prijs, en wat niet zou worden uitgevoerd.

In alle opzichten prima.

Goede afspraak gemaakt en vriendelijk afgehandeld. Doen wat ze beloven. Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken.

Vriendelijke bediening

snelle service

Klantgericht en prima service

Zie boven

Vriendelijk en goede service

Doen goed werk. Zijn niet de goedkoopste maar wel vergelijkbaar met andere garages van zelfde soort. En ze verrichten goed werk, is ook heel belangrijk

Snel en vriendelijk

Fijne garage kom er al jaren en altijd heel goed geholpen

Goed, duidelijk

Banden wissel en advies vervangen koelvloeistof

Een betrouwbare autogarage, vriendelijk personeel en eerlijke prijzen

Klantgericht

Zeer vriendelijk, vakkundig en klantgericht!

Zeggen wat ze doen , doen wat ze zeggen top

Reparatie perfect en binnen de afgesproken tijd fijne leen auto

Klantvriendelijk, vakkundig en verantwoordelijk.

Ik weet dat ik goed word voorgelicht over de staat van mijn auto en wat te doen qua onderhoud.

Alles naar wens

Bekerbaan 15 A