Super service snel en vriendelijk

Geeft advies zijn aardig leggen alles uit

Een uitstekende service

Zoals al jaren een uitstekende service.

Prima service.

Perfect in onderhoud

Super goede ervaring met garage smeets schimmert

Een top garage met ervaring op hoog niveau. Altijd klantvriendelijk,klantgericht en luisteren naar de wensen van de klant. Ik kom er al jaren en zeer tevreden. Voor mij geen andere garage.

Betrouwbaar garage bedrijf

Ze doen wat gedaan moet worden Niet meer, niet minder

Niet lullen, maar poetsen.Rotterdams gezegde voor vakmansschap.

Zie boven. Geen spatjes, maar kwaliteit geleverd.

Top Service!

Deze garage is heel vertrouwd! Staan altijd klaar!

Helemaal top!

Perfect geholpen.

Zeer goede service, vakbekwaam en klantvriendelijk

Service is zeer goed, kom hier al jaren, goede communicatie en zullen altijd overleggen voordat ze iets gaan repareren. Zijn klantvriendelijk en betrouwbaar.

Uitstekende vakman en correcte naleving afspraken en prijsopgave.

Hier laten wij al haren onderhoud aan de auto doen. Nog nooit teleurgesteld en altijd tevreden.

Betrouwbaar en degelijk voor een schappelijke prijs!!!

Al enkele jaren wordt door Autobedrijf Smeets in Schimmert mijn auto onderhouden. Altijd tot volle tevredenheid in voortreffelijke kwaliteit uitgevoerd. Na deze onderhoudsbeurten voel ik me veilig op de weg en in mijn auto. Hopelijk gaat Autobedrijf Smeets in Schimmert op de manier nog lang door.

betrouwbaar en degelijk

altijd eerlijk en goed

Kwaliteit en betrouwbaar.

Kom al meer dan 50 jaar bij Auto Smeets Schimmert. Dat doe je niet voor niets. Goede kwaliteit en service. Eerst opa Smeets, daarna vader Smeets en daarna Rob en Michel.

Fijne garage

Vriendelijk , eerlijke i Fijne, bellen bij reparatie , goede prijs kwaliteit, heel tevreden, 2ij komen hier al jaren

Goed en eerlijk advies over reparaties met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Goede service en persoonlijk

Altijd bereid om mee te denken. Laten altijd een prijs indicatie weten. Vriendelijk personeel. Eigenaar met tijd voor zijn klanten

Alles prima geregeld

Altijd goede uitleg en communicatie.

Het onderhoud van de auto's werd correct uitgevoerd. Storingen worden snel verholpen.

Goed en duidelijk om afspraken te maken.

Goed ontvangen Duidelijke communicatie tussen klant en de garage.

Top Service !

Altijd goed en eerlijk en dik tevreden!

Wederom super!

Zoals altijd prima onderhoudsbeurt en extra service. Hartelijk bedankt.

Geweldige service

Al jaren klant en zal ook zo lang ik leef blijven Aanrader deze garage !

Heel goed.

Goede uitleg.