Al jarenlang goede service en klantgerichtheid

Autobedrijf Smeets is een hecht familiebedrijf. En dat is goed te merken bij de samenwerking van hun team. Ik kom er al van medio jaren 80. Altijd goede service, hulp bij pech, duidelijke communicatie bij evt. reparaties en beurten van mijn Honda Jazz. Ontzettend spijtig voor hun dat nu de Bekerbaan voor zo'n lange periode afgesloten is door werkzaamheden. Maar ook daar geeft :men je goed aan hoe te navigeren om er toch te kunnen aanrijden. Chapeau familie Smeets! Ondanks het gemis van jullie vader Jo, gaan jullie steady door. Mooi om te zien!

Prima service vlak bij huis

Dit jaar wederom de jaarlijkse beurt laten uitvoeren met APK keuring. Het was deze keer een grote beurt. In geval van extra kosten wordt er altijd vooraf om een akkoord gevraagd. Deze keer moesten de remblokken vernieuwd worden (zowel voor als achter). Ook de adviezen, die gegeven worden, stel ik zeker op prijs.

Zoals altijd prima geholpen.

Zoals eigenlijk bij elke onderhoudsbeurt simpelweg goed

Het is erg fijn om een vakgarage in de buurt te hebben. Zeker wanneer deze zo’n goed werk levert.

Heel goed geholpen

maakt goede afspraken.

Kom al diverse jaren bij garage smeets, geweldig persoonlijke service met hart voor het werk. Altijd zeer tevreden.

goede service en vakkundig personeel

goede service en vakkundig personeel

Goede ervaring met dit bedrijf.

Bedrijf houdt zich correct aan gemaakte afspraak. Deskundig en vriendelijk behulpzaam personeel.

Super garage houden zich aan de afspraken

Gewoon super service en vriendelijk.

Super garage.

Komt goed alle afspraken na

Ervaren monteurs

Al vele vele jaren mijn vakbekwame betrouwbare familiegarage.

Zie boven. Fijne prettige mensen ook.

autobedrijf Smeets werkt aan mijn auto net zoals ze hun eigen auto zouden onderhouden

in nauw overleg wordt bepaald welke onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd moeten gaan worden.

Altijd tevreden geweest

Al 50 jaar mijn vaste garage, al 50 jaar 100 % tevreden met de prijs, service, kwaliteit en vriendelijkheid van dit team.

Klantvriendelijk en proactieve info

zowel bij bandenwissel, zomer - winter, als bij de beurten krijg je genoeg info over de auto, maar ook over de te verwachten punten van aandacht

vakbekwaam met gewoon uurtarief

Vele garagebedrijven hanteren vaste tarieven, daarbij is vaak vooraf niet duidelijk wat er eigenlijk gerepareerd of vervangen moet worden. Smeets repareert en vervangt wat nodig is en zo hoort het ook. Mocht er meer werk zijn dan belt men, na eerste inspectie, van te voren op en men weet precies waar men aan toe is. Geweldig toch!

Altijd snel en vakkundig geholpen, met meedenken over de beste oplossing.

Wij hebben drie auto's in onderhoud bij Smeets en zijn al jarenlang zeer tevreden. Alle reparaties en onderhoud worden steeds vakkundig en snel uitgevoerd, met duidelijke communicatie en een eerlijke prijs. De service bij deze garage is ongekend goed: het team denkt altijd met je mee en zorgt ervoor dat je zorgeloos de weg op kunt. Een betrouwbare garage die wij iedereen van harte aanbevelen.

Auto garage smeets heeft hele goede service

Je wordt heel goed geholpen en wat je hun vraagt wordt ook uitgevoerd.....

Oké

Oké

Altijd vriendelijk. Uitstekende service. Leenauto indien nodig. En ze houden je op hoogte van wat ze gaan doen zonder dat je voor verrassingen komt te staan bij het afrekenen.

Zeer goede garage.

Ik kom al jaren bij deze garage . Zeer vakkundige monteurs. Nooit problemen mee gehad .

Zoals je mag verwachten!

Al jaren mijn vaste adres voor aankoop, inruil en onderhoud.

Uitstekende service

Goede afhandeling volgens afspraak en heel vertrouwelijk.

Altijd prima service!

Of het voor een vraag is of om een servicebeurt ik word altijd op een vriendelijke en uitstekende manier geholpen.

Goed en eerlijk garagebedrijf

Bekerbaan 15 A