Goede service!
Al jaren een tevreden klant!!!
27 July 2026
Ineke
Laden reviews...
127 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.412 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
De reviews benadrukken vertrouwen en betrouwbaarheid, samen met professionele en vriendelijke service. Klanten waarderen duidelijke communicatie en het meedenken met oplossingen. Al met al wordt het advies en de service als betrouwbaar en klantgericht ervaren.
Al jaren een tevreden klant!!!
27 July 2026
Ineke
Deurne
Je wordt snel en netjes geholpen. En vriendelijk te woord gestaan
24 July 2026
José
Deurne
Pas geleden hier een auto gekocht. Erg vriendelijk personeel, duidelijk en eerlijk advies en uitleg. Ook altijd bereid om je ergens mee te helpen. Al met al enorm tevreden!
24 July 2026
Romy
Milheeze
Netjes en goed geholpen. Alles liep super
20 July 2026
Frank en Marlies
Milheeze
Klantgericht, deskundig, meedenken in oplossingen. Voor standaard onderhoud of bij problemen staan ze altijd voor je klaar.
18 July 2026
Hubèr
Aarle-Rixtel
Geen onnodige dingen doen, alleen wat nodig
14 July 2026
Teun
Bakel
Door omstandigheden versneld moeten zorgen voor APK keuring. Bel me straks terug, dan moet het tussendoor geregeld kunnen worden, was het antwoord van Hennie. en dat gebeurt dan ! Top DANK.
14 July 2026
Wim
Milheeze
Bij mijn de vakgarage in ons dorp!
13 July 2026
René
Milheeze
Goede service dat weten wij al jaren lang.
7 July 2026
Ria
Nistelrode
Uitstekende service en bijzonder klantvriendelijk. Echte professionals!
30 June 2026
Paul
Barendrecht, Zuid-Holland
Alles volgens afspraak
28 June 2026
Ton
Milheeze
We werden netjes ontvangen en naar mijn menig ook netjes behandeld
Tonny en Thea
Ridderkerk
Doen wat ze moeten doen op een vriendelijke en vakkundige manier!
Rob Roosen
Helmond
Alles wordt gedaan zoals afgesproken. Geen verrassingen.
Hans
Beek en Donk
Bobine stul, meteen vervangen, hulde
14 June 2026
Dominique
Milheeze
het enige waar ik een klein beetje van schrok is de prijs van grote beurt en apk ( zonder banden ) 720 euro maar goed we weten dat alles duurder wordt dus het zal wel kloppen
9 June 2026
Cees
EINDHOVEN
klantvriendelijk en behulpzaam
9 June 2026
Mien
Bakel
Spiegel van de auto werd eraf gereden, volgende dag was alles weer netjes gerepareerd.
5 June 2026
Marcel
Bakel
Je wordt warm ontvangen en het voelt vertrouwd. Ze geven deskundig advies en goede kennis. Alles ziet er proffesioneel uit en er wordt goed meegedacht.
3 June 2026
geweldig
23 May 2026
Wichard van den Heuvel
MILHEEZE
Ik kom er graag en bijna altijd krijgen ze de auto (volkswagen) perfect gemaakt. Hopelijk ook in de toekomst met alle veranderingen en technieken bij electrische auto's. Enige is dat ik laatste tijd telkens wordt gevraagd om een review als ik de factuur heb. Dat hoeft van mij niet meer, dit is voorlopig de laatste.
23 May 2026
Michel de Vocht
Bakel
Tot heden super tevreden over de gang van zaken. Mooie auto gekocht, jaar bovag, grote beurt. En gevoel van vertrouwen Ze hebben ons voorzien van een mooie Leon phev hybride gezinswagen. Auto kwam al met van alles nieuw en alsnog de grote beurt volgens het boekje. Ik moest direct de auto gebruiken geen enkel probleem dan doen we de beurt paar dagen later. Super service,
18 May 2026
Glenn
Sint Odiliënberg
Auto lekt benzine, na gebeld te hebben nog dezelfde dag nw benzineslang gemonteerd. Bedankt
14 May 2026
Dominique