Netjes en vriendelijk geholpen.
APK, en kleine service beurt A ,sochtends gebracht en 2uur later was de auto al klaar!. Vriendelijk en net personeel.
18 May 2026
Leon
Laden reviews...
74 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 201 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Klanten prijzen het vriendelijke en professionele team, snelle afhandeling en heldere uitleg. De service is betrouwbaar en de prijs-kwaliteit wordt als goed beschouwd. Een paar ervaringen melden af en toe vertragingen of vragen over de facturering, maar het vertrouwen en herhaalbezoeken blijven hoog. Over het geheel genomen is er een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en service.
18 May 2026
Leon
Amsterdam
Erg vriendelijk en bekwaam personeel. Ik werd goed geholpen en zal zeker terugkomen voor onderhoud/apk.
12 May 2026
Jarec
Amsterdam
Always ready to help you. the best in Amsterdam.
8 May 2026
PASCAL
Amsterdam
Kwam langs voor een APK. Werd geholpen door een aardige vrouw en man. Alles was snel en goed gefixt!
6 May 2026
Lucius
Amsterdam
Lekker band, bellen, snel terecht, snel opgelost, keurig prijs. Erg blij mee.
25 April 2026
Komen gemaakte afspraken na
16 April 2026
Valentino
Amsterdam
Good communication, smooth operation.
4 April 2026
Professionals. Een aanrader!
2 April 2026
Georg
Xl 525d
Ik werd op tijd ontvangen met een kop koffie en er werd me duidelijk verteld wat er mijn auto moest gebeuren. Binnen een uur stond ik buiten.
27 March 2026
Dagmar
Amsterdam
Goed georganiseerd en vakbekwaam.
24 March 2026
Oscar
Amsterdam
Fast and good service, very friendly. Will try and do what's best for costumer
23 March 2026
Ferdy
Amsterdam
Erg fijne garage. Goede service, denken mee en rekenen eerlijke prijzen.
22 March 2026
Dave
Amsterdam
Ben al tijdje klant bij ACS. ze zijn professioneel, flexibel als er ook iets extra gedaan moet worden en plezierige service.
19 March 2026
FJ
AMSTERDAM
Perfect grage aardig mensen
12 March 2026
Mahmoud
Huizen
Amstel car service zou ik iedereen aanraden. Ze zijn daar ontzettend vriendelijk en bieden beste service aan! Kan altijd meteen terecht en denken met je mee. Heel fijn.
9 March 2026
Kom zeker terug
12 February 2026
Jeroen
Amsterdam
Onderhoud was niet gedaan zoals afgesproken, onprettig gesprek over gehad met de medewerkers. Andere garages en de Wegenwacht zeiden alsnog dat wel degelijk het onderhoud op een bepaalde manier had moeten gebeuren. Ik heb dus elders dit alsnog laten uitvoeren en dubbel betaald. Ik zou op dit punt nog bij hen terugkomen, en ook gedaan. Maar met mijn klacht is niks meer gedaan. Zowel op expertise en service dus een onvoldoende.
Beveelt niet aan
8 February 2026
Grace
Amsterdam
nette bedrijf denken mee met je in de beste oplossingen
8 February 2026
Diangelo
amsterdam
Zeer goed geholpen met mijn oude BMW Z3. Geen verrassingen wat betreft de factuur.
6 February 2026
Carlo