Top bedrijf
Tot op heden een prima ervaring met dit bedrijf zeer klantvriendelijk!
20 March 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 279 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Over het algemeen prijzen klanten het vriendelijke personeel en de betrouwbare service. De communicatie wordt vaak als helder en behulpzaam ervaren, met eerlijke adviezen. Enkele reviews melden vertragingen of afsprakenproblemen, maar de algehele ervaring is positief. Het bedrijf wordt gezien als klantgericht en betrouwbaar.
Tot op heden een prima ervaring met dit bedrijf zeer klantvriendelijk!
20 March 2026
Frank
Aalsum
Altijd geholpen als je met pech staat en de routine controles zijn ook prima.
14 March 2026
Rob
WINSUM FR
Positieve ervaring, werden goed en vlot te woord gestaan, proefrit was goed, (tweede keer) Afspraken zijn goed na gekomen. Eigen initiatief van de verkoper was prima.
12 March 2026
Steven
Pingjum
De showroom biedt een ruime keuze aan auto's, een uitstekende service en een auto die perfect aansluit bij uw smaak, wensen en budget.
12 March 2026
Alina
Den Ham
Vriendelijk personeel, vakkundig geholpen. Een plek om vaker een auto uit te kiezen.
2 March 2026
Jos
DEN BURG Texel
Zeer goed en deskundig geholpen door Dennis W. Alles op een rustige, fijne manier zonder enige dwang of druk. Gaf een reële nette prijs voor de inruilauto met ook nog wat onderhandelingsruimte. Prima !
1 March 2026
Coba Wester
Oosterwolde Fr
ik kwam voor een auto te kijken, stond klaar en was mooi en ( hopelijk ) goed. werd goed geholpen en waren snel klaar met onderhandelen. dus prima bedrijf, zou er zo weer heen gaan als ik weer toe ben aan een andere auto.
28 February 2026
Roel Nijland
Zwolle
Prima geholpen door vriendelijk personeel Mooie BMW gekocht met weinig kilometers. Dus dik tevreden met de aankoop. Nuchter Friese verkoper zonder poespas. Niet opdringerig….. helemaal goed dus. Fijn bedrijf. Ga ik vaker mee zaken doen in de toekomst.
8 February 2026
Marcel
Nieuwegein
Prettig contact , en goede vakkennis op technisch gebied ,een aanrader
7 February 2026
Hiele
Winsum
nvt
6 February 2026
Jelle
Hilaard
1 Van mijn koplampen was kapot, ik belde en kon direct terecht. Beide koplampen laten vervangen, want veilig rijden is voor mij belangrijk. Sluit me volledig aan bij het motto van autobedrijf Menno Walinga: "Veilig de weg op".
5 February 2026
K. A.
Franeker
Al zolang het bedrijf bestaat zijn wij er klant en het is altijd goed. En als het een enkele keer niet helemaal goed is, dan maken ze het goed. Vorige week bij Dennis een hele mooie BMW gekocht. Er moest vrij dringend iets anders komen en Dennis heeft een meer dan goede deal voor ons gemaakt. Aan het einde van de week is de auto perfect afgeleverd. Nogmaals bedankt Dennis, je weet wel waarom. Bij Walinga tellen niet alleen auto's en euro's, maar in de eerste plaats nog steeds de mensen.
15 January 2026
Jelle Weijer
WJELSRYP
Is altijd bereid om te helpen zelfs op een feestdag
12 January 2026
Johan
Tzum
Onze auto's komen voor onderhoud en reparaties bij garage Walinga. Altijd goed geholpen. Duidelijke communicatie. En persoonlijke aandacht.
9 January 2026
Steef Hofland
Tzum
Je bent als klant koning, wat een geweldig bedrijf en de medewerkers staan nog voor je klaar. Top
5 January 2026
corrie
Hinnaard
Onze eerste indruk was netjes ,schoon en zeer vriendelijk ontvangen,duidelijke informatie,wat wil je als klant nog
N.v.t.
5 January 2026
Annette
Boelenslaan
Gewoon goed
2 January 2026
Jentsje
Franeker
Erg tevreden over AutoFirst Menno Walinga! Ik ben hier ontzettend goed en vriendelijk geholpen. De service is top en je merkt dat er echte vakmensen aan het werk zijn. Ik raad dit garagebedrijf aan iedereen aan!
21 December 2025
Heel goed
29 November 2025
Germ
Stiens
De eerste kennismaking via de website foto's uitgewisseld en gelijk een goed bod op mijn voormalige auto, zo gezegd zo gedaan afspraak volgende proefrit gemaakt en de deal was gauw gesloten. En alles volgens afspraak voldaan een echte aanrader.
22 November 2025
Gerardus Van Hurck
Sexbierum
Ik heb hier een auto gekocht en vlgs mij is alles correct en vriendelijk verlopen. De auto die we hebben gekocht was voor onze kleinzoon,dus we hopen dat hij goed bevalt.
N.v.t.
6 November 2025
Trijntje
Winsum
Snelle service en super geholpen. Goed advies en vakkundig gerepareerd.
29 October 2025
Houkelien
Easterlittens
Ondanks de drukke werkzaamheden bij het garagebedrijf toch snel geholpen zodat ik weer snel onderweg kon naar mijn zakelijke afspraken!!
28 October 2025
Leo