Laden reviews...
59 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen prijzen klanten het vriendelijke personeel en de betrouwbare service. De communicatie wordt vaak als helder en behulpzaam ervaren, met eerlijke adviezen. Enkele reviews melden vertragingen of afsprakenproblemen, maar de algehele ervaring is positief. Het bedrijf wordt gezien als klantgericht en betrouwbaar.
Mijn ervaring is prima
28 July 2026
Sipke
Dronryp
Je wordt er altijd snel geholpen.
10 July 2026
Jannie Miedema
Menaam
No nonsens. Goeie service. Heeft onze eigen auto vanaf foto’s ingeruild. Realistisch bod. We waren er snel uit.
10 July 2026
Nvt
9 July 2026
Jelle
Hijlaard
Altijd goed geholpen zoals je geholpen wilt worden als klant top
7 June 2026
Albert
Winsum
Vlot geholpen, auto was mooi afgeleverd
3 June 2026
Mitchell
Harlingen
In December kocht ik een Renault Megane bij Autobedrijf Menno Walinga. Ik deed zaken met zijn zoon, Dennis. Er zouden twee sleutels bij zitten, alleen bij de levering ontbrak er een sleutel. Daar zou Walinga achteraan gaan want die zou nog bij de vorige eigenaar zijn. Meer dan een maand werd ik aan het lijntje gehouden waarbij ik elke keer contact opnam om te vragen hoe het zat en steeds kreeg ik te horen dat ik nog even geduld moest hebben want hij was afhankelijk van wanneer hij die sleutel terug zou krijgen. Uiteindelijk na een maand stond ik erop dat er een tweede sleutel zou komen en heb ik er een bij de Renault dealer laten maken en Walinga zou die gaan betalen. Dat heeft hij ook gedaan uiteindelijk. Later bleek ook dat de airco helemaal leeg was. Terwijl de auto helemaal na zou worden gekeken voor de verkoop. Nu nam ik hierover contact op maar wederom kost het heel veel moeite om in contact te komen. Ik geloof het wel. Maar wil bij deze dus wel graag even delen hoe mijn ervaring was bij deze garagehouder. Al met al tevreden over de auto. Maar over de verkoper zeker niet. Zou hier nooit meer wat kopen.
Beveelt niet aan
27 May 2026
Armando
Heerhugowaard
Je wordt gastvrij behandeld. Denken altijd goed met je mee en komen altijd tot een oplossing.
12 May 2026
Anita Medemblik
Leeuwarden
Na een eerdere aankoop was het weer prettig zaken doen bij Walinga. Met de vorige auto geweldig geholpen na een probleem met de verstuiver(s). Volledig voor rekening van Walinga zeer correct opgelost. Verder veel plezier gehad van de Renault Scenic 1.5 DCI. Door veranderende woon en werkomstandigheden eigenlijk geen diesel meer nodig en nu een mooie Volvo XC40 gekocht. Deze stond er bij het ophalen weer netjes voor zoals gebruikelijk en er waren zelfs nog 4 zo goed als nieuwe Michelin banden onder gekomen. Dit op eigen initiatief van Walinga ! De volgende auto is er waarschijnlijk weer 1 van Walinga, maar eerst maar eens genieten van de Volvo !
7 May 2026
Sietse
Noordwolde
Goed geholpen en deskundig advies gekregen. Zeer tevreden over de aankoop en over de service.
18 April 2026
Berend
Akkrum
Ik ben nu ongeveer een jaar klant bij Menno Walinga, ze helpen me goed met mijn problemen. Snel schakelen en goede hulp. Ik ben er blij mee.
16 April 2026
Klaas
Dronryp
We zijn uitstekend geholpen een kundige garage
16 April 2026
Ze zijn eerlijk.
22 March 2026
Jacob laverman
Bitgummole
Tot op heden een prima ervaring met dit bedrijf zeer klantvriendelijk!
20 March 2026
Frank
Aalsum
Altijd geholpen als je met pech staat en de routine controles zijn ook prima.
14 March 2026
Rob
WINSUM FR
Positieve ervaring, werden goed en vlot te woord gestaan, proefrit was goed, (tweede keer) Afspraken zijn goed na gekomen. Eigen initiatief van de verkoper was prima.
12 March 2026
Steven
Pingjum
De showroom biedt een ruime keuze aan auto's, een uitstekende service en een auto die perfect aansluit bij uw smaak, wensen en budget.
12 March 2026
Alina
Den Ham
Vriendelijk personeel, vakkundig geholpen. Een plek om vaker een auto uit te kiezen.
2 March 2026
Jos
DEN BURG Texel
Zeer goed en deskundig geholpen door Dennis W. Alles op een rustige, fijne manier zonder enige dwang of druk. Gaf een reële nette prijs voor de inruilauto met ook nog wat onderhandelingsruimte. Prima !
1 March 2026
Coba Wester
Oosterwolde Fr
ik kwam voor een auto te kijken, stond klaar en was mooi en ( hopelijk ) goed. werd goed geholpen en waren snel klaar met onderhandelen. dus prima bedrijf, zou er zo weer heen gaan als ik weer toe ben aan een andere auto.
28 February 2026
Roel Nijland
Zwolle
Prima geholpen door vriendelijk personeel Mooie BMW gekocht met weinig kilometers. Dus dik tevreden met de aankoop. Nuchter Friese verkoper zonder poespas. Niet opdringerig….. helemaal goed dus. Fijn bedrijf. Ga ik vaker mee zaken doen in de toekomst.
8 February 2026
Marcel
Nieuwegein
Prettig contact , en goede vakkennis op technisch gebied ,een aanrader
7 February 2026
Hiele