Prima garage

De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam

Zeer klantvriendelijk

Goed meedenken en informeren. Ook als de werkzaamheden tegen zitten.

betrouwbaar

zo als altijd PRIMA

Altijd behulpzaam,vriendelijk en vertrouwd,Koffie is heerlijk

Uitstekende service

Service is perfect

Prima. Heel klantgericht

Duidelijk advies en keurig volgens afspraak. Ook klantvriendelijk

Persoonlijk en Goud

Wij vinden Dennis een Toppertje. Hij weet waar hij het over heeft, denkt mee met wat voor jou een goede deal is. Hij is eerlijk en zal je niet belazeren. De vakmanschap voor vele verschillende auto's is zeker in huis. Kortom een hele fijne, service-gerichte garage.

lamp vervangen

snel goed geholpen

uitstekend

APK geregeld met duidelijke vermelding per telefoon wat de gebreken waren en die zijn direct verholpen.

• Prijs/Kwaliteit

Ik ben al geruime tijd tot volle tevredenheid klant

Zoals eerder door mij verwoord : ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen. Dat is vandaag de dag helaas steeds minder het geval. Ik blijf klant!

Blij met Rovemij!

Met 2 bussen en 1 auto ben ik ontzettend blij met de kwaliteit van Garage Rovemij. Goede service, vriendelijke mensen en staan altijd voor je klaar. Dan jullie wel!

Deskundig en betrouwbaar

Deskundig klein team van ervaren monteurs. Ook voor complexe problemen een goede diagnose. Eerlijke prijsopgave, komen afspraken na.

Snel geregeld

Ik had mijn dand stuk gereden op een stoeprand, ik kon meteen langs komen en ze hebben het perfect opgelost

Prima garage

Altijd service bereid. Meedenkend! Ze doen wat ze beloven. Vakkundig personeel.

top bedrijf

KLANT VRIENDELIJK. ik voel mij daar geen klant, maar een VRIEND. in 1999 maakte ik, door pech aan mijn auto, kennis met Rovemij. En deze zakelijke relatie is overgegaan in een vrienden relatie.

Altijd top service!

Zeer positief! De service is altijd op z’n best. Ik ben heel tevreden.

• Prijs/Kwaliteit

Mijn auto is goed gemaakt

Van tevoren is goed overlegd wat ik wilde; of een gereviseerde versnellingsbak van 2500,euro, of een gebruikte van 2000 euro. Ook wat ik totaal hieraan kwijt zou zijn nl 2000 euro. Dit klopte precies. Ik ben hier erg tevreden over.

Deskundig en service gericht

Heel tevreden als nieuwe klant alleen jammer dat je €25,- moet betalen voor een leenauto om mee naar huis te rijden.

Kom steeds weer terug!

Kom steeds weer terug!

• Prijs/Kwaliteit

Nog steeds zeer tevreden klant bij Rovemij

Ik ben al jaren tevreden klant bij Rovemij. Deze keer voor een airco reparatie en APK geweest en dat hebben ze weer fantastisch en snel uitgevoerd. Ik hoop nog lang in mijn Kona te rijden en met hun service gaat dat zeker lukken.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer net bedrijf met kundig personeel en goede receptie. Heerlijke koffie.

Vriendelijk en deskundig.

Meer dan vriendelijk en deskundig. Zeer professioneel

Zeer prettig

Garage probeert mee te denken en bied veel Service .

• Prijs/Kwaliteit

Zeer goede service top garage

Erg tevreden Vriendelijke mensen Een andere wagen gekocht alles goed verzorgd echt hele goede service gehad ook nu storing

• Prijs/Kwaliteit

Zeer goed en fijn geholpen !!

Zeer goed en fijn geholpen met het kopen van een nieuwe auto !!

Hofland 160

3641 GJ Mijdrecht

Over AutoFirst Rovemij

Autobedrijf Rovémij is een vertrouwd adres voor nieuwe en gebruikte auto’s Bij ons kunt u terecht voor deskundig onderhoud aan alle merken. Daarvoor hebben wij meetapparatuur die voor alle merken en types geschikt is. Onze mensen worden regelmatig bijgeschoold wanneer er nieuwe technieken nodig zijn om voor uw type auto optimale service te kunnen bieden. Onze occasions worden met zorg geselecteerd. Daarom kunnen wij op occasions boven de € 4.500,= BOVAG-garantie bieden. Zodat u als koper, vol vertrouwen, de weg op kan. Wij hebben ons aangesloten bij de branchevereniging AutoFirst. Dat betekent een extra garantie op vakmanschap, de beschikbaarheid van pechservice door heel Europa. En een onderlinge controle op service en kwaliteit.