to the point - geen omhaal van woorden

flexibel en meedenkend

Ook bij drukte en wachttijden voor service wordt de noodzaak van de werkzaamheden afgewogen en op tijd ingepland. Ze doen net dat stapje meer dan van ze verwacht mag worden. Zeer vriendelijk en meedenkend.

Gewoon altijd geweldig

Altijd goede ontvangst, duidelijke uitleg, goede service, vertrouwd gevoel en geen verrassingen, je weet waar je aan toe bent. Houden er rekening mee als je de auto op een bepaald tijdstip weer wil ophalen! Kan ook een garage bij mijn woonplaats zoeken, maar ben hier altijd zeer tevreden. Leuk team!

• Prijs/Kwaliteit

Deskundig, klantvriendelijk, behulpzaam en meedenkend.

Ondanks grote drukte wegens te weinig monteurs (één zieke en één monteur op vakantie) werd er naar een oplossing gezocht en gevonden. En dat terwijl mijn bezoek en bijbehorend probleem niet was aangekondigd of ingepland. Fantastisch, hier is de klant nog koning!

gewoon Goed

makkelijk afspraak maken, duidelijke communicatie en werkzaamheden netjes afgerond.

UItstekend

vriendelijke ontvangst, wordt goed op de hoogte gehouden over de eventuele reparaties

Fijne garage

Zoals altijd prima. Wel dingetje in eerste instantie gemist, maar dat werd direct en heel snel opgelost. Zonder dat was het een 10 geweest.

Topservice

Goede service en nemen alle tijd voor je.

• Prijs/Kwaliteit

Zoals altijd weer geweldig!

Snel een afspraak kunnen maken. Hartelijke ontvangst en probleem snel en adequaat opgelost!

• Prijs/Kwaliteit

Wederom goed en vriendelijk geholpen ben zeer tervreden zeker een aanrader

Prima service en communicatie

Prima service en communicatie.

• Prijs/Kwaliteit

Betrouwbaar, kundig, Hier vind je service die je zoekt.

Garage Rovemij is onze garage voor onze bedrijfsbussen. Zij staan altijd voor ons klaar, hebben wij geen tijd om de bus te brengen of te halen, dat doen zij het alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Ze geven je raad en advies. Een heel fijn bedrijf met vriendelijke medewerkers. Dagopvang de Nostalgie

Fijne mensen...behulpzaam. eerlijk.

Rustige verkoper. Geen zenuwe lijder. Weet erg veel over auto's

Altijd prima in orde

Altijd prima in orde

Perfecte service

Bijzonder plezierig en deskundig

• Prijs/Kwaliteit

Zoals gebruikelijk een goede service.

Ik ben op een goede manier geholpen met duidelijke informatie.

• Prijs/Kwaliteit

Goeie service, vriendelijk greholpen,denken met je mee en goede adviezen.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Goed geholpen

Geweldig goed geholpen

• Prijs/Kwaliteit

Altijd vriendelijk, snel en ervaren!

Mijn ervaring met Rovemij is het feit dat ik altijd snel wordt geholpen, met een glimlach en veel expertise! De communicatie is er altijd goed.

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijke, professionele en snelle service

Denken in oplossingen, houden rekening met een ieders budget. Zijn transparant wat wel en niet kan. En bieden gewoonweg gedegen, snelle service aan waarbij je altijd respectvol en vriendelijk behandeld wordt.

Goed geholpen

Werd ondanks problemen met levering onderdeel goed geholpen Samen een oplossing bedacht.

• Prijs/Kwaliteit

Altijd goede professionele en betaalbare hulp

Wij komen al jaren bij Rovemij. Elke keer weer tevreden: goede professionele en betaalbare hulp. Er wordt goed met je meegedacht over de nodige reparaties en wat evt. kan wachten. Prettige bejegening.

Altijd tevreden

Hele klantvriendelijke garage, altijd flexibel en deskundig.

• Prijs/Kwaliteit

Lampje kapot? Direct gefixt.

Bij de winterse omstandigheden is het zo HÉÉRLIJK vertrouwd dat je altijd zo snel mogelijk prima wordt geholpen bij Rovemij. Mijn persoonlijke auto-team.

Hofland 160

3641 GJ Mijdrecht

Over AutoFirst Rovemij

Autobedrijf Rovémij is een vertrouwd adres voor nieuwe en gebruikte auto’s Bij ons kunt u terecht voor deskundig onderhoud aan alle merken. Daarvoor hebben wij meetapparatuur die voor alle merken en types geschikt is. Onze mensen worden regelmatig bijgeschoold wanneer er nieuwe technieken nodig zijn om voor uw type auto optimale service te kunnen bieden. Onze occasions worden met zorg geselecteerd. Daarom kunnen wij op occasions boven de € 4.500,= BOVAG-garantie bieden. Zodat u als koper, vol vertrouwen, de weg op kan. Wij hebben ons aangesloten bij de branchevereniging AutoFirst. Dat betekent een extra garantie op vakmanschap, de beschikbaarheid van pechservice door heel Europa. En een onderlinge controle op service en kwaliteit.