heel erg goed

heb de auto gebracht en werd later gebeld wat de rekening zou zijn als ze alles deden wat ik gevraagd had hij was wat later klaar zodat het voor mij moeilijk was om hem op te halen .maar hebben hem toen netjes thuis afgeleverd

• Prijs/Kwaliteit

Als altijd prima met levering van auto's en onderhoud.

Al tig jaar klant en altijd prettig en goed bediend. Valt weinig aan toe te voegen. Houden zo!

Very nice

Good service, polite staff, good price

klant vriendelijk

zeer tevreden

hier een Ford C max gekocht. super service ondanks medewerker op vakantie toch de service verleend en een mooie deal weten te sluiten. leuk bedrag voor mijn oude auto en een servicebeurt en nieuwe distributie set. bij aankoop van mijn nieuwe auto. echt top zou ieder zeker aanraden hier een auto te kopen!!

• Prijs/Kwaliteit

Prima service en fijn geholpen

Ik kom hier al jaren met mijn auto voor onderhoud. Je wordt netjes geholpen. Ze kijken eerst de auto na en dan bellen ze wat ze hebben gevonden. Geven ook gelijk aan wat de kosten zijn.

Zie hieronder

De oprechte betrokkenheid van alle personeelsleden bij de klant is optimaal en geeft een sterk vertrouwen in Rovemy

• Prijs/Kwaliteit

Ik heb een jaar geleden deze auto bij hun gekocht. En heb er geen spijt van. Ze zijn af alle afspraken na ge komen. Ook na de service beurt en APK kan ik weer een jaar fijn reiden. En loopt 1,5 liter benzine zinniger per 100 km dan er voor. Dus de kosten die ik gemaakt heb haal ik er weer uit.

Vakbekwaam

Goede service. Klantvriendelijk en vakbekwaam.

Betrouwbare vaklieden!

Prima service.

• Prijs/Kwaliteit

Autobedrijf met hart voor de klant

zeer goed

zeer goed

Prettig en accuraat

Betrouwbaar , gewoon goed

• Prijs/Kwaliteit

Service gericht met een grote S

Van het plannen van de afspraak tot het ophalen van de auto verloopt het contact prettig. Duidelijkheid over de kosten vantevoren en advisering over wat wel/niet te laten doen.

Super!

Hele vriendelijke meneer, en heel goed en snel geholpen ! Volgende x komen wij hier zeker weer

• Prijs/Kwaliteit

Goede service met eerlijk onderhoud

Onderhoud en APK netjes uitgevoerd. Eerlijk overleg en foto's van wat er stuk is / was worden getoond.

Geweldige service

Betrouwbaar, zeer klantvriendelijk

• Prijs/Kwaliteit

Zeer klantvriendelijk en deskundig!

Als de nood het hoogst is, is de redding nabij. Op weg naar het ziekenhuis, werd ik zonder afspraak snel en deskundig geholpen! Tegen een fatsoenlijke prijs. Dankjewel!!!

Uitstekend geholpen!

Auto voor de APK en onderhoud naar de Rovemij gebracht, goede communicatie, fijne leenauto en oo dezelfde dag nog klaar, inclusief het repareren van wat mankementen. Auto rijdt weer heel soepel. Bedankt!

De tijd genomen een en ander goed uit te leggen

De tijd genomen een en ander goed uit te leggen

Uitstekende service

Nemen echt de tijd voor je. Reparatie altijd keurig in orde en in overleg met de klant.

Topservice!

Last van lekkage in de auto maar ik kon gelijk terecht, wat een topservice!

prima bedrijf

een fijne 2e hands auto gekocht , we werden goed te woord gestaan en onze afspraken zijn netjes nagekomen

Geweldige garage

Ben snel en correct geholpen duidelijke uitleg vriendelijk personeel aan de balie Dennis en Geert dik tevreden

• Prijs/Kwaliteit

Altijd behulpzaam. Ben erg blij met deze garagebedrijf.

Hofland 160

3641 GJ Mijdrecht

Over AutoFirst Rovemij

Autobedrijf Rovémij is een vertrouwd adres voor nieuwe en gebruikte auto’s Bij ons kunt u terecht voor deskundig onderhoud aan alle merken. Daarvoor hebben wij meetapparatuur die voor alle merken en types geschikt is. Onze mensen worden regelmatig bijgeschoold wanneer er nieuwe technieken nodig zijn om voor uw type auto optimale service te kunnen bieden. Onze occasions worden met zorg geselecteerd. Daarom kunnen wij op occasions boven de € 4.500,= BOVAG-garantie bieden. Zodat u als koper, vol vertrouwen, de weg op kan. Wij hebben ons aangesloten bij de branchevereniging AutoFirst. Dat betekent een extra garantie op vakmanschap, de beschikbaarheid van pechservice door heel Europa. En een onderlinge controle op service en kwaliteit.