goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf de service is altijd geweldig! staan op elk moment voor je klaar. voor kort mijn auto er heen gebracht voor de schade te repareden. vervangend vervoer is altijd goed geregeld. Toen mijn auto klaar was kon ik hem ophalen en was hij zelfs gewassen! puik werk!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klant vriendelijk bedrijf. Ze helpen je met het zoeken naar een geschikte auto, ook al heeft hij die op dat moment niet op voorraad. Zodra hij de geschikte auto voor mij had gevonden gaf hij mij een seintje dat hij wel iets voor mij had.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaring is zeer positief.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig zaken doen en waren heel erg klant vriendelijke.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben net nieuw bij deze garage, de medewerkers zijn allemaal erg vriendelijk de service is top.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede en snelle service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goed met service alles is tip top\r\nZe gaan ook secuur met je auto om\r\nStaat altijd nettjes klaar bij het afhalen\r\nEcht een Heerlen dikke voldoende

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het bedrijf komt over als een betrouwbaar bedrijf. Ik vond het fijn zaken te doen met u.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig en plezierig te woord gestaan bij aanschaf van een gebruikte auto. Redelijke vraag- en inruilprijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer Goed, (Klant ) vriendelijk , servicegericht bedrijf waar de klant nog gewoon een goede bekende is.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vanmiddag onze auto gehaald we kunnen weer 10 jaar \r\nzeer goed tevreden over de aflevering en de service echt een aanrader kom zeker terug niet alleen voor de koffie\r\nbedankt\r\n\r\n\r\n\r\n
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het personeel is uitermate vriendelijk. Wat me enigszins tegenviel is dat binnen een maand na aanschaf van de auto de accu leeg was. Deze was dan bij aflevering al op of onder de norm. Hier kreeg ik na overleg wel netjes €50,- voor terug. Hetzelfde geldt voor de banden, deze waren op of onder de APK-norm. De banden had ik voor de aankoop zelf kunnen controleren maar toch. Bij aflevering bleek er een deuk in de kentekenplaat voor te zitten, dat was bij de proefrit nog niet. Met een schroevendraaier werd een poging gedaan de deuk eruit te krijgen wat maar deels lukte. De verkoper zei toen: \"die moet je maar een keer laten vervangen dan \". Conclusie: vriendelijk personeel, aflevering van de auto kan beter of tenminste de klant beter informeren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vlotte service, netjes geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als nieuwe klant was de eerste indruk prima. Even voorstellen , kennismaken etc. Direct werd vervangend vervoer aangeboden.\r\nMoest wel zelf informeren of de auto klaar was. Afspraak was omgekeerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een eerlijk, recht-toe-recht-aan-bedrijf. Een goede service en kwaliteit. Kortom, waar voor je geld en het gevoel dat je serieus wordt genomen.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf de ervaring met hofsink nijland is SUPER dit is mijn 2e auto wat ik er koop ze zijn niet opdringerig ze kijken netjes voor je rond voor een auto.bevalt je het niet dan ben je niks verplicht om te kopen proefrit maken \'ach zie maar wanneer je terug komt zeggen ze dan. auto wordt keurig afgeleverd zijn er nog wat problemen wordt het keurig opgelost ook reparaties je wordt netjes gebeld wat het kost en wanneer de auto klaar staat ben al bij verschilde autobedrijven geweest maar hofsink nijland is goed super goed zelfs zou zeggen ga zo door en hopelijk worden jullie weer de winnaar

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was gisteren 27-11-2015 voor de 1e keer dat de onderhoud van mijn auto door Hofsink &Nijland werd uitgevoerd.\r\nKan er eigenlijk nog niet zoveel over zeggen. zijn vriendelijke mensen, ik twijfel niet aan de deskundigheid.

Kruiwiel 10

7773NL Hardenberg

Over Autobedrijf Hofsink & Nijland

Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Autofirst organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen. Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft. Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.

Over Auto Expert

Voor alle onderhoud en herstellingen van uw auto, vertrouw op lokale Auto Expert.