goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf je wordt altijd snel en netjes geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijke ontvangst ,ze zijn niet opdringerig wat bij andere verkopers meestal wel zo is.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief tot zeer positief. Meedenkend met klant.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gebruikte auto gekocht zonder garantie,met inruil . Een eis van mij bij de koop was een nieuwe apk en goed werkende radio. Zo gezegd zo gedaan. Netjes afgeleverd en goede service. En klantvriendelijk. Na een week of twee begon de radio weer kuren te krijgen en begaf het uiteindelijk helemaal. Na telefonisch contact en het verhaal, nieuwe radio er in laten zetten. En uit eindelijk de helft vergoed gekregen ondanks ik de auto zonder garantie gekocht had. Echt een super bedrijf tis jammer dat jullie voor mij zover weg zitten anders had ik zeker Mn auto in onderhoud bij jullie gehad .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf top!\r\nwij bellen en zij lossen het op.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij vinden het een goede service. Ze bespreken alles met je wat er aan de auto moet gebeuren. Ze doen niet zo wat. Wij vinden het top. Vriendelijke mensen allemaal.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen ondanks dat er niets in de planning stond!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service. Korte termijn afspraak alles klaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klant vriendelijk\r\n
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Ze dachten goed mee tijdens de koop van een auto en het inruilen van mijn oude oude. Prima service na de koop met een kleine storing. Erg tevreden.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, vriendelijk personeel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer klant vriendelijk meteen een klik ontstaan en snelle correcte afhandeling van zaken.\r\nheb een mooie wagen gekocht en meteen meegenomen naar Limburg. top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij zijn al meer dan 15 jaar klant en het bevalt ons erg goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een garage met een mooie uitstraling.\r\nEen garage met deskundige monteurs.\r\nEen garage met 2 vriendelijke dames.(kantoor)\r\nEenvoudig maar, naar mijn mening, korrekt\r\ngedirigeerd door Bert en Marcel.\r\nIk ben al meer dan 15 jaar een tevreden klant.

Kruiwiel 10

7773NL Hardenberg

Over Autobedrijf Hofsink & Nijland

Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Autofirst organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen. Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft. Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.

Over Auto Expert

Voor alle onderhoud en herstellingen van uw auto, vertrouw op lokale Auto Expert.