goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service!\r\nEn de auto netjes gewassen na de beurt.πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede communicatie & duidelijke uitleg over de reparatie van de auto.\r\n

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren klant

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en betrouwbare garage.\r\nMijn auto voor een beurt geweest nadien zelfs gewassen top

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een prachtig mooi groot bedrijf geworden in de loop der jaren alleen hebben ze toch een paar dingen niet goed voor elkaar. Hun administratie bijvoorbeel ze haddeb alleen ons huistelnr waardoor ik slecht te bereiken was toen de auto niet goed gekeurd was jammer want als ze mijn 06 nr hadden genoteerd had ik dezelfde dag de auto nog op kunnen halen ik had immers zekf nog gebekd om 13u hoe het ervoor stond en de monteur gaf aan dat ze er net mee bezig waren 1 maal thuis zag ik op de nr melder dat ii 3x voor 13u al was gebeld communicatie met elkaar kan dus beter.\r\nWaar ik mij meer over opwond is de leenauto die we mee kregen een Toyota Starlet uit het jaar 0 met een lekkende uitlaat ik vind dit echt niet kunnen!! Zelfs super onveilig ik had de auto gelukkig niet veel nodig omdat wij 2 autos hebben maar als ik de auto wel nodig had gehad kan dit gewoon echt niet de auto valt nog niet uit elkaar. Receptioniste gaf mij hierin ook gelijk in.\r\nWij vonden 1x hofsink en nijland voldoende we gaan opzoek naar een ander alternatief

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf denk mee met de klant behandelt mensen met een oudere auto als met een nieuwe auto vindt klasse

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Steeds een goede ervaring. Je wordt er deskundig en eerlijk geholpen en er wordt met je mee gedacht. Je merkt duidelijk dat het hun om een tevreden klant gaat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd positief, wat er afgesproken is word ook gedaan, geen verassingen achteraf, een fijne garage

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren klant.\r\n heb er een goedkoop Renault clio gekocht als 2e auto zonder garantie maar toch ging de kachelmoter stuk en storing in de airbag.\r\nIs na ongeveer 2 weken gratis verholpen.\r\nEcht een top garage dit is al mijn 3e auto wat ik er gekocht heb met veel plezier.\r\nBedankt Bert en Marcel.\r\nEr zullen er nog meer volgen.πŸ‘πŸ‘πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service. Goede prijs - kwaliteit verhouding

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na plaatsen van de winterbanden bleek de auto te trillen op de snelweg bij het rijden van 130 km/u. Dit is keurig en snel verholpen, ik kreeg een gratis leenfiets mee en de koffie was lekker!
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk en professioneel geholpen.

Kruiwiel 10

7773NL Hardenberg

Over Autobedrijf Hofsink & Nijland

Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Autofirst organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen. Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft. Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.

Over Auto Expert

Voor alle onderhoud en herstellingen van uw auto, vertrouw op lokale Auto Expert.