goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed. Onderstel caravan controle gedaan. Zeer ruime kennis is hiervoor aanwezig.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jarenlang klant bij dit betrouwbaar en deskundig bedrijf.\r\nGoede contacten /overleg met klant.\r\nBovendien een klantvriendelijke wachtruimte.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle actie en een nette opgeleverde auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf auto voor dochter hier gekocht .\r\nh&n zij dat auto prima was ......wij auto gekocht zonder garantie. \r\nlater bleek er toch 2 problemen te zijn .deze zijn alsnog opgelost met ook nieuwe onderdelen en geen rekening .KLASSE 👍

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren klant

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit gaat helemaal nergens over, wat een ellendig bedrijf zeg!\r\nZiet er gelikt uit, maar daar houdt het dan ook mee op.\r\nLaten je komen voor een auto die het niet doet, en reageren daarna niet meer op je berichten over deze auto.\r\nWalgelijk!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service. Klantvriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hier vindt je nog de echte klantenservice en betrouwbaarheid. Je merkt dat je hier als klant echt serieus wordt genomen en weet dat je auto onderhoud hier in goede handen is. Een aanrader voor iedere autobezitter!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als er iets met de auto is wordt je zo snel mogelijk geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ruit is vakkundig gerepareerd.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar. \r\nErg goede service.\r\nZeker een aanrader. \r\nWerkt met de nieuwste technieken.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goede service tegen goede prijs. De koffie staat altijd klaar.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaarheid

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ervaring met dit bedrijf! deskundige mensen en correct behandeld als klant

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle en professionele service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf, goeie service

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de 3e keer een auto gekocht bij dit bedrijf\r\nDe eerstev 2x alles prims voor mekaar.\r\nNu de laatste keer veel minder tevreden \r\nDuurste auto gekocht van de 3 afgesproken dat er 4 nieuwe zomerbanden op zouden komen en dit is ook wel gebeurd maar dan doen ze de goedkoopste die er te vinden zijn wat al het comfort uit de auto haalt......jammer ...inmiddels zelf maar 4 nieuwe michellins gemonteerd en nu is de auto weer comfortabel \r\nBij montage van de banden bleek dat rondom de remblokken ook allemaal bijna op zijn...ook daar maar direct nieuwe opgezet..\r\nKortom slechte service dit keer\r\nHet zal dan ook bij 3 auto\'s bij dit bedrijf blijven\r\nHeel erg jammer dat ze mijn vertrouwen hebben beschadigd door een paar mega goedkope banden.te monteren.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Kruiwiel 10

7773NL Hardenberg

Over Autobedrijf Hofsink & Nijland

Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Autofirst organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen. Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft. Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.

Over Auto Expert

Voor alle onderhoud en herstellingen van uw auto, vertrouw op lokale Auto Expert.