Precies zoals beloofd

Afspraak is verlopen zoals tevoren vastgelegd. Keurig overleg voor er kosten gemaakt werden, heel tevredeb

Prima sercice meegemaakt.

Aantal lastige reparaties gehad. Uiteindelijk prima opgelost. Soms wat overschrijding van de afgesproken termijnen. Heel tevreden.

• Service N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit

2e hands auto gekocht, prima geholpen.

Keurige deal voor leuke 2e hands auto. Goed geholpen.

Behulpzaam ,vriendelijk, meedenkend

Ben er gekomen voor het kopen van een mercedes en heb mijn eigen auto hierop ingeruid.Zeer eerlijke inruilprijs gekregen voor mijn eigen auto de eigenaar heeft veel empathie en is vriendelijk en behulpzaam. Hier koop ik beslist mijn volgende auto weer opnieuw,super.

Prettig geholpen. Ongedwongen sfeer

Prima geholpen. Deskundig advies

• Prijs/Kwaliteit

Goede service en vlot van handelen

g

• Prijs/Kwaliteit

Zo mooi om te zien dat de eigenaren volop meewerken en altijd klaar staan!! Ga zo door!

Positief

Positief

• Prijs/Kwaliteit

In vertrouwde handen en afspraak is afspraak!

Je ervaart kwaliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid. Er gaat natuurlijk wel eens iets mis, zoals bestelde onderdelen die niet juist blijken te zijn of niet op tijd binnen komen, maar dan wordt er altijd naar een passende oplossing gezocht.

goede service

Fijn dat mijn auto gehaald en gebracht kon worden , nu ik door ziekte de auto zelf niet kon brengen

Super service

Zeer goed geholpen en super service

• Prijs/Kwaliteit

Keurige onderneming,helaas pech met de wagen.

Fijn dat de auto gebracht kon worden daar ik 275 km uit de buurt woon.Keurig op tijd.Jammer dat na een week de koppelingsplaat na een week zo dun bleek als een vloeitje en deze vervangen moest worden.Jammer voor ons als startende ondernemers 400 euro naar de filistijnen.

Vakkundig

Prima Garage. Goede service en vakkundig.

Top service! Ben tevreden met mijn aankoop

Top service! Ben tevreden met mijn aankoop

Gewoon goed!

Super!!!

• Prijs/Kwaliteit

Heb hier mijn auto gekocht. En kom hier zeker weer terug voor de onderhoud van mijn auto.

Zijn goed

Kom hier zeker terug.

Fijne communicatie, en snel geholpen, ik kom hier zeker terug!

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Eerlijk

Zeer nette garage en eerlijk dus bertouwbaar

Uitsteekt

Weet waar ze over hebben

Vriendelijk ontvangen en direct geholpen

Vriendelijk ontvangen en direct geholpen

APK keuring

Zeer vlot geholpen, kon er op wachten. Klein mankementje werd direct verholpen! Klasse!

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijke ontvangst, juiste analyse van het mankement, eenzijdige oplossing.

Na een vriendelijke en correcte ontvangst, werd ik tussendoor geholpen vanwege een kapot dimlicht daar werd ruimte voor gemaakt in verband met het veiligheidsaspect. De eveneens vriendelijke monteur trok de (juiste) conclusie dat de computer/regelunit stuk was. Dit onderdeel leek niet nieuw of via autorecyclers verkrijgbaar, waardoor de unit moest worden gereviseerd. Ik zou dan de auto een week kwijt zijn, de revisie en inbouw werden gecalculeerd op € 445,-. Vanwege de leeftijd en dagwaarde van de auto leek me dit een te dure oplossing en ben op zoek gegaan naar een alternatief. Ik heb de onderzoekskosten (€ 73,-) en een set ruitenwissers afgerekend en ben verder op zoek gegaan naar een oplossing. Bij "mijn" garage in Borger werd een betaalbare en effectieve oplossing gevonden: Er werd een bypass aangelegd (om de computer heen) waardoor het dimlicht weer werkte, voor € 105,-, € 340,- Goedkoper dan door Hofsink en Nijland voorgesteld. Ik heb geen klacht over Hofsink en Nijland en heb de indruk dat het een goede en klantvriendelijke garage is. In dit geval is de creatieve oplossing niet gekozen, ik hou het voor mogelijk dat hier niet aan is gedacht of onbekend was, iets dat valt in de categorie "kan gebeuren".

• Prijs/Kwaliteit

Nemen ruim de tijd voor aanschaf en aflevering auto.

De verkoper nam uitgebreid de tijd om de juiste auto te vinden. Mede door zijn deskundigheid werd de juiste auto gevonden. Daarna werd hij snel opgehaald en gereed voor aflevering gemaakt. Voor het afleveren werd ook alle tijd genomen, had alle tijd om vragen te stellen. Alles werd ook nog financieel gunstig geregeld.

Kruiwiel 10

7773NL Hardenberg

Over Autobedrijf Hofsink & Nijland

Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Autofirst organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen. Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft. Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.

Over Auto Expert

Voor alle onderhoud en herstellingen van uw auto, vertrouw op lokale Auto Expert.