Betrouwbaar en transparant

Uitstekende service, telefonisch contact over wat er gedaan moet worden. Er wordt eerst gevraagd om akkoord. Snelle service met evt vervangend vervoer.

• Prijs/Kwaliteit

Goeie service, vriendelijke medewerkers.

Ik ben goed geholpen en ben zeer tevreden

Snelle service voor onze caravan en nette afwerking

Snelle service voor onze caravan en nette afwerking

Goede snelle service

Ik kwam er voor de apk wat netjes is afgehandeld. Eerst werd er gebeld over wat te mogen doen aan de auto wat erg prettig was.

goede service

ze hebben het netjes hersteld mn bumper

Goede en snelle service!

Auto voor kleine beurt, ze denken met je mee! Meteen apk gekeurd omdat ze zagen dat dit op korte termijn ook moest gebeuren. Vervangend vervoer en goede communicatie! Zeer tevreden!

goede en snelle service

gebeld voor een afspraak kan direct komen super toppie

Altijd goed voor elkaar

Goede service, snelle uitvoering van onderhoud/APK. Goede prijs kwaliteit verhouding

gewoon goed

We zijn al jaren bij deze garage.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Zeer klantgericht

Zeer klantgericht en klantvriendelijk.

top garage met vaklui

Ik moest mijn distributie riem laten vervangen bij Renault dealer kostte het 1090 euro. Bij AutoFirst 590 euro voor het complete pakket inclusief waterpomp en riemen etc. Je afspraak word perfect ingepland. Eenmaal in de garage wordt je goed ontvangen en je auto in een open garage gerepareerd. Na afloop krijg je van de monteur een toelichting en ga ik tevreden weer op weg. Een aanrader voor iedereen die niet van verrassingen houdt.

• Prijs/Kwaliteit

Goede service, komen afspraken na.

Gebeld over probleem snel en correct afgehandeld.

• Prijs/Kwaliteit

ik ben goed te spreken over juli werk en af spraken

kom de service goed na m vr gr fam wieten

• Prijs/Kwaliteit

Ervaren bedrijf met een mooie uitstraling

Geen

• Prijs/Kwaliteit

Alsof mijn auto een patiënt was die koste wat het koste weer gezond moest worden.

Fijn om het gevoel te hebben dat je auto niet als abstract hulpmiddel wordt gezien, maar als een 'levend' vervoermiddel dat het recht heeft om zo lang als mogelijk is te functioneren waar het voor is bedoelt. Nadat vele eigenaren van mijn auto hiervoor het euvel niet konden laten repareren, wisten de 'doktoren' van Hofsink & Nijland te achterhalen waar 'de pijn' vandaan kwam en mag de auto weer datgene doen waar die voor gemaakt is: op een prettige, vlotte en fijne manier mensen vervoeren van A naar B. Inderdaad, AutoFirst

Snel en adequaat !

Positief

Prima service.

Goede aankoop

Heb mijn Skoda ingeruild op een Up! Omdat ik zuiniger wilde rijden en minder onderhoudskosten wilde. Hofsink en Nijland heeft mij super geholpen in de zoektocht naar de vervanger voor de Skoda. De auto is netjes en schoon afgeleverd met garantie.

• Prijs/Kwaliteit

Prima service in goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Snelle en goede service, APK goed uitgevoerd en alles fijn gecommuniceerd.

• Prijs/Kwaliteit

De auto rijdt weer super.

Een deskundig onderhoud en reparaties uitgevoerd aan onze auto.

Top service!

Snelle en APK. Vriendelijk personeel. Lekkere koffie! Digitaal afspraak maken verliep probleemloos.

Gewoon geweldig

Goede inruilwaarde voor mijn auto en de auto die ik bij hem heb gekocht was ook een hele nette prijs. Mijn vriendin heeft er 2 maanden geleden ook een auto gekocht en we zijn allebei zeer tevreden. Zeer nette en vriendelijke mensen en gelijk een lekker bakkie koffie aangeboden. Een dikke 10

• Prijs/Kwaliteit

Als vaste klant al jaren een goed adres voor onze auto’s en caravan.

Als vaste klant worden we eerlijk en correct geholpen

Vriendelijk, deskundig, begripvol, meedenkend en professioneel

Vriendelijk, deskundig, begripvol, meedenkend en professioneel

Goede en deskundige garage

Kruiwiel 10

7773NL Hardenberg

Over AutoFirst Hofsink & Nijland

Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Autofirst organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen. Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft. Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.