Deskundig, snel, persoonlijk in contact, komen afspraken correct na.

Deskundig, snel, persoonlijk in contact, komen afspraken correct na.

Geweldig autobedrijf

Super garage bedrijf waar ik al jaren kom. Goed betrouwbaar en eerlijk. Ik kom daar als klant maar je word behandeld als vriend daar ze nemen alle tijd voor je. Ga zo door hofsink en nijland. En ik blijf nog jaren klant/vriend q+

uitstekend (zoals altijd...)

Deze garage heeft een goede balans tussen aandacht voor de auto én aandacht voor de bestuurder... Alles gebeurt in goed overleg. In al die jaren nog nóóit voor een verassing komen te staan.

Ik werd perfect geholpen

Ik werd er heel fijn geholpen, ik kreeg erg goed advies.

Goed voor elkaar.

Prima geholpen.

Prima autobedrijf

1e auto daar gekocht, en service beurt. Vriendelijk personeel, en uitstekende service

goed geholpen

dezelfde dag de auto opgehaald de volgende dag klaar. Prima.

Vlot en betrouwbaar

Nu twee weken na aankoop van een VW up met reeele (inruil)prijs en vlotte onderhandeling. Dik tevreden, zou tot nu toe hier zeker terugkomen.

• Prijs/Kwaliteit

Prima service, uitstekend bedrijf.

Betrouwbaar

Tot nu toe alleen maar lof

goeie garage

vriendelijke mensen goeie service

• Prijs/Kwaliteit

goed en niet te duur vakmanschap staat bij H& N hoog in het vaandel

bij hofsink en Nijland geld afspraak is afspraak daar houd ik van ze hebben hier een team goede monteurs aan het werk ga zo door

• Prijs/Kwaliteit

De garage doet wat zij zeggen. En dat vind ik erg fijn. Daarom zijn wij ook al jaren klant.

• Prijs/Kwaliteit

Het gesprek met de heer Hofsink was zeer prettig.

De heer Hofsink luisterde goed naar onze wensen. Gaf daarbij ook mogelijkheden aan. We hebben een open en prettig gesprek gehad en daarbij is het vertrouwen in dit bedrijf bij ons ontstaan. Wij zijn dan ook tot aankoop van de auto die wij op het oog hadden, overgegaan.

• Prijs/Kwaliteit

Meedenkend en super service gericht!

Van anderen had ik al zeer positieve recensies gehoord. Met de aankoop van mijn auto heb ik dezelfde servicegerichtheid mee mogen maken. Mijn dank is daarvoor erg groot. Ik zou Hofsink en Nijland iedereen aan kunnen bevelen.

Goed en eerlijk bedrijf

Goed en eerlijk bedrijf. Hier een auto gekocht, Houden je goed op de hoogte wanneer hij klaar was.

goede eerlijke service

goede vakmensen

Snelle afwikkeling

Snel oké

• Prijs/Kwaliteit

Uitstekend geholpen . Garage denkt mee en in mijn geval werd een probleem direct kosteloos opgelost.

Inmiddels 2e auto bij Hofsink en Nijland gekocht en wederom zeer tevreden.

Prettig en deskundig

Komt heel betrouwbaar over.

• Service N.v.t.

Snelheid, flexibel en professionaliteit

Auto laten uitlijnen. Was zo geregeld. Helaas week de auto nog steeds een beetje af. Ze adviseerde om weer even langs te komen. Binnen 2 dagen gefixt. Banden omgewisseld en klaar. Kom zeker weer terug!

Geweldige service.

Ik heb een gebruikte auto gekocht bij Hofsink & Nijland. Er werd mij gezegd dat de display niet naar behoren werkte . Ook de bediening van de elektrische spiegels werkte niet goed. Tevens een storing in het openen en sluiten van de ramen voor. Dit is allemaal goed en naar volle tevredeheid verholpen inclusief het plaatsen van een nieuwe display . Dit alles heeft mij niets gekost dat is service. Omdat ik 65 km van Hardenberg woon was ik mijn auto 2 dagen kwijt. . Mij werd vervangend vervoer aangeboden ik kreeg een gratis huurauto mee . Zelfs de brandstof werd niet in rekening gebracht. Geweldig de service mijn volgende auto kan zo maar weer bij Hofsink & Nijland weg komen.

Gewoon goed en vertrouwd

Goed geholpen Uitgevoerd volgens afspraak En vooraf melding van de kosten Geen verrassingen

• Prijs/Kwaliteit

Top garage, denk met je mee en gaan ver in de service

• Prijs/Kwaliteit

Eerlijke en prettige garage, al jaren vaste klant.

Ik ervaar Hofsink en Nijland als zeer prettige garage. Inmiddels ben ik denk ik al zo'n 8 jaar een zeer tevreden klant, waarbij ik bij elk mankement niet alleen goed geholpen wordt, maar ook eerlijk advies krijg. Geen garage die direct wilt dat je de portemonnee trekt, maar eentje die het belangrijk vindt dat je veilig en vertrouwd onderweg kunt.

Kruiwiel 10

7773NL Hardenberg

Over AutoFirst Hofsink & Nijland

Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Autofirst organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen. Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft. Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.