alles volgens afspraak

alles volgens afspraak

• Prijs/Kwaliteit

heel net bedrijf. goede service. zeker aan te bevelen

gewoon erg goed

Altijd goede service

Altijd goede service

Goed geholpen

We hadden problemen met de accu van de auto, daarom is Hofsink en Nijland 2 keer opgeroepen. Omdat het een om een niet courant type auto gaat duurde het 2 dagen voordat de accu er was. Intussen moest er tussentijds nog een oproep was moest er voor een tweede keer een beroep op de garage worden gedaan. Ook midden in de nacht vlot en correct geholpen.

• Prijs/Kwaliteit

Ik wordt als klant en koning behandeld

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, er wordt naar je geluisterd en mee gedacht om het zo goed mogelijk op te lossen

TOP GARAGE.

Waarom is het een top-garage: Men is zeer; deskundig betrouwbaar klantvriendelijk en de service staat hoog in het vaandel. Ik kom al meer dan 20 jaar bij deze garage voor onderhoud en af en toe een andere auto, en alles gaat altijd in goed overleg. Probeer het uit!!!!

duidelijk

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

wel de correspondentie erg onduidelijk wordt winter-check vermeld terwijl het om een APK gaat. Nog nooit 1 wintercheck gehad terwijl ik toch al jaren, maandelijks een bijdrage aflevert. Daarnaast dat ik betalen moet voor de gereden kilometers om weer thuis te komen. Niet erg klantvriendelijk! En heb geen enkel papier ontvangen waarop staat vermeld dat mijn auto goed gekeurd is. Niet eens naar papieren gevraagd. Beetje dubieus.

Goede service. Deskundige vakmensen

Terwijl Hardenberg toch een half uurtje rijden is voor mij kom ik toch altijd hier weer terug vanwege de service, deskundigheid en betrouwbaarheid.

• Prijs/Kwaliteit

Goed ze helpen mij altijd voort.

Goede Ervaring ze helpen mij altijd voort. Het is niet altijd goedkoop maar je wordt goed geholpen.

Perfecte service

Erg Klantvriendelijk, prima service

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Naast correcte en volledige kennis over mijn auto’s ook altijd behulpzaam bij vragen, kopen en verkopen van mijn auto. Zo hebben ze geholpen bij de verkoop van mijn auto (omdat ik een lease auto kreeg), tijdens wat vragen van mij (terwijl ik in het buitenland was) gewoon telefonisch contact gehad en hierdoor hulp. Al met al een bedrijf met één nadeel: kom je er één keer dan blijf je!

• Prijs/Kwaliteit

Tot dusver fijn zaken doen. Vrijdag haal ik de auto op!

Zoals hierboven omschreven.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit

Het klikte direct gewoon to the point

• Service N.v.t.

Goede service en communicatie

Auto goed gerepareerd. Je wordt altijd eerst gebeld voordat er nieuwe onderdelen besteld worden. Goede communicatie en bieden net dat beetje extra.

• Prijs/Kwaliteit

Heel tevreden, goede verkoper!!!

We kwamen kijken naar een vw up. Proefrit gemaakt, prijs afgesproken en gekocht!! Prima verkoper!! Gaf ons meteen een vertrouwd gevoel!! Geen man in driedelig grijs, maar een rustig eerlijk en vertrouwd persoon!! Heb nog nooit zo snel een auto gekocht!! Ben er heel blij mee.

• Service N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Gewoon prima voor elkaar.

Alles online gepland en geregeld en na aflevering bij de garage binnen 2 uur bericht over de verwachtte kosten en reparaties voor de APK. Via de schoonfamilie hier terecht gekomen en voortreffelijke service. Ze hebben ons in de eerste lockdown enorm uit de brand geholpen.

Vriendelijk en prima service

Auto gebracht voor jaarlijkse beurt en APK. Werd keurig vooraf gebeld over € 40 extra kosten. Leenauto stond klaar en in de namiddag auto weer helemaal klaar. Rekening werd opgestuurd en kon zo weer weg. Geen gedoe, geen gezeur, gewoon prima! Tot de volgende keer!

Super goede service!

Wij gingen voor 2 autos kijken. Voor een audi bij een ander bedrijf en een renault megane bij dit bedrijf. We hadden direct een goed gevoel er bij. Na de renault te hebben gezien en een proefrit hebben gemaakt hebben we de audi ook nog even geprobeerd, maar nee de keus ging echt naar de renault, hij zou zaterdag voor ons klaar staan! En een dag eerder stond die klaar! TOP service! Heel erg bedankt!

• Prijs/Kwaliteit

Verbaasd over de grote beurt van mijn auto.

Wat mij tegen viel aan de grote beurt van mijn auto was dat ik moest betalen van het de-/monteren van de brandstoffilter en van het de-/monteren van de interieurfilter. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ook het additieven van de brandstof heb ik niet om gevraagd.

Top service

Super service. Auto wordt keurig afgeleverd. Top.

• Prijs/Kwaliteit

Prettig ontvangen en onderhandeld.

Wij kwamen van best ver. Heel gastvrij en veilig ontvangen (ten tijde van strenge corona maatregelen). Nette prijs voor nette wagen.

Welkom gevoel

Je voelt je er welkom en de auto die ik heb gekocht was nog mooier dan beschreven boven verwachting

Kruiwiel 10

7773NL Hardenberg

Over AutoFirst Hofsink & Nijland

Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Autofirst organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen. Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft. Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.