geweldig

auto voor de apk gehad. vooraf gebeld voor de kosten. net zo fijn en duidelijk uitgelegd wat er vervangen moest worden en de prijs viel me mee daarom een welverdiende 10

• Prijs/Kwaliteit

Auto aan huis afgeleverd voor proefrit. Alles is na de koop meteen goed afgehandeld.

Prettig personeel.

Goed en deskundig

• Prijs/Kwaliteit

Super netjes en correct geholpen

Ze hebben mijn auto weer helemaal top nagekeken, hij rijd al stukken beter. En duidelijk de prijs en wat er moest gebeuren overlegd, die ervaring heb ik helaas wel is anders meegemaakt. En daarom voelt dit goed en vertrouwd, vandaar dat mijn ouders vroeger ook trouwe klanten waren

• Prijs/Kwaliteit

Auto moest gekeurd worden. Prima ontvangen. Vriendelijke mensen.

Goed, degelijk, behulpzaam bedrijf/personeel

We zijn keurig en snel geholpen. Een echte aamrader

• Prijs/Kwaliteit

Goeie service, kennis van zaken.

Je krijgt precies te horen wat er mankeert en wat de oplossing is en wat het kost.

Netjes

Netjes en snel geholpen en goede informatie

Goed en snel geholpen

Een nette, deskundige en snelle onderhoud van de auto.

• Prijs/Kwaliteit

Snelle service en de auto is goed gemaakt

Vriendelijke mensen , goed geholpen

• Prijs/Kwaliteit

Prima autobedrijf met erg goede service en gemoedelijke sfeer.

Had vrij snel een auto nodig ivm. nieuwe baan. Aangezien meerdere familieleden auto’s hier gekocht en in onderhoud hebben was de keuze niet moeilijk. Een passende auto was snel gevonden op hun website, de auto kreeg ondanks de scherpe prijs toch 6 mnd garantie en grote beurt voor aflevering. Zelfs tijdelijk vervoer was geen probleem. Erg tevreden over de service.

Goede service en advies

Ik kon snel terecht en kreeg eerlijk advies wat ik bijzonder waardeer.

• Prijs/Kwaliteit

Ze leveren een goede service..

Heb zeer goede ervaring met dit bedrijf..goede kwaliteit,.. de auto wordt van top tot teen goed nagekeken.. netjes afgeleverd.....

• Prijs/Kwaliteit

Netjes en correct geholpen.

Na een eerste telefoontje over een te koop staande auto, hebben we een bezoek voor bezichtiging en proefrit gemaakt. De auto, maar ook zeker het bedrijf, zagen en keurig verzorgd en betrouwbaar uit. Goed en eerlijk overleg gehad en de auto gekocht. Deze stond op tijd gereed voor aflevering. Tussentijds op de hoogte gehouden over de status van het gereedmaken van de auto. (per mail en ook met foto's)

Betrouwbaar

Prima garage, prettig personeel en eigenaren. Heldere communicatie over wat er moet gebeuren.

• Prijs/Kwaliteit

Uitstekende service en kwaliteit.

Goede en deskundige service. En niet duur.!!!!!

TOP ervaring

Eerlijke verkoper Bert, alle tijd om de auto rustig te bekijken. Zou deze verkoper zeker aanbevelen! Geen gladde praatjes en verkooptrucs, gewoon een eerlijke verkoper

Prettig en kundig.

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en er is steeds de mogelijkheid om je wensen duidelijk te maken. Je krijgt altijd een duidelijk antwoord op je vragen. H&N vind ik kundig, coulant en vriendelijk.

• Prijs/Kwaliteit

Net contact, en eerlijk advies

• Prijs/Kwaliteit

Hier wil je wel een auto kopen

De sfeer is er gemoedelijk. De mensen zijn deskundig en denken met je mee. In de garage is het altijd super netjes. Op kantoor werken aardige en vriendelijke dames. Dit alles bij elkaar maakt dat we hier steeds terugkomen.

• Prijs/Kwaliteit

Goede ontvangst en goede service

De door Hofsink en Nijland aanbevolen Honda civic paste goed in wat voor auto ik zocht, qua model, km stand en prijs. De gemailde foto's van het uitvoeren van de reparaties vond ik heel OK.

Super garagebedrijf

Had een offerte gevraagd, o.b.v. aangeboden offerte besteld, achteraf bleken de artikelen toch goedkoper te zijn, naderhand op de factuur netjes een credit bedrag. Echt top, zo ga je op een nette manier met je klanten om.

• Prijs/Kwaliteit

Prima voor elkaar. Alles conform afspraak. Betrouwbaar bedrijf.

Goede communicatie en vriendelijk

Goede communicatie en vriendelijk

Kruiwiel 10

7773NL Hardenberg

Over AutoFirst Hofsink & Nijland

Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Autofirst organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen. Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft. Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.