Prettige deskundige service.

Caravan keuring en nieuwe banden. Goed aanbod en perfecte planning.

Uitstekend !!

Duidelijke opgave van werkzaamheden, netjes alles uitgevoerd en auto weer schoon mee

Heel erg positief

Vanaf het eerste contact t/m aankoop auto zeer prettig contact. Duidelijk helder verhaal over de te verkopen auto, heel vrij en ruim de tijd voor een proef rit. Meteen een scherp aanbod, en last but not least kregen we ook fatsoenlijk de tijd om te beslissen. Al met al een zeer goed gevoel.

• Service N.v.t.

Heel gooed

Prima!! Ook nog even een herinnerings mail om de afspraak niet te vergeten

vriendelijk en goed geholpen

netjes te woord gestaan

• Prijs/Kwaliteit

Vakbekwaam, servicegerich,vriendelijk en lekkere koffie met een versnapering.

Mijn auto is al jaren bij H en N in onderhoud en ook de jaarlijkse APK vindt hier plaats ,caravan werd door hen onderhouden en altijd tot volle tevredenheid.Het personeel en de leiding zijn vriendelijk en vakbekwaam en afspraak is afspraak en,behalve in bronstijd,je mag zien wat ze doen. Chapeau.

Prima en vakkundig geholpen

Ook nu weer op een proffecionele en klantvriendelijke manier geholpen. De te verrichten werkzaamheden en eventuele extra kosten werden netjes besproken waarbij de klant beslist. Fijne manier van samenwerken.

boeh buuh

behhhh

• Prijs/Kwaliteit

Uitstekende service en hoge kwaliteit!

Na een uitstekende service van hoge kwaliteit stap ik in mijn auto en deze voelt als nieuw.

Top voor elkaar

Gewoon heel goed!!

Topservice en klantvriendelijk

Onze ervaring is erg goed. Vriendelijk behandeld en alles prima geregeld en afgewerkt. We zijn erg blij met onze aankoop en het was het zeker waard om voor deze service en aankoop bijna 180 km op en neer te rijden.

gebeld voor pechhulp, kwamen gelijk

gebeld voor pechhulp, kwamen gelijk

• Prijs/Kwaliteit

Al jaren zeer tevreden klant

APK beurt + nader onderzoek

Goed geïnformeerd over eventueel te verwachten onderhoud waar om was gevraagd.

Deskundige en betrouwbare vakmensen

Goed advies bij het zoeken naar een andere auto, er werd meegezocht en ik kreeg een bericht als er iets binnenkwam wat misschien iets zou zijn. Zo heb ik een mooie overstap naar een hybride kunnen maken!

• Prijs/Kwaliteit

Een betrouwbare en meedenkende garage

Als er problemen zijn dan wordt er gekeken naar wat een goede oplossing is. En niet direct alles nieuw monteren.

• Prijs/Kwaliteit

Door omstandigheden kon ik er direct terrecht en direct geholpen

Netjes te woord gestaan, kijken gezamenlijk naar een goede oplossing en helpen je direct in indien nodig. Zeker een aanrader.

Ben prima geholpen

Ik heb binnen een half uur een andere auto gekocht

Heel goede service

Korte beurt gehad en erg blij mee! Goed overleg over wat zij aan zouden raden om te doen en vervolgens mooie prijs! Super blij mee en erg klantvriendelijk!

het is wel mijn garage

goed contact. goede service ook met vervangend vervoer. meedenkend.

Ik ben prima geholpen

Ik ben goed tevreden over de garage

• Prijs/Kwaliteit

Goede service vriendelijk en behulpzaam

Goede service en vriendelijk mensen.

Snel en uitstekend geholpen

Volgens afspraak de auto gebracht, en er stond keurig vervangend vervoer klaar. De reparatie werd snel en doeltreffend gerepareerd.

Gewoon goed!

2 maand geleden behoorlijke reparatie gehad. Afgelopen week helaas weer een defect wat heel netjes is opgelost door Hofsink en Nijland. Dit zijn mensen die meedenken en werken aan een langdurige relatie met de klant. Bedankt Marcel, Bert en rest van het team!!

• Prijs/Kwaliteit

Snelle en goede service. Nette huur auto. Eigen auto binnen dag klaar

Kruiwiel 10

7773NL Hardenberg

Over AutoFirst Hofsink & Nijland

Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Autofirst organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen. Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft. Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.