Het is altijd een feest als de auto bij Hofsink en Nijland is geweest

Goede en vriendelijke service

Persoonlijke service staat voorop

Ik had de luxe om even apart te kunnen werken terwijl mijn auto een beurt kreeg.

• Prijs/Kwaliteit

Klantgericht en transparant. Service met een grote S!!!

• Prijs/Kwaliteit

Wordt altijd netjes geholpen. Geen gezeur.

• Prijs/Kwaliteit

leveren prima werk en overleggen van te voren over de werkzaamheden

zoals al vele jaren, Prima

Tot nu toe tevreden

Hebben tot nu toe bij het bedrijf geweest om een testrit te maken met een auto. Moeten de auto nog krijgen. Hebben dus nog te weinig ervaring met het bedrijf om er een oordeel over te kunnen vormen. Misschien wat voorbarig om nu al een beoordeling te sturen?? Is dat een slecht teken??

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Zoals altijd. Prima voor elkaar

Prima en ik beverl nooit iets aan. Sorry.

• Prijs/Kwaliteit

Een warm welkom in een zeer nette zaak

Na een lange rit werden wij zeer correct welkom geheten. We kregen koffie aangeboden in een prettige en schone ontvangstruimte met zicht op een zeer netjes ogende werkplaats. De beoogde occasion werd voor gereden en we kregen alle rust en ruimte om een proefrit te maken. Het vervolggesprek verliep op een zeer correcte en vriendelijke wijze en de informatievoorziening was zorgvuldig.

• Prijs/Kwaliteit

Ontzettend snel, goed en netjes geholpen

Ik werd hartelijk ontvangen en binnen een dag was onze auto klaar. Ik kon een leenauto mee wat ook heel fijn was. Wij zouden zeker terug komen als het nodig is.

• Prijs/Kwaliteit

Fijn bedrijf met prettige manier van werken

Auto gekocht en op het moment dat die afleveringsklaar gemaakt werd stuurde de administratie spontaan een berichtje met foto's van de voortgang. Erg leuk! Bert is een atypische autoverkoper, doe maar gewoon dat is meer dan genoeg. En dat is erg prettig zaken doen. Ik heb nog geen ervaring met onderhoud, maar als dat net zo gaat als tijdens de koop van onze auto dan zit dat wel goed. Ga zo door!

• Prijs/Kwaliteit

Geweldig bedrijf met kennis van zaken.

Top garage!

Ben al jaren met veel plezier klant bij Hofsink & Nijland.

Goed service

Snel geregeld

Top Bedrijf

Goede Service!

Goede en snelle service

Goede monteurs met kennis

Tevreden

Vind rekening aan de hoge kant

Snelle service

Service is goed. Je wordt er ook bij betrokken. Wat bv de problemen zijn en wat er evt gebeuren moet. Je wordt dan ook meteen verteld wat de kosten zijn. Vindt dit zelf altijd wel heel prettig.

positief en meedenkend

correct en oplossing gericht

• Prijs/Kwaliteit

Fijne garage met verstand van zaken.

Er wordt altijd gebeld om te overleggen wat we vervangen moet worden en hoeveel dit ongeveer gaat kosten. Erg prettig. De medewerkers zijn vriendelijk en oprecht. Ben al jaren met plezier klant bij Hofsink en Nijland.

• Prijs/Kwaliteit

Top, goede en snelle service !

• Prijs/Kwaliteit

Mooie garage vriendelijke mensen.

Ik werd vriendelijk ontvangen nette werkplaats.Een aanrader.

• Prijs/Kwaliteit

Je voelt je welkom bij dit bedrijf!

Afgelopen vrijdag een gebruikte auto gekocht bij AutoFirst. Ben is een fijn persoon om mee te onderhandelen. Hij zet geen druk op de verkoop en laat jou als klant beslissen zonder tussenkomst. Ik heb er dus een heel positief gevoel aan overgehouden.

• Service N.v.t.

Goed geregeld direct geholpen

Direct binnen het half uur geholpen na pech met kapotte accu

Uitstekende service, klantvriendelijk!

Erg prettige onderhandeling. Kwaliteit en service voorop!

Kruiwiel 10

7773NL Hardenberg

Over AutoFirst Hofsink & Nijland

Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Autofirst organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen. Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft. Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.