Goede service, Ik ga zeker nog eens terug!

Goed geholpen door Bert. Er wordt geluisterd naar wat je zegt en in oplossingen gedacht. Ook word je up to date gehouden met foto’s van de auto die gereed wordt gemaakt. Al met al fijne garage, niks op aan te merken! Ik zou zeker nog eens terug komen!

• Prijs/Kwaliteit

Goed geregeld. Snel geholpen.

Prima!

• Prijs/Kwaliteit

Zoals altijd, vertrouwd en deskundig

Al jaren klant, zegt genoeg toch!!! Sleutelwoorden…. Vriendelijk, oplossingsgericht, Gewaardeerd als klant, mooi team, schoonste garage van Overijssel.

Méér dan een 8

Alles mooi en dan kan heel goed zijn

Keurig netjes geregeld!! Erg tevreden

Zeer vriendelijke mensen, netjes een telefoontje overwerkzaamheden die er aan staan te komen met aanbevelingen. Je krijgt een sms berichtje als de auto klaar is. Ze hebben een leenauto beschikbaar Niet allen autoFirst maar ook de klantFirst!

Meedenkend bedrijf goede service

Ik was wat laat met de apk maar bij Hofsink en Nijland stelden ze me gerust en kon ik op korte termijn terecht. Toen bleken de banden niet goed en was er een leenauto beschikbaar ik hoefde niet te wachten en aan het eind van de dag weer veilig verder kon in mijn eigen auto.

Klantvriendelijk en behulpzaam

Klantvriendelijk en behulpzaam. Je wordt op de hoogte gehouden mbt de stand van zaken.

Professioneel, deskundig en klantgericht

Voor het eerst mijn caravan laten keuren. Vooraf aangegeven wat mijn constateren / gebreken waren. Vervolgens heeft de monteur de caravan nagekeken en een lijstje met aandachtspunten opgesteld. Ook gelijk een offerte van de kosten wanneer alles uitgevoerd zou worden. Kort de lijst doorgelopen en langs de caravan doorgelopen samen met de monteur die de gebreken aangaf en aanwees. Tijdens de keuring ook een aantal zaken opgemerkt die aangepakt kunnen worden maar geen noodzaak hebben (kachel functioneert niet optimaal). Alle zaken naar volle tevredenheid opgelost en gerepareerd. Factuur conform offerte, geen verassingen. Prima bedrijf, prima monteurs en lekkere koffie!

Top prijs kwaliteit

2 Apks. Goed gedaan en goede prijs

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijk,vakbekwaam,behulpzaam en een uitstekenden service.

Zie hierboven.

Vakmanschap

M'n auto gaf de nodige storingen die moeilijk te herleiden waren. Na zelf al het één en ander gedaan te hebben, toch de hulp ingeroepen van Hofsink en Nijland. Ondanks een zeer volle planning werd ik op zeer korte termijn geholpen. De problemen zijn vakkundig opgelost en de rekening was niet hoog voor al het werk. Ook wordt je netjes gebeld en wordt alles uitgelegd. Ik ben dus super tevreden. Destijds op deze garage gewezen door een specialist bij de RDW gezien hun vakmanschap en dat is niet meer dan terecht.

Perfect geregeld

Eindelijk een garage die doen wat ze zeggen. Vriendelijk, duidelijk, goed geregeld, horen wat een klant te zeggen heeft en komen met suggesties. Geen verrassingen, behalve dan dat alles klopt. Echt een aanrader.

Top service

Fijne service

• Prijs/Kwaliteit

Fijne garage, personeel staat altijd voor je klaar.

Afspraken nakomen.

Is en voelt nog steeds als een vertrouwd adres.

Top service

Klantvriendelijk en behulpzaam en er staat altijd koffie klaar.

Tevreden

Goed contact en plezierig

• Service N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit

Prima service, communicatie en tegenwoordig vooraf bekende kosten. Top!

Prima service, communicatie en tegenwoordig vooraf bekende kosten. Top!

Uitstekende service

Als er iets aan mijn auto mankeert, dan wordt ter plekke gelijk actie ondernomen en gekeken wat de mogelijkheden zijn. Er wordt altijd overleg gepleegd en meegedacht met de klant. Daardoor is de service dus uitstekend! Ik ben dan ook heel blij met Autofirst Hofsink & Nijland.

Tevreden

Komen afspraak na en een belletje als er meer aan de hand is.

• Prijs/Kwaliteit

Prettig geholpen aan een mooie auto

De ervaring was in eerste instantie uitsluitend telefonisch , met Bert. Dat verliep uitstekend! Omdat ik met de trein moest komen uit de andere kant van het land, was het zeer prettig dat hij me zelf met “mijn” auto kwam ophalen. Koffie prima, het papierwerk ook snel geregeld. De vijfde ster volgt als de auto het goed blijft doen :)

• Prijs/Kwaliteit

Top service, klaar terwijl je wacht

Hele goeie ervaring. Klaar terwijl ik erop wachtte

zeer klant- en oplossingsgericht

Als spontane motor pech klant, prima geholpen door Marcel Nijland. Kennis van zaken, en klantgericht denken. Ook de receptie was zeer klant vriendelijk.

• Prijs/Kwaliteit

Niks is teveel bij Hofsink & Nijland, als je aankomt met een klein probleem!

Op een ochtend stapte ik in de auto en rijdt weg. Ik hoorde een tikkend geluid en ben meteen naar Hofsink & Nijland gereden. +/- 10 minuten later keek een monteur wat er aan de hand was. Het bleek de veer te zijn, die was kapot. Ik kreeg een leenauto mee en tegen de avond kon ik mijn auto met een nieuwe veer weer ophalen. Dat is service eerste klas! Mijn zoon en ik hebben een onderhoudsplan bij Hofsink & Nijland en wij wonen alle bij in Hoorn NH. Dus volgens mij zegt dat al genoeg! Met vriendelijke groet, 'n tevreden klant.

Voorbeeldig

Hofsink & Nijlan heeft klantenservice zeer hoog in het vaandel staan. Van afspraak tot aflevering is de communicatie helder en transparant te noemen. Contact met de mensen van het bedrijf is vriendelijk, klantgericht en terzakekundig. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed ervaren en er wordt een eerlijk advies gegeven. Het is bijzonder te noemen dat zowel monteurs als eigenaren tijd hebben voor de klant en altijd bereid zijn advies te geven. Er heerst een gemoedelijke sfeer.

Kruiwiel 10

7773NL Hardenberg

Over AutoFirst Hofsink & Nijland

Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Autofirst organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen. Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft. Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.