Erg goed

Zeer goede service, en als er iets meer aan de hand is nemen ze eerst contact op !! Super tevreden

• Prijs/Kwaliteit

Positief meedenken en deskundige ondersteuning

• Prijs/Kwaliteit

mijn ervaring met dit bedrijf is super goed

Ze proberen altijd met je mee te denken, en dan naar zo goed mogelijk en verantwoordelijk manier, de op lossing te bedenken.

• Prijs/Kwaliteit

kan in een woord: positief.

Ik wordt correct en vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Service!

Afgelopen week een auto gekocht. Super contact met een van de eigenaren. Eerlijk over alle plus en minpunten van de auto, goede adviezen en geen verkooppraatjes en ook tot een zeer scherpe prijs kunnen komen. Direct de distributieset laten vervangen en een week later kon ik de auto ophalen. Ze hebben mij op het treinstation gehaald en kon na een korte toelichting meteen de weg op. Niets dan lovende woorden. Als ik in de buurt woonde zou ik er mijn auto zonder twijfel laten onderhouden.

• Prijs/Kwaliteit

Alles gaat in goed overleg je weet waar je aan toe bent

• Prijs/Kwaliteit

Wederom goede service en advies

Blijft gewoon een goede garage waar je netjes behandeld wordt, je goede uitleg over de reparatie krijgt en de prijzen netjes zijn. Ook als je zelf het nodige aan onderhoud aan je auto doet c.q. probeert te doen en zaken worden wat complexer, dan kun je bij ze terecht. Ik breng m'n Peugeot 100x liever hier dan bij de dealer. Kennisniveau lijkt mij ook hoger.

Uitstekend geholpen

De jaarlijkse apk

• Prijs/Kwaliteit

top garage goede service en lekkere koffie

een goede en schone garage prijs goede prijs verhouding corecte afwikkkeling

• Prijs/Kwaliteit

Top service met fijne mensen

Fijne garage met uitstekende service!

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

1e klas garage!

Ze staan voor je klaar, denken mee en leveren goed werk af.

Slecht

Nou myn ervaring is ietsje ánders maak een afspraak op donderdag voor een Fort fiesta wist al zo goed als zeker die ga ik kopen terug gebeld met de mededeling dat ik met myn bank ging afspreken voor de financiering terug gebeld naar hofsink en dit uitgelegd dat ik de maandag daar op alles in orde zou maken volgens de baas van de garage geen enkel probleem hy zou zelf de auto klaar zetten en wat tot myn groote verbazing ik op vrijdag een kort mailtje kryg met de woorden Fort fiesta verkocht dit noemen ze daar een afspraak ik kan geen financiering rond krijgen van vrydag op zaterdag ga je voor het geld heb ik begrip voor maar maak geen afspraken die je niet kunt of wil nakomen

Aan alles gedacht

Fijne garage waar ik de speciale uitvoering vond die ik zocht Afkevering met oog voor detail.

• Prijs/Kwaliteit

Deskundig en zeer vriendelijk personeel !!!

Al jaren klant bij dit bedrijf en dat zal ook wel zo blijven. Ik kan dit bedrijf daarom zeer aanbevelen!!!!!!

• Prijs/Kwaliteit

Zeer keurig en net bedrijf.

Zeer vriendelijk en net personeel. Met de verkoper had ik vrijwel direct een klik en dat wekte vertrouwen van beide zijden. Alles werd netjes en rustig uitgelegd. S’morgens vrij snel een beslissing genomen om twee auto’s te kopen omdat er voor de ene auto vrij veel belangstelling was. S’middags met vrouw en dochter nog even weer langs geweest om een proefrit te maken en de deal rond te maken onder het genot van een lekkere bak koffie!!

Altijd goed

Ik ben nog nooit niet goed geholpen

Prefect service

Is ons eerst keer dat wij hier kom maar heb gevoel dat je er al jaren komt zo vriendelijk word je ontvangen. Service prefect helaas wou de auto bij ophalen niet meer start waarnaar gelijk gekken werd wat probleem netjes Leen auto mee gekregen volgend dag auto kun ophalen en ja toen deed wel netjes op gelost

• Prijs/Kwaliteit

Fijne geweldige garage met snelle service!

Na telefonisch contact snel geholpen super!!!

Vakkundig

Vriendelijke mensen, warm ontvangst en schone garage. Eerste indruk goed en ook achteraf een goed gevoel. Reparatie en onderhoud naar volle tevredenheid. Hier kun je je auto met een gerust gevoel achterlaten.

• Prijs/Kwaliteit

Snel geholpen bij een motor storing

Snelle service

Verkoopt een goeie auto

Prettige omgaan

• Prijs/Kwaliteit

De 1e leenauto (kleine Ford) was niet schoon, met afgebroken hendels aan de binnenzijde van de auto.. De 2e leenauto (kleine Citroen) maakte veel te veel geluid. Er werd gezegd dat het gewoon was, maar het leek wel een tractor of een auto met een 6 cilinder motor. Blijkbaar rammelde onder in motor iets en dat is niet fijn als je 400 km op een dag rijdt. Jammer.. dit doet afbreuk aan de goede reputatie die deze garage heeft.

• Prijs/Kwaliteit

Geweldige service op een prettig en hoog professioneel niveau!

Geweldige service op een prettig en hoog professioneel niveau!

• Prijs/Kwaliteit

Duidelijk kostenplaatje via mail en telefoon. Snel gemaakt en kon een leen auto meenemen.

Kruiwiel 10

7773NL Hardenberg

Over AutoFirst Hofsink & Nijland

Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Autofirst organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen. Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft. Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.