heel positief

Al 2 keer onafgesproken langs geweest. Men staat gelijk klaar om te helpen. Tot onze volle tevredenheid.

Geen geneuzel maar doen

En doen waar jullie voor staan afspraken na komen , top

Accu electrische auto kapot

Kon door kapotte (12 volts) accu niet meer rijden. Monteur bij mij thuis gekomen om hem terplaatse te repareren. Helemaal super.

Klantgericht

Al vele jaren de auto in onderhoud bij Hofsink en Nijland. Top garage

Vriendelijke mensen

Komen afspraken na

Top Service!

Top Service!

Super geregeld

Ondanks de drukte werden heel netjes en goed ontvangen.

• Prijs/Kwaliteit

attent, meedenkend, goede service en betrouwbaar

Hier ga ik graag naar toe. een informele sfeer die prettig is. Al een kleine 10 jaar kom ik bij deze vakgarage en ze hebben de garage uitgebreid en steeds vernieuwd en gaan mee met de vernieuwingen zoals elektrische autos. een top bedrijf! De afgelopen jaren zijn ze ook steeds beter online bezig op de social media.

Top garage

Je wordt daar netjes en snel geholpen. ook als je vragen hebt wordt je deskundig geholpen..... kortom Fijne garage

• Prijs/Kwaliteit

Snell, correct en duidelijk.

Mijn auto was snel klaar, ook was de afhandeling correct en was het duidelijk wat er met mijn auto aan de hand was.

• Prijs/Kwaliteit

Snel, makkelijk en prima prijs kwaliteit verhouding

Erg vriendelijk ontvangen, ik kon plaatsnemen in een kantoor om te werken, WiFi verbinding werkte prima! Nieuwe remschijven, blokken en banden wissel was erg snel geregeld Hartelijk dank!

Zoals altijd goed

Goed en behulpzaam

Goede service, deskundig geholpen voor een goede prijs

Al jaren zeer positief

Vooraf duidelijkheid, goede service en vriendelijke mensen. Een bedrijf om terug te blijven komen

• Prijs/Kwaliteit

En de koffie is daar lekker

Top!!

Onze ervaring met AutoFirst Hofsink & Nijland is tot nu toe erg goed! We hebben de auto nu een paar dagen maar tot dusver erg blij mee! Bert heeft ons goed geholpen. Transparantie en een eerlijk verhaal gaf bij ons de doorslag om hier onze auto aan te willen schaffen.

Prima bedrijf

Topservice

• Prijs/Kwaliteit

Eenvoudige en goede service.

Eenvoudig online afspraak gepland, op de apk/kleine beurt afspraak netjes gebeld wat de kosten waren. Volgende dag auto opgehaald stond netjes buiten met ontdooide ruiten. Super service.

Netjes

Netjes en goede service

Vriendelijk en deskundig

Tijdens kleine werkzaamheden of apk lekkere koffie in wachtruimte

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijke medewerkers en goede service.

Net bedrijf. Goede service en vriendelijke medewerkers. Echt een aanrader als je iets met de auto hebt, of als u iets anders zoekt.

• Prijs/Kwaliteit

Transporter weer goed in orde.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

De betrouwbaarheid straalt er vanaf.

Na 2 telefoongesprekken met Bert over een bij dit autobedrijf te koop staande auto, welke mijn interesse had, heb ik telefonisch de auto gekocht, onder voorbehoud, dat de proefrit etc naar mijn wens zou zijn. Op een prima manier onderhandelt, zonder gedoe. Weten waar je over praat en waar je aan toe bent. En 2 dagen later naar Hofsink en Nijland gegaan. Een bedrijf met een professionele uitstraling, zeer schone en opgeruimde werkplaats. Het gaf direct een vertouwd gevoel. Ook het gesprek met Bert straalde betrouwbaarheid uit. De auto stond al klaar, de uitleg was deskundig, de proefrit was conform verwachting. Dus de auto defintief gekocht. Nu ben ik in afwachting van de aflevering, daar zie ik naar uit. Ondertussen ook nog met andere potentiele kopers, voor een andere auto, gesproken over 'hun' auto. Ook zij hebben die auto gekocht. Ik denk, net zo tevreden als ik. Ik ga genieten van elke kilometer, die ik met de auto mag gaan rijden. En dat sluit mooi aan op de motivatie van Bert, met zijn woorden, dat je mag / moet genieten van de auto. Met vriendelijke groet, Wim

• Prijs/Kwaliteit

je wordt altijd fijn en goed geholpen.

je wordt altijd goed geholpen. telefonisch goed bereikbaar fijn personeel.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer professioneel en goede zorgen.

Goede professionele kunde voor een redelijke goede prijs.

Kruiwiel 10

7773NL Hardenberg

Over AutoFirst Hofsink & Nijland

Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Autofirst organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen. Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft. Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.