Prima geholpen, heldere afspraak, goede service

Duidelijke communicatie

Afspraak gemaakt voor een airco controle (vermoeden van een lekkage) van onze auto die helaas het niet meer deed. Hiervoor al tweemaal bij een andere garagist langs geweest en daar hebben ze het daadwerkelijke lek niet kunnen, wel telkens de airco gevuld (maar dat is een kortetermijnoplossing zolang je het lek niet vindt en dicht). Binnen twee uur werd ik gebeld dat ze het lek hebben gevonden en wat hiervoor de kosten zijn. Na kort na te hebben gedacht akkoord gegeven en gevraagd wanneer dit kon worden gerepareerd. Al grappend zei ik dat dezelfde dag wel te kort dag zou zijn voor ze, maar ondanks dat het al 12:00 was geweest kon dat nog dezelfde dag. Aan het einde van de dag de auto opgehaald en de telefonisch afgesproken kosten stonden ook netjes op de factuur.

• Prijs/Kwaliteit

Een goed begin is het halve werk.

Het blijft natuurlijk gokken wanneer je verhuist en een andere betrouwbare garage moet vinden. Maar deze garage gaf mij een betrouwbare indruk. Daarin ben ik niet teleurgesteld. De ontvangst is uiterst vriendelijk. Verschillende koffiesoorten mét wat lekkers staan klaar om dit wachten te veraangenamen. Ik kreeg een gratis leenauto mee en de volgende morgen kon ik mijn auto al weer op halen. De kosten vielen mee, hier worden nog "normale" prijzen gehanteerd. Al met al een geslaagde kennismaking! Voortaan is dit mijn "vaste" garage

• Prijs/Kwaliteit

Zeer vriendelijk en nette auto

Door verkeersdrukte waren wij er ruim na sluitingstijd, dit was geen probleem en werden zeer vriendelijk ontvangen.

Prima service.

Zeer snel en goed geholpen. Service tot aan de huisdeur!

goede 1ste indruk

Ben hier voor het eerst geweest mijn 1ste indruk is goed. Alvorens had ik app bericht verstuurd met de vraag of ik terecht kon voor het maken van de auto. Hierop had ik vlotte reactie. Met berichtgeving dat ik kon langskomen. Vriendelijke mensen en duidelijkheid over de kosten van de reparatie. Tevens een leenauto direct beschikbaar, waardoor ik kon reizen naar mijn werk. De auto is gemaakt en doet het weer :-)

• Prijs/Kwaliteit

Goede service vooraf overleg over de kosten

In 1 woord prima

• Prijs/Kwaliteit

Goede communicatie en prettige samenwerking

Als klant ervaren wij de samenwerking en communicatie vanuit garagebedrijf Hofsink en Nijland positief. We hadden de pech dat op dezelfde dag één van onze auto’s uitviel met problemen terwijl de andere voor apk en onderhoud bij de garage stond. Gevolg, geen auto en natuurlijk(e) stress. Dankzij snelle hulp hadden we snel we huurauto en was één auto dezelfde middag klaar. De andere auto de volgende ochtend. Top!

Deskundig en betrouwbaar.

Fijne garage en heel klantvriendelijk!

• Prijs/Kwaliteit

Heel attent en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Komt heel betrouwbaar over en zeer vriendelijk.

• Prijs/Kwaliteit

Goed overleg en nette afwerking

Prima Garage

super snel geholpen sneller kan niet

• Prijs/Kwaliteit

Zeer tevreden op alle fronten

Alles keurig op orde: bevestiging van de afspraak via de mail, nog eens een herinnering op de dag van afspraak via de mail; telefonisch overleg over de noodzakelijke werkzaamheden;zeer correct te woord gestaan aan de balie en aan de telefoon; duidelijke factuur, naar keuze over de mail en/of op papier!!

gewoon goed

goed geregeld en volgens afspraak

Goede en complete service

Positief

Vriendelijk en deskundig.

De service was weer top.

Netjes

Zeer tevreden!

Nog géén klant, maar met klein probleempje (lekke band, met spijker) direkt smorgens voor mijn werk, uit dr 'brand geholpen'. Zeer nette garage, prima service incl. lekker bakje koffie!

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit

Vriendelijk, en goed geholpen.

• Prijs/Kwaliteit

Goede service, lekkere koffie .

Prima garage, goede service vakbekwaamd personeel.

Tevreden

Geen op of aanmerkingen... We zijn tevreden

• Prijs/Kwaliteit

Rust in verbinden wat bij ons tot een zeer tevreden resultaat heeft geleid.

Prettig, vertrouwd, rijdend in onze aangeschafte wv.

Wederom gewoon goed.

De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. De dames verzorgden ons aan de koffietafel met oa cake, toch een mooi extraatje.

Helemaal goed

Heel goed, zeer tevreden

Zie hierboven

Kruiwiel 10

7773NL Hardenberg

Over AutoFirst Hofsink & Nijland

Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Autofirst organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen. Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft. Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.