Top geregeld!!

Netjes mijn auto van huis gehaald, ik was al op mijn vakantie adres. Super geregeld! Auto was ook snel gerepareerd

Alles prima.

• Prijs/Kwaliteit

Je kunt er altijd terecht

Ik ben al jaren een tevreden klant. Je kunt er (bijna) altijd terecht of het nou voor een lampje vervangen of complexe reparatie is. Hofsink en Nijland hebben een fijn team met een nonsense cultuur. Wat echt bijzonder is dat de eigenaren dagelijks op de werkvloer staan!

Fijne garage, vriendelijk personeel

Kom hier al jaren, deskundig en oplossingsgericht, zeker aan te bevelen

• Prijs/Kwaliteit

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen de auto wordt altijd weer netjes afgeleverd en als er iets meer aan gebeuren moet wordt je netjes gebeld met de vraag of de monteurs het mogen maken en er wordt altijd overlegd over de meer kosten Het is een hele fijne garage waar ik graag kom voor advies en bakje koffie

• Prijs/Kwaliteit

Goede en snelle service lekkere koffie vers

Goede snelle service prijs goed Leen auto

• Prijs/Kwaliteit

Snel geholpen, zelfs even tussendoor

Ik had een tussendoor klusje en was niet eens een vaste klant. Ondanks dat het druk was ivm kleine bezetting in vakantieperiode toch goed geholpen.

doidelijk,netjes ,en goed afspraken

• Prijs/Kwaliteit

Goede service zoals ik gewend ben

Grote onderhoudsbeurt van mijn polo met kenteken 4-TTD-36 uitgevoerd. Ivm werk omstandigheden kon ik de auto een dag voor de beurt al brengen. Bij binnenkomst staat er een kop koffie en een aardige servicemedewerkster te wachten. Al met al een zeer goede autogaragr. Noot: Nadat ik dinsdag de auto heb opgehaald ben ik sindsdien mijn wieldop aan de linker voorzijde kwijt…. Ik denk dat deze dop er niet goed opgeklikt is.

• Prijs/Kwaliteit

Warme ontvangst, prima onderhoud van auto.

gewoon goed

vriendelijk hier voel ik mij thuis

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit

Top service, snel en goeie reparatie

Donderdagavond een probleem met een linkervoorband, stoeprandschade... de avond voor een lange reis ... om 7 uur op de stoep bij H&N...om 9 uur met nieuwe band start klaar en zonder zorgen op pad.

• Prijs/Kwaliteit

Fijne ontvangst, vriendelijke medewerkers en een professionele afhandeling bij de koop.

Dezelfde dag nog alles in de mail.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer tevreden over de snelle en gedegen service

Voor onderhoud aan auto’s en caravan zijn wij bij Hofsink & Nijland al sinds jaar en dag aan het goede adres, zowel zakelijk als privé. Kwaliteit staat voorop, met een fijn en betrokken team professionals.

Top!

Pech met de auto, ondanks dat ze enorm druk hadden hebben ze dr storing toch snel opgespoord en verholpen! Top sevice!

goed hoor geen klachten

super geholpen te vreden klant

goede en nette service

duidelijk overleg, netjes opgelost

Uitstekend.

Deskundig,klantvriendelijk,prima koffie enals altijd een plezier om daar te komen.

Netjes geholpen

Prima, vriendelijk personeel!!

• Prijs/Kwaliteit

Auto ging voor de apk en er miste een onderdeel gelijk besteld en ik kon de volgende ochtend al terug komen terwijl ze het wel druk hadden. Echt top!

• Prijs/Kwaliteit

Wat er ook gebeurt, ze helpen je altijd. Top

Prima geholpen

Goeie service

• Prijs/Kwaliteit

Proffesiineel. Meedenken met klant. Leuke sfeer binnen bedrijf. Je voelt je altijd welkom.

Klantgericht

Proberen altijd met je mee te denken en zo snel mogelijk in te plannen. Leveren prima werk af...

Net bedrijf, goede sevice

Krijg bericht voor de beurt of APK, Krijg bericht wanneer hij klaar is. Vlot de factuur er achteraan dus kan je het snel afhandelen en klaar is kees.

Kruiwiel 10

7773NL Hardenberg

Over AutoFirst Hofsink & Nijland

Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Autofirst organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen. Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft. Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.