Goede service en persoonlijke aandacht

Goede en snelle hulp bij pechgeval.

Goed en vriendelijke aandacht

• Prijs/Kwaliteit

Alle onderhoud naar volle tevredenheid uitgevoerd!

Minpuntje na een grote beurt ben ik gewend bij collega bedrijven dat het interieur van de auto ook even schoon gemaakt wordt helaas was dit niet gebeurd.

SERVICE & DOELGERICHT , ER ZIJN VOOR DE KLANT

auto gebracht voor apk en beurt leenauto meegekregen s avonds auto weer opgehaald kan er weer 1 jaar tegen afspraak is afspraak en ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

• Prijs/Kwaliteit

Echt een top bedrijf. Alles is goed geregeld. Netjes wat vooraf de kosten zijn. Als er iets bij komt bellen ze netjes. En altijd een leenauto beschikbaar. En super net bedrijf waar je als klant Altijd welkom voelt en ook altijd tijd voor een praatje. Ga zo door bert en Marcel. En het hele team.

• Prijs/Kwaliteit

Fijn geholpen, het probleem/krakend geluid werd goed nagekeken.

• Prijs/Kwaliteit

Fijn geholpen, het probleem/krakend geluid werd goed nagekeken.

Goede en deskundige service met een prijs

Auto is goed gecontroleerd, en gerepareerd helaas duurde dit wel wat langer dan ik en zij verwacht hadden door problemen met toelevering. Hier kan dit bedrijf niet zoveel aan doen, maar is wel frustrerend als je voor een APK je auto een paar dagen kwijt bent. Ik schrok ook wel een beetje van de kostprijs van dit grapje

• Prijs/Kwaliteit

Mijn auto maakt een krakend geluid, ik had nog een jaar garantie na aankoop. Ik kon snel een afspraak inplannen en het is kosteloos opgelost. We werden vriendelijk ontvangen en serieus genomen. Er bleek niks aan de hand, na wat extra smeersel was het geluid weg. Vriendelijk personeel en een professionele service.

Verrassend goede service

Ontvangst is verrassend. Met een eerlijk verhaal, leuke team en uitgebreide uitleg een voorbeeld tov andere garage bedrijven. Na koop kreeg ik foto s van de controles die verricht zijn, dit bevestigde het gevoel dat ik een goeie keuze heb gemaakt door hier mijn auto te kopen.

• Prijs/Kwaliteit

Onze ervaring is prima. Vriendelijke medewerkers(ster)

• Prijs/Kwaliteit

Goeie service. Vriendelijk. Goeie prijs kwaliteit.

Goed.

Goede service en aftersales

Zelf buiten de garantie word alles keurig en netjes opgelost.

Goede service en aftersales

Zelf buiten de garantie word alles keurig en netjes opgelost.

Kruiwiel 10

7773NL Hardenberg

Over AutoFirst Hofsink & Nijland

Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Autofirst organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen. Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft. Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.