Goed en professioneel

Altijd vriendelijk, hulpvaardig en ter zake deskundig.

• Prijs/Kwaliteit

Eerlijk en transparant bedrijf.

Een auto aangekocht Business to business, de auto werd netjes omschreven zoals deze in werkelijkheid ook was. Vriendelijk geholpen. Aanrader om zaken mee te doen.

Fijn geholpen

Fijn geholpen goede service

• Prijs/Kwaliteit

Ik kom hier al jaren, en moet er toch 30km voor rijden. De bekwame vakkennis en uitstekende service is waarom ik elke keer weer terug kom.

Na de tweede keer goed

In principe een nette zaak en zeer behulpzaam. Helaas had de garage in eerste instantie het verkeerde onderdeel besteld waardoor ik 120 km voor niets gemaakt heb en doordat er op dat moment geen leenauto beschikbaar was, ik zelf vervangend vervoer moest regelen. Uiteindelijk netjes geholpen en hebben ze het op korte termijn (dag later) toch nog kunnen fixen.

gewoon goed

gebeld en met een uur geholpen kan niet beter doorom een 10

Zeer prettig

We zijn goed geholpen, er werd met ons meegedacht en naar ons geluisterd.

• Prijs/Kwaliteit

Eerlijk, en een goede service.

Goede ontvangst na afspraak, en nemen de tijd voor je. Een eerlijke inruilprijs, goede service, en wat ze beloven dat doen ze. Wij zijn blij met onze Kia Stonic 2021.

• Prijs/Kwaliteit

Ik ben een zeer tevreden klant

Voor een lampje vervangen kan ik zo binnen lopen en word ik geholpen als ik koelvloeistof te weinig heb dan controleren ze de auto op de brug en maken een afspraak . Er wordt meegedacht en adequaat geholpen

• Prijs/Kwaliteit

Top Garage. Hele goede service en ze komen afspraak goed na.

Een top Garage. Ik heb een keer een grote beeurt laten uitvoeren. Maar er kwamen heel veel dingen waarbij de kosten heel veel werden en kon dit niet in 1 keer betalen. Hierbij kreeg de ruimte om in delen te betalen. En dat vond ik top. Heb de delen ook op tijd betaald. Top Garage. M. Dualeh.

Vakkundig en Klantvriendelijk

In goed overleg is veel mogelijk

Dit wil je!

Leuk/goed personeel, perfecte communicatie, betrouwbaar, meedenkend en zeer goed in hun vak!

• Prijs/Kwaliteit

Strakke en frisse zaak met vlotte en toegankelijke mensen

Op professionele website auto naar keuze gezien, waarna direct welkom voor bezichtiging. Vrolijk en enthousiast geholpen ondank drukte in de zaak. Rechtdoorzee en duidelijke besprekingen gehad en na koop vlot afgehandeld en overgeschreven door gezellig frontoffice personeel. Fijne ervaring!

Altijd goed!

Wederom een uitstekende vlotte keuring en onderhoud laten verrichten. Tot mijn grote verbazing krijg ik daar ook nog gratis een jaar lang gratis autopechhulp bij! Weer goed voor elkaar.

5 sterren garage.

Deze garage krijgt van mij 5 sterren. Waar gaat het om. + DESKUNDIGE mensen. + Altijd een goed OVERLEG. + BETROUWBAAR. + SERVICE staat hoog in het vaandel. + KLANTVRIENDELIJK. Daarom laat ik mijn auto hier verzorgen.

Prima service en vriendelijk

Prima ervaring. Fijne auto gekocht die keurig wordt onderhouden.

Vakkundige garage

Prettig in de omgang Goede service Flexibel Meedenkend in oplossingen Prima mee te overleggen Vakkundige reparatie

Geweldig garage bedrijf

Zeer blij met hofsink en nijland. Altijd eerlijk en betrouwbaar

Prima service.

Klant vriendelijk en correct.

Top service

Onze 2e auto was stilgevallen. 1 belletje en ze hebben de auto opgehaald, diagnose gesteld en in overleg gerepareerd.

Top bedrijf

Mooi bedrijf aardige mensen

• Prijs/Kwaliteit

Alles weer super voor elkaar

Kan eigenlijk heel kort over de beoordeling zijn. Alles in tot in de puntjes geregeld.

super snel geholpen.

Fijne garage en klantvriendelijk geholpen.

Kruiwiel 10

7773NL Hardenberg

Over AutoFirst Hofsink & Nijland

Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Autofirst organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen. Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft. Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.