Een geweldig meedenkend deskundig bedrijf

Spontane defecten aan de auto worden eigenlijk altijd meteen verholpen. De werksfeer op administratie maar ook in de werkplaats is zeer plezierig. Je wordt gekend en er wordt meegedacht complimenten

Top garage

Ze hebben altijd en overal een oplossing voor.

ervaren en serieuze mensen

de auto was geboekt en gekocht

• Prijs/Kwaliteit

service zoals service hoort te zijn, super!!

ik voel mij er goed thuis, heel betrouwbaar.

• Prijs/Kwaliteit

Doet wat het bedrijf beloofd

Aanschaf Seat Ibiza ging vlekkeloos. Inclusief bovag. Van mij mogen ze de “ vanaf aanbieding” van de site halen. Dit heeft het bedrijf niet nodig. Enige minpunt vind ik wel dat ik na 900 meter een melding kreeg dat ik binnen 80 kilometer moest gaan tanken. Dit hoort niet bij een auto van over de 10.000 euro . Vandaar de service op 4 sterren gezet.

Tevreden

Goede service,netjes en vlot geholpen

vriendelijk vertrouwen

No nonsense, vriendelijk, oprecht, kundig: kortom, het geeft vertrouwen in goede dienstverlening!

• Prijs/Kwaliteit

Bij Hofsink & Nijland is de klant nog echt koning..

We zijn heel erg fijn geholpen door Bert Hofsink. Goede uitleg over de auto en goede prijs. We komen hier zeker terug. Een heel fijn team wat we zo gezien hebben.

Prima service en onderhoud

Ga zo door

• Prijs/Kwaliteit

Betrouwbare garage, met deskundig personeel die mee denkt.

Doen wat ze beloven.!!!!

Jarenlang tot volle tevredenheid klant. Altijd hartelijke ontvangst met heerlijke koffie met koek.!!

Goede service.

Altijd vriendelijk

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Duidelijke afspraken, zeer service- en klantvriendelijk gericht!

Positief met de klant meedenkend autobedrijf, prima service en klantgerichtheid!

Gewoon Goed

Vriendelijk en prettig contact. Werkzaamheden werden correct uitgevoerd.

• Prijs/Kwaliteit

Keurig geholpen en heel blij met onze nieuwe auto!

Netjes geholpen, ook voor de kinderen leuk vermaak.

Heel goed

Prima altijd een oplossing

• Prijs/Kwaliteit

Prettige en plezierig bedrijf met een persoonlijke benadering

Al vele jaren hebben wij onze auto's voor onderhoud bij Hofsink & Nijland. We zijn erg tevreden met de laagdrempelige manier van het begeleiden van klanten bij de aanschaf van auto's, het meedenken en daarnaast ook het actief begeleiden bij het onderhoud van de auto's.

Zoals altijd: prima!

Snelle en deskundige reparatie van de auto.

Klanrvriendelijk en betrouwbaar.

Goede voorlichting over wat er moet gebeuren aan onderhoud. Heel klantvriendelijk en flexibel. In overleg is er van alles mogelijk.

Zeer snelle service

Onze auto bleek problemen te hebben met de koppeling. Door de ANWB op maandag naar de garage gebracht. S middags al een offerte en donderdags konden we al weer rijden. In de tussentijd een gratis leenauto ter beschikking gesteld door Hofsink en Nijland.

Goed geholpen

Er is 1 min punt dat jullie geen automaat als leenauto hebben.

• Prijs/Kwaliteit

Top, goed personeel en vriendelijk, en geen nonsens

Toppers

Goede werknemers aardig en verstand van zaken

• Prijs/Kwaliteit

Prima service en onderhoud.

Een voorbeeld voor anderen

Super service

Binnen één dag m'n auto weer klaar. Door ANWB netjes naar Hofsink en Nijland gebracht met een kapotte dynamo. Dag later er een nieuwe in gekregen. Vantevoren netjes gebeld wat ze wilden gaan doen.

Kruiwiel 10

7773NL Hardenberg

Over AutoFirst Hofsink & Nijland

Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Autofirst organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen. Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft. Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.