Zeer vertrouwd adres waar de klant op 1 staat.

Er werd van tevoren goed uitleg gegeven over de uit te voeren reparaties. Je weet precies waar je aan toe bent.

• Prijs/Kwaliteit

Alles wordt overlegd en goed verzorgd/ gerepareerd.

• Prijs/Kwaliteit

Prima geregeld, opgehaald en gerepareerd

Prima ervaring

Deskundig, duidelijk, alles in overleg en vriendelijk!

• Prijs/Kwaliteit

Goed, had graag meer info vwb. de staat van de auto. Was wel vriendelijk en niet te veel verkoop praatjes.

• Prijs/Kwaliteit

Altijd vriendelijk en snelle service

Afgelopen week was de koplamp stuk: werd direct geholpen en lamp werd direct vervangen. Auto werd weer keurig startklaar voor mij bij de uitgang gezet.

Zeer betrouwbare garage

Lang gezocht naar een vakkundige en betrouwbare garage. Wij zijn blij dat wij Hofsink & Nijland hebben aan gedaan met onze auto’s. Wij zijn vol lof hoe de auto’s werden geïnspecteerd, met ons werd gecommuniceerd over de uitkomsten van de inspectie. De auto’s werden na het onderhoud netjes afgeleverd en rijden weer als nieuw.

Professioneel en klantvriendelijk

Ze weten waar ze mee bezig zijn. Daarnaast ook klantvriendelijk en behulpzaam. Er is een ontspannen sfeer je voelt je daar op je gemak.

Goed en vriendelijk autobedrijf

Goed en vriendelijke geholpen bij het kopen van een nieuwe auto

Prima garage

Goed advies

Deskundig, behulpzaam, vriendelijk.

De auto wordt altijd handig klaargezet. Er wordt meegedacht, vantevoren overleg. Prima service.

Alles voor elkaar

Perfecte service. Ik werd zelfs naar kantoor gebracht omdat het hard regende (is beter dan de leenfiets)

Zeer vakkundige mensen

• Prijs/Kwaliteit

Klantvriendelijke ontvangst met alle aandacht voor onze wensen

Goede vakgarage me aandacht voor de wensen van de koper; alle tijd voor een gesprek, zelfstijdens toestroom van meer klanten.

Prima srvice

Dik tevreden over jullie klant vriendelijkheid en service

Alles klopte

De keuring van mijn 12 jaar oude caravan volgens de BOVAG instructies werd strikt uitgevoerd. Het certificaat is toegevoerd met een geldigheid van twee jaar. Houden zo!

Geweldig geholpen

Proefrit gemaakt in de auto van onze keuze werden heel vriendelijk geholpen door Bert Mooie deal gemaakt met inruil van onze auto Kortom een garage met hart voor de zaak en de klanten TOP!!!

• Prijs/Kwaliteit

Ja goed en netjes gemaakt

Fantastisch!

Aardig, behulpzaam en oprecht.

• Prijs/Kwaliteit

Onlangs een mooie auto gekocht waarbij Bert ons van hele goede adviezen heeft voorzien.

• Prijs/Kwaliteit

Zoals gewoonlijk weer super voor elkaar

Kan er kort over zijn, van (digitaal) afspraak maken tot aan telefoontje dat de auto klaar staat, weer alles super voor elkaar.

Goede service en vriendelijk

Toppers

Ook al hebben ze het zo druk, hebben ze toch nog een plekje weten te vinden voor een bandenwissel.

Snel, goed en klantvriendelijk

Onze auto kan weer een jaartje mee door de snelle hulp van Hofsink en Nijland. Apk + onderhoud goed uitgevoerd en binnen een dag de auto terug. Hij rijdt weer als nieuw, complimenten!

Professioneel

Het mag voor ons voor altijd de Autofirst normering behouden!

Kruiwiel 10

7773NL Hardenberg

Over AutoFirst Hofsink & Nijland

Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Autofirst organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen. Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft. Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.