goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was ons eerste contact met uw bedrijf en we hebben dit als erg prettig ervaren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed en betrouwbaar

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf makkelijke communicatie, geen poespas. Een bedrijf dat vanaf het begin een goede uitstraling heeft. Keurige werkplaats met goede uitrusting.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de eerste keer bij dit bedrijf geweest omdat ik een storing had.\r\nDe ontvangst was heel vriendelijk, de auto werd meteen uitgelezen en de storing vastgesteld. Een afspraak kon direct gemaakt worden om de storing te verhelpen de volgende dag al.\r\nHoor ook van anderen dat het een betrouwbaar bedrijf is.\r\nVind het moeilijk om een juiste beoordeling te geven maar mijn eerste indruk was heel goed.
  • Reden bezoek Andere reden

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Plezierig en vakkundig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring. Wordt op tijd gebeld over bijzonderheden. Eerlijk advies over zaken die er aan zitten te komen. En een schone auto mee terug. Zeer tevreden!
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ontspannen, vriendelijk, gastvrij, en, tot nu toe, naar alle tevredenheid.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed geinformeed en komen afspraken na

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een klantgericht bedrijf waarbij service hoog in het vaandel staat

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De reden van mijn bezoek was dat mijn zoon stage loopt bij u en altijd vol enthousiasme over uw bedrijf verteld. Dus de service was goed! Het enige waar ik mij wel aan stoorde was de receptioniste. Die heeft geen 1 keer gelachen.....het is toch het visitekaartje van het bedrijf en vind dat men dat ook uit moet stralen. Vandaar dat mijn klantvriendelijkheidsscore 3 is en de communicatie ook.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Evt.kopers een proefrit laten maken met een nagenoeg lege benz. tank is niet netjes.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij zijn al 14 jaar klant en hebben al 5 auto\'s bij dit bedrijf gekocht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Hofsink en Nijland kun je met al je vragen en reparaties terecht, en een afspraak is altijd op korte termijn mogelijk.\r\nIk de jaren dat wij nu bij jullie komen zijn wij nog steeds erg tevreden. Ga zo door.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een heel prettig bedrijf waar je nog klant bent en zeker geen nummer.

slechter dan verwacht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goet

Kruiwiel 10

7773NL Hardenberg

Over Autobedrijf Hofsink & Nijland

Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Autofirst organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen. Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft. Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.

Over Auto Expert

Voor alle onderhoud en herstellingen van uw auto, vertrouw op lokale Auto Expert.