• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom al meer dan 10 jaar bij deze garage en blijf er terugkomen omdat de service uitstekend is en de prijs kwaliteit verhouding goed.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik belde voor een reparatie aan de koppeling en vroeg of die opgehaald kon worden, dat kon. Volgende dag was die al meteen klaar en hij rijdt top! zelfs de velgen ken ik niet weer, hij ruikt zelfs lekker. Maar dat mag ook wel veur dat geld :)\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer prettig en professioneel geholpen. Leuk bedrijf, snelle service en vooral een goede communicatie : )

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd leuk om daar te komen.. \r\nWord direkt geholpen... Voor een nette prijs!
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf. Niet te groot maar ook zeker niet te klein.\r\nTop service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf in de loop der jaren diverse auto\'s er gekocht, al onze auto\'s zijn steeds door hen in goede staat gehouden, ook het personeel heeft binding met de klant en geven uitleg over de e.v reparaties\r\nHoop nog vele jaren van hun diensten gebruik te kunnen maken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kan erg kort zijn in een woord prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs hebben wij onze auto (Peugeot 107) ingeruild op een BMW 3-serie. De BMW is keurig afgeleverd en het persoonlijk contact met het autobedrijf is erg goed. Niks op aan te merken. Fam. Westerhof uit Drachten

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb bij dit top bedrijf mijn auto kunnen inruilen voor een grotere auto. Gewoon perfecte service, blijf hier ook zeer zeker voor de onderhoud!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Algemene opmerking: willen jullie graag een veer in de reet?\r\n\r\nBeoordeling is in zijn algemeenheid, niet voor één geval

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een bedrijf dat open staat voor de wens van de klant. Er al meerdere auto\'s gekocht en in onderhoud tot volle tevredenheid.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze ervaringen met dit bedrijf zijn zeer goed.\r\nZe zijn vriendelijk , sociaal en ze kennen de klanten.\r\nZeer veel waardering voor dit bedrijf.\r\nIk geef nooit een 10,dat zou betekenen dat alles perfect is.\r\nJe kunt altijd verbeteren , vandaar die negen.

Kruiwiel 10

7773NL Hardenberg

Over Autobedrijf Hofsink & Nijland

Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Autofirst organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen. Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft. Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.

Over Auto Expert

Voor alle onderhoud en herstellingen van uw auto, vertrouw op lokale Auto Expert.