Goede service en correct geholpen
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 669 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Over het geheel genomen geven de reviews een positieve ervaring weer. Klanten prijzen vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en betrouwbare service. De nadruk ligt op vertrouwen, eerlijke prijzen en een soepele afhandeling.
Goede service en correct geholpen
netjes geholpen
20 February 2026
Dirk
baarn
Alles duidelijk uitgelegd ,fijne ontvangst en straalt vertrouwen uit
12 February 2026
Arthur
Strijen
Ontzettend vriendelijk en professioneel. Zou zonder twijfel weer een auto daar aanschaffen. En de koffie is heerlijk!!!
30 January 2026
Sabine
Arnhem
Bedankt voor de mooie review Sabine! Wij zijn blij dat jullie een goede ervaring hebben gehad. Veel rijplezier aan jullie zoon!
Op basis van internetadvertentie naar Coen Droomers gereden en de auto bekeken. Daarna proef gereden, terug met een paar kleine opmerkingen. Auto werd direct in de garage gezet en probleempjes direct opgelost. Na nog een keer proef rijden de auto onder prettige omstandigheden op papier gezet, overgeschreven en betaald. Auto meteen mee naar huis genomen. Prettig en goed geholpen en met een goed gevoel auto gekocht. Een tevreden klant!
30 January 2026
Jan Willem
Hippolytushoef
Dag Jan Willem, Super mooie beoordeling, bedankt! Veel plezier met uw RCZ.
Nog altijd een begrip.... Vertrouwd adres waar persoonlijke aandacht en service nog altijd hoog in het vaandel staan.
28 January 2026
M
Haren
Bedankt Michael, voor deze mooie review! Fijn dat jullie een goede ervaring bij ons gehad hebben. Veilige kilometers gewenst.
Ik ben super fijn geholpen ik ben super tevreden een echte aanrader
9 January 2026
YUsuf
Hoofddorp
Zeer tevreden over de aankoop van mijn auto! Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering ben ik uitstekend geholpen. Alles werd duidelijk en transparant uitgelegd, geen gladde verkooppraatjes maar eerlijk advies. De auto werd perfect afgeleverd, precies zoals afgesproken. Ik voelde me echt gehoord als klant. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto en een prettige service!
8 January 2026
Armand
Maastricht
Vriendelijk en duidelijk. Passie voor auto's.
5 January 2026
Peter
Apeldoorn
Vriendelijke eigenaar en personeel. Goed en deskundig geholpen.
2 January 2026
Allan
Oss
Komt afspraken na die afgesproken zijn.
13 December 2025
J Gubbels
Oijen
Op zoek naar een auto die we graag wilde. Gevonden bij dit bedrijf vanuit almere daar heen gereden goed geholpen en alles op een rijtje gezet te hebbrn met de beste man over gegaan tot koop. Echt een aanrader voor ander die op zoek is.
2 December 2025
Frank
ALMERE
Onlangs een andere auto gekocht bij Coen Droomers. Vriendelijkheid en service staan hoog in het vandel. Er wordt echt alles uit de kast gehaald om de klant tevreden te stellen. Ja ik kan een ieder dit auto bedrijf aanraden.
30 November 2025
Jos
Dag Jos,
Bedankt voor deze mooie recensie! Wij zijn enorm blij dat u een goede ervaring bij ons heeft gehad. Wij wensen u veel plezier en veilige kilometers met uw nieuwe Mercedes.
Met vriendelijke groet,
Autobedrijf Coen Droomers
Staan klaar voor al je vragen, niks is teveel en zeer betrouwbaar. Ik ben erg goed geholpen en kom graag terug.
7 November 2025
Yvette
Reek
Ruim aanbod en goede service!
29 October 2025
Natasja
Oss
Coen en zijn team zijn kundig, professioneel en zeer vriendelijk. Een vertrouwde club waar we al jaren komen.
29 October 2025
Britt
Megen
We werden hartelijk en warm ontvangen Wat een mooie auto’s heeft deze man staan Er was niets teveel en de halve showroom moest leeg gehaald worden Maar binnen no time stond de auto buiten klaar voor een proefrit We hebben deze auto ook gekocht en kijken terug op een zeer positieve ervaring met de heer DROOMERS
11 October 2025
Robert
Rijsenhout
Vandaag (10-10-2025) onze nieuwe Suzuki Ignis gekocht bij Coen Droomers. Het was even rijden vanuit Hoogerheide, maar het was de moeite waard. Het contact was gezellig, niet alleen zakelijk, maar ook een praatje over van alles en nog wat. Het was voor ons een ontspannen sfeer, en geen druk dat je een auto moet kopen. Coen bedankt voor de goede service, en wie weet komen we nog eens buurten voor een andere auto. Maar voor nu zijn we tevreden. Fijn weekend.
10 October 2025
Arthur Wener.
Hoogerheide
Meerdere auto's gekocht ook onderhoud zeer vriendelijk behandeld , helpen en denken overal aan mee
30 September 2025
Henry
Oss
De hele "transactie" verliep als "in een warm bad"!!
11 September 2025
jos
Venlo
Fijne club mensen, denken met je mee en zijn nooit te beroerd om iets extra's voor je te doen.
10 September 2025
John
Oss
Mijn droom auto gevonden perfect en correct geholpen jammer dat deze grage niet in Enschede zit anders had ik zeker mijn auto daar in onderhoud gelaten zeer vertrouwd gevoel .
30 August 2025
Anne
Enschede
Weer zeer mooie auto gekocht bij Coen Droomers.altijd super geholpen en al jaren klant .
16 August 2025
schoenmakerij john moes
OSS
Fijne en snelle service mbt auto kopen
16 August 2025
Donna
Oss
Welkom bij Autobedrijf Coen Droomers, jouw partner in mobiliteit sinds 1956. Met zo’n 100 auto's in alle prijsklassen hebben wij voor elke rijder iets passends. Van een betrouwbare Suzuki Alto tot een exclusieve Range Rover, wij hebben het allemaal!
Katwijkstraat 32
5341TC Oss