Klantvriendelijk

Komt afspraken na die afgesproken zijn.

Aardige man

Op zoek naar een auto die we graag wilde. Gevonden bij dit bedrijf vanuit almere daar heen gereden goed geholpen en alles op een rijtje gezet te hebbrn met de beste man over gegaan tot koop. Echt een aanrader voor ander die op zoek is.

Onlangs een andere auto gekocht bij Coen Droomers. Vriendelijkheid en service staan hoog in het vandel. Er wordt echt alles uit de kast gehaald om de klant tevreden te stellen. Ja ik kan een ieder dit auto bedrijf aanraden.

Uitstekend geholpen!

Staan klaar voor al je vragen, niks is teveel en zeer betrouwbaar. Ik ben erg goed geholpen en kom graag terug.

Tevreden klant

Ruim aanbod en goede service!

Professioneel, kundig, vriendelijk

Coen en zijn team zijn kundig, professioneel en zeer vriendelijk. Een vertrouwde club waar we al jaren komen.

Wat een geweldige ervaring

We werden hartelijk en warm ontvangen Wat een mooie auto’s heeft deze man staan Er was niets teveel en de halve showroom moest leeg gehaald worden Maar binnen no time stond de auto buiten klaar voor een proefrit We hebben deze auto ook gekocht en kijken terug op een zeer positieve ervaring met de heer DROOMERS

Gezellig en goed contact

Vandaag (10-10-2025) onze nieuwe Suzuki Ignis gekocht bij Coen Droomers. Het was even rijden vanuit Hoogerheide, maar het was de moeite waard. Het contact was gezellig, niet alleen zakelijk, maar ook een praatje over van alles en nog wat. Het was voor ons een ontspannen sfeer, en geen druk dat je een auto moet kopen. Coen bedankt voor de goede service, en wie weet komen we nog eens buurten voor een andere auto. Maar voor nu zijn we tevreden. Fijn weekend.

Geweldige service

Meerdere auto's gekocht ook onderhoud zeer vriendelijk behandeld , helpen en denken overal aan mee

Geweldig prettige,zeer klantvriendelijke ervaring!!11

De hele "transactie" verliep als "in een warm bad"!!

Super vriendelijk en staan altijd klaar om je te helpen.

Fijne club mensen, denken met je mee en zijn nooit te beroerd om iets extra's voor je te doen.

Fantastisch

Mijn droom auto gevonden perfect en correct geholpen jammer dat deze grage niet in Enschede zit anders had ik zeker mijn auto daar in onderhoud gelaten zeer vertrouwd gevoel .

Weer super zaken gedaan

Weer zeer mooie auto gekocht bij Coen Droomers.altijd super geholpen en al jaren klant .

Goede en snelle service!

Fijne en snelle service mbt auto kopen

Prima ervaring

Fijne ontvangt. Duidelijke communicatie. Bovag geeft een goed gevoel. Onverwacht toch een 2e auto gekocht.

Nette service

Zeer nette auto afgeleverd en mooie inruilprijs gekregen.

Mijn vorige auto was veel te groot geworden, dus ik zocht iets kleiners en die had ik bij Coen Droomers gezien: een mooie Peugeot RCZ. Heel mooi om te zien, lijkt wel een sportwagen. Ook APK gekeurd, grote beurt erbij, alles schoon, gewoon uitstekend afgeleverd en ik ben nu erg blij dat ik dit gedaan had. En er stonden nog veel meer occasions, ik moest in het begin even twijfelen welke, maar mijn keuze vind ik perfect. Kortom: je kan uitkiezen wat je wil, ze hebben bijna allemaal hele mooie occasions. Een aanrader !

Regelt wat er is afgesproken

Een aanrader qua ervaring als je een auto gaat kopen. Coen Droomers is een zaak die zich aan de afspraken houdt. Ik heb onlangs bij Coen Droomers een auto gekocht. Hier hebben we voor de aflevering een aantal punten afgesproken die zouden worden opgelost als ik de wagen zou komen halen. Bij de overdracht van de wagen waren alle punten opgelost en stond de wagen glimmend klaar om in ontvangst te nemen. De overdracht ging erg soepel. Kortom een aanrader om daar een auto te kopen.

Service+, ruim aanbod, fijn bedrijf!

Vandaag bij Coen een Kia gekocht, de monteurs hebben tot het laatste moment hard gewerkt om het laatste minpuntje van de auto weg te werken. Alles om de gemaakte afspraak na te kunnen komen. Fijne behandeling, goede communicatie, echt een aanrader!

Meerdere auto's gekocht ook servicebeurten altijd snel en goed geholpen super aardig

Super geholpen door Coen!

Vertrouwd, veilig, en geweldig.

Fantastische auto en super geholpen

Coen neemt de tijd voor je. Geen haast en een kopje koffie met een stoopwafelkoek. Coen had door de drukte de auto nog niet gepoetst voor de aflevering, maar 'sLe geregeld. Ben super blij met mijn nieuwe auto

Fijne sfeer

Prima behandeling, mooie nette auto geleverd!

Wordt vriendelijk en goed behandeld

Alles werd goed en correct afgewerkt volgens afspraak

Coen Droomers maakt dromen waar, geweldig bedrijf!

Bij dit bedrijf zijn we goed ontvangen, hebben duidelijke en deskundige informatie gekregen. Ze zijn klantgericht en klantvriendelijk. Ze hebben alles voor ons geregeld inclusief overschrijving en vrijwaring. We voelden ons hier heel prettig en we zijn blij met onze aankoop.

Katwijkstraat 32

5341TC Oss

Over Autobedrijf Coen Droomers B.V.

Welkom bij Autobedrijf Coen Droomers, jouw partner in mobiliteit sinds 1956. Met zo’n 100 auto's in alle prijsklassen hebben wij voor elke rijder iets passends. Van een betrouwbare Suzuki Alto tot een exclusieve Range Rover, wij hebben het allemaal!