super service en fijn contact!
Super service en fijn contact
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 81 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
De reviews laten consequent een vriendelijk team en betrouwbare service zien. Duidelijke communicatie en behulpzaam personeel worden vaak genoemd. Klanten waarderen snelle hulp en doordachte onderhoudsadviezen. Kortom, de garage maakt een positieve indruk wat betreft professionaliteit en zorg.
Super service en fijn contact
26 July 2025
Bettine
Lunteren/De Valk
prima geregeld
25 July 2025
Marco van den Brink
Kootwijkerbroek
We brengen nooit de auto ergens anders voor onderhoud. We vinden de Autobedrijf Van Den Brink top. Heel vriendelijk en altijd een snelle oplossing
24 July 2025
Loredana en Jelle
Amersfoort
Fijn contact,goede service. Echte autoprofessor van oldtimer tot de modernste techniek
24 July 2025
Schuurman
Ede
Alles naar wens!!
29 June 2025
Arthim
Ermelo
Het is een fijne garage. De eigenaar pakt het goed en eerlijk aan. Zegt waar het op staat met je auto en wat je ongeveer kwijt bent. Je weet van te voren wat je te wachten staat. Zeer goede service en vakkundig levert hij af. Klantvriendelijk en meedenkend. Ook plant hij bepaald onderhoud al in in de toekomst wat aan vervanging nodig is om je auto in top conditie en veilig te houden op de weg. Voor zowel een nieuwe auto, maar ook voor onze oldtimer kunnen wij bij hem terecht.
30 May 2025
Conny van Harten
KOOTWIJKERBROEK
Goede garage, altijd behulpzaam en klantvriendelijk
22 May 2025
Gerko
Barneveld
Super service en betrouwbaar.
9 May 2025
Wekerom
spiegel snel gefixt erg blij mee
1 April 2025
1 March 2025
Dion
Tilburg
Beste Dion uit Tilburg,
wij hebben geen auto aan u verkocht.
Deze review zal daarom ook voor een ander autobedrijf van den Brink bestemd zijn.
Wij hebben onze auto’s al jaren bij autobedrijf van de Brink in onderhoud. Onderhoud is altijd snel en vakkundig. Factuur na afloop transparant en onverwachte kosten gaat altijd in overleg
3 January 2025
Nick van Meteren
NIJKERK GLD
Wij zijn al jaren klant bij Autobedrijf van den Brink en we zijn zeer tevreden. Als er iets is, kun je altijd terecht. En het probleem wordt weer opgelost.
6 November 2024
H. Schalk
Heel goede service
22 October 2024
E
Amersfoort
Fijne mensen goeie service...
19 October 2024
M Hardeman
Wekerom
Prima garage
23 September 2024
Rien
Harskamp
Wij komen sinds kort bij van de Brink. Hij luistert naar je waar je tegen aan loopt. Geen gestress bij hem. Vervolgens pakt hij de klus op. de auto gaat pas de deur weer uit als het probleem verholpen is en veilig weer km kan rijden. Goed inzichf ,betrouwbaar en eerlijk vakmanschap. Deze garage raad ik zeker aan. Ook met Oltimers werken heeft hij ruime ervaring.
20 September 2024
c.a. van Harten
Kootwijkerbroek
Ze denken altijd goed mee in allerlei situaties. Er wordt vooraf altijd even gebeld of overlegd. Ze doen het met passie en dat is te merken!
19 September 2024
Davy
Amersfoort
Wij zijn al jaren klant. We zijn zeer te spreken over de service en deskundigheid. En we worden altijd vriendelijk ontvangen. De werkzaamheden die nodig zijn worden altijd snel opgepakt.
18 April 2024
Voorthuizen
Goede garage met verstand van verschillende auto's.
18 March 2024
Wilma Bettink
Voorthuizen
je word bijzonder goed geholpen , rustig en klant vriendelijk
15 March 2024
willeke veldhuizen
kootwijkerbroek
Ik heb een Audi Q3 Sportback gekocht. In de advertentie, op de website en mondeling gaf de verkoper aan dat hier CarPlay voor Apple & Android op zou zitten. Echter is dit niet het geval. Verkoper geeft bij zijn advertenties en op zijn website aan dat de auto gebracht mag worden naar een erkende Audi dealer voor een aankoopkeuring. Dit hebben wij gedaan, de Audi dealer gaf aan dat deze auto nooit verkocht had mogen worden met deze specificaties en dat de verkoper hierover gelogen heeft. Hierbij hebben wij de verkoper ingelicht, echter geeft deze totaal geen gehoor. Wij worden volkomen genegeerd. Op telefonisch contact, app en via mail wordt niet gereageerd. Een wijze les voor ons, hopelijk ook een les voor anderen. Als je een goede betrouwbare auto wil, waarbij alles 100% klopt, koop bij een erkende Audi garage en niet hier. Wij zijn nu genoodzaakt om +1000€ te betalen om bij een Audi dealer toch CarPlay te kunnen laten installeren. Dat terzijde, wie weet wat er nog meer niet klopt. De verkoper komt niet meer geloofwaardig over op deze manier. Verkoper verkoopt meerdere van dezelfde auto's, met dezelfde "specificaties". Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Beveelt niet aan
19 February 2024
FV
Amsterdam
Was zelf laat met het afspreken van een APK keuring. Toch is er ruimte gemaakt om de bedrijfsauto er tussendoor te plannen. Zelfs de onderhoudsbeurt kon nog meegenomen worden. Erg fijn, ook het overleggen qua punten die naar boven kwamen. Busje rijdt weer fijn en goed. Ook leuk met de nieuwe velgen die ook nog geregeld konden worden.
22 January 2024
Jaap Jan