Vakgarage van der Bijl: het voelt persoonlijk, relaxt en de sfeer is prettig! Daarnaast zijn het overduidelijk vakmensen!!!
Remmen gecontroleerd bij garage van der Bijl. In de ochtend auto weggebracht, werd gebeld rond middag uur dat de remmen schoon zijn gemaakt en dat de blokken nog goed waren. Eerlijk en betrouwbaar voor een zeer schappelijke prijs. Kom zeker terug als er iets aan mijn auto gedaan moet worden.
Mijn vraag was een extra beveiliging op mijn RAV4, want dat blijkt de meeste gestolen auto in Nederland te zijn. Dit is zo specialistisch werk, dat vakgarage vd Bijl dit uitbesteedde aan een specialistisch bedrijf. De teleurstelling was dat zelfs dit bedrijf het niet voor elkaar kreeg, omdat mijn RAV4 een Hybride versie is. (!?) Dat zijn er zoveel, denk ik dan, maar goed. Het goede nieuws is dat de heren vd Bijl wel hebben gezorgd voor een 'peilzender' in de RAV4. Dat is tenminste iets. En dan kunnen we later onderzoeken hoe verder. Dus dankzij hen is mijn auto toch beter beveiligd tegen diefstal!
Ik raad deze garage zeker aan! Word altijd heel snel geholpen en zeer vriendelijk! Werken erg nauwkeurig en communiceren alles goed met je! Super!
Zeer fijne garage. Klantvriendelijk.
Was een dag te vroeg maar werd toch direct geholpen, super fijn.
Nadat er een hoop schade was aab mijn auto en ik de hoop al eigenlijk had opgegeven. Heeft vakgarage vd Bijl mijn auto weer helemaal opgeknapt... Nu kan ik weer veilig de weg op.
Zie boven
Sta met pech in Den Haag en wordt door Vakgarage vd Bijl zeer snel geholpen
APK laten doen bij deze garage. Binnen half uur stond mijn auto weer klaar. Heel fijn personeel en fijne wachtruimte.
Netjes, vlot volgens en afspraak. Andere al aanbevolen
Snel service
Goede sevice en zeer vriendelijk.
Ben al 40 jaar een tevreden klant. Nooit een moment overwogen weg te gaan. Naast het gewone onderhoud, kom ik er wel eens met problemen en probleempjes, die zij voor mij goed oplossen.
Altijd gelijk staan ze klaar voor me,
G hi k ff
Vanaf kasje naar de muur Uiteindelijk bij van der bijl Zijn er met ale energie ingedoken en probleem opgelost top
De uitgave wordt vooraf besproken en je wordt gebeld als ze hoger worden. De medewerkers zijn uiterst vriendelijk. Als netjes afgeleverd.
Ik was al een tijdje op zoek naar een betrouwbare garage en heb hem bij deze gevonden. Snel, vakkundig en goede service. Dus een tevreden klant erbij. En zeker aan te bevelen.
Gewoon zoals service hoort te zijn. Kennis, ervaring, vriendelijk en ook nog persoonlijk contact
Personeel vakkundig
Ervaren en vriendelijke mensen en zeer behulpzaam.
Heel erg goed geholpen!
Vriendelijke mensen
Nijverheidsstraat 102
2288BB Rijswijk
OVER VAKGARAGE VAN DER BIJL 2017 zijn wij verhuisd naar ons nieuwbouwpand in de Plaspoelpolder ‘’ Harbour Village ‘’ Nijverheidsstraat 102 in Rijswijk en een milieubewuste weg ingeslagen tevens hebben wij ons aangesloten bij de organisatie Vakgarage. Onze elektrische installaties worden voorzien van eigen opgewekte zonne-energie, waardoor wij duurzaam kunnen ondernemen. Samen met zijn zoon Roy en vrouw Ali is Vakgarage van der Bijl een echt familie bedrijf die inmiddels al meer dan 40 jaar een begrip is in de regio Den Haag. Vanaf het eerste begin zijn wij lid van de BOVAG branche organisatie en word alles onder BOVAG voorwaarden hersteld en geleverd.