fantastische service

APK en kleine beurt ; 's ochtends al gebeld wat er moest gebeuren voor de apk en hoe duur het ongeveer zou worden. Fijn om te weten, je weet hier waar je aan toe bent ! Superaardige mensen.

Super service!

top

goede evarinng niks negatiev te melde

• Klantvriendelijkheid

Service is goed. Ik werd gebeld bij problemen en is uitstekend opgelost

• Klantvriendelijkheid

Super bedrijf! Weer mijn zomerbanden eronder gezet. Snel geregeld en vriendelijk geholpen !

• Klantvriendelijkheid

Gewoon goed, en vriendelijk.

Geen probleem, helpen goed, en goed werk..

• Klantvriendelijkheid

Zeer vriendelijk en adequaat geholpen

Via de website een afspraak voor een APK gemaakt. Ik werd zeer vriendelijk geholpen en ze hebben zich aan de afspraak gehouden.

• Klantvriendelijkheid

Fijne mensen. Vlot en vakkundig werk!

• Klantvriendelijkheid

Fijne garage met vriendelijke mensen die weten wat ze doen.

Eerste ervaring met v.d. Bijl met verbrande zekeringkast die vakkundig en met improvisatie talent verholpen is waarbij de kosten zo laag mogelijk werden gehouden omdat de auto oud was. Daarna voor regulier onderhoud weer terug geweest met andere auto. Dus een fijne garage met vriendelijke mensen die weten wat ze doen.

• Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijk en kennis van zaken

Zeer tevreden over deze vakgarage, goede service, klantvriendelijk en auto op tijd klaar. Zeker een aanrader.

Snel en vakkundig geholpen

Met onverwachte pech aangeklopt. Kon de auto achterlaten en ben binnen twee dagen geholpen. Heel fijn.

Professioneel en betrouwbaar

Een bedrijf met vijftig jaar ervaring ... daar kun je op bouwen.

Duidelijk, deskundig en snel

Klantvriendelijk en transparant

• Klantvriendelijkheid

Goede service en een eerlijk advies.

• Klantvriendelijkheid

Ik heb 1.5 jaar met deze garage mijn auto reparatie en onderhoud.

Beste Roy, Dank U wel voor mooie werk! Ik ben erg tevreden! Ik wins jullie succes! Met vriendelijke groet, Igor, Toyota Prius

• Klantvriendelijkheid

Super! Zeker een aanrader.

Super fijn geholpen bij deze garage! Vriendelijk personeel, duidelijke en snelle communicatie. Positief verrast door de professionaliteit en klantgerichtheid. Ze denken mee, werken netjes en leveren gewoon goed werk.

• Klantvriendelijkheid

Super geholpen, als altijd!

Goed advies en goede uitvoering - daarom kom ik altijd weer terug

• Klantvriendelijkheid

Top service. Ze denken goed met je mee.

Kundige mensen die hun vak goed verstaan. En denken met je mee om de kosten zo laag mogelijk te houden. Toppers

Top service!

Erg tevreden over de APK voor mijn auto. Medewerkers zijn kundig en denken graag mee, ook zijn de kosten duidelijk.

Super bij

Deskundig , correct, altijd goed geholpen!

Vriendelijk en vakbekwaam geholpen

Al’s Klant word je op je wenken geholpen dat maak je niet Vaak meer mee

Snelle vriendelijke service

Altijd even hartelijk en servicegericht. En belangrijkste is natuurlijk het vakmanschap. Breng al jaren naar tevredenheid mijn auto naar deze garage.

Constante kwaliteit en service

Twee jaar terug overgestapt van private lease naar weer een auto in bezit. Opzoek naar een betrouwbare garage bij van der Bijl uitgekomen. Geen seconde spijt. Ik was wat laat met een afspraak voor de APK. Maar dat werd opgelost. Super service. Auto weer gerepareerd, onderhouden en voorzien van APK. Een meer dan tevreden klant

Zoals iedere keer weer TOP

Nijverheidsstraat 102

2288BB Rijswijk

Over Vakgarage Van der Bijl

OVER VAKGARAGE VAN DER BIJL 2017 zijn wij verhuisd naar ons nieuwbouwpand in de Plaspoelpolder ‘’ Harbour Village ‘’ Nijverheidsstraat 102 in Rijswijk en een milieubewuste weg ingeslagen tevens hebben wij ons aangesloten bij de organisatie Vakgarage. Onze elektrische installaties worden voorzien van eigen opgewekte zonne-energie, waardoor wij duurzaam kunnen ondernemen. Samen met zijn zoon Roy en vrouw Ali is Vakgarage van der Bijl een echt familie bedrijf die inmiddels al meer dan 40 jaar een begrip is in de regio Den Haag. Vanaf het eerste begin zijn wij lid van de BOVAG branche organisatie en word alles onder BOVAG voorwaarden hersteld en geleverd.

Over Vakgarage Nederland