Laden reviews...
179 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen voortdurend het vriendelijke personeel, heldere uitleg en betrouwbaar vakwerk. Veel beoordelingen benadrukken snelle afspraken, nuttige begeleiding en transparante kosten. De algemene ervaring wordt omschreven als professioneel, eerlijk en klantgericht.
Service is uitstekend en altijd vriendelijk en behulpzaam om mijn auto te maken
11 September 2026
Lorenzo
Delft
Zelfs al hebben ze het hartstikke druk, ze vonden tóch weer tijd om mij met een spoedgevalletje tussendoor te helpen. Als vanzelfsprekend. Wat een service, de heren van der Bijl!
9 September 2026
Peter
RIJSWIJK ZH
ik beschrijf hem nog steeds als een echte vakgarage waar ik helemaal achter sta ik zie hem nog steeds als een klasse monteur
N.v.t.
8 September 2026
bert
den haag
en ja ik ben zeer tevreden
7 September 2026
Richard
Den Haag
Ik kom al een aantal jaren bij deze mannen. Het is er gezellig maar belangrijker dan dat: ik ben altijd goed geholpen en ze hebben elk probleem kunnen oplossen!! Het zijn prima mensen!!
6 September 2026
Rene van Velzen
Toppers!
Arjan
Den Haag
voor een apk is het snel geregeld
Eric
RIJSWIJK
Fijne en duidelijke uitleg gekregen na een eerste bezoek aan deze garage voor een onderhoudsbeurt van mijn Citroën C4
Gina
Rijswijk
Wist niet dat dit (nog) bestaat.. Vakmanschap, super klantvriendelijk, meedenken, contact via app, zeer transparante werkinzage en voor het eerst meegemaakt dat er een hele duidelijke uitleg wordt gegeven over de reparatie, gevolgt door adviezen. Wij blijven komen!
4 September 2026
AnnemIeke Huitsing
31 August 2026
Berry
Pijnacker
Mijn eerste ervaring met jullie, en die is prima! APK, maar ga zeker ook voor de beurten hierheen!
N.v.t.
30 August 2026
Kees
Gewoon goed
28 August 2026
Marlies
Rijswijk
Fijn dat er even een oplossing voor mijn spoiler werd gevonden.
28 August 2026
Martin
Rijswijk
Je wordt er perfect geholpen en alles is heel netjes.
24 August 2026
Robert
Den Haag
Ik stond met pech en na sluitingstijd kwam Roy nog speciaal mij helpen!
24 August 2026
Roger
Den Haag
De garagehouders zijn zeer vriendelijk, maken altijd tijd voor je. Mn auto breng ik hier graag voor een beurt. Voelt vertrouwd en mn auto knapt er altijd van of.
21 August 2026
Van Dijk
Zie boven
17 August 2026
Hans
RIJSWIJK ZH
Inmiddels al enkele jaren trouw klant bij deze vakgarage voor regulier onderhoud. Zeer vriendelijk! Onlangs had de motor een storing. In het weekend geappt, maandag maakten ze meteen tijd en was het euvel in no time verholpen.
15 August 2026
Stijn
Rijswijk
Voorheen mijn VW in onderhoud gehad. Nu mijn Toyota en uitermate tevreden over de service. Vriendelijke mensen met hart voor auto's.
15 August 2026
Willem
Rijswijk
Ze zijn zeer nauwgezet in hun werk en eerlijk. Bovendien merkte ik een positief verschil aan mijn auto nadat ik de reparatie had ontvangen.
11 August 2026
Nahla
Delft
Nu al meerdere keren heel erg goed geholpen in deze garage. De hulp voelt heel persoonlijk en er wordt goed met je meegedacht. Niet gelijk een groot (lees: duur) onderdeel vervangen als het ook simpeler opgelost kan worden.. zo waren we voor een reparatie die bij de Ford dealer op 4000 was geschat, hier voor iets meer dan 1000 euro klaar. Werd ik bij de Dealer niet eerlijk geholpen? Misschien. Maar dat neemt niet weg dat de monteurs bij deze garage weten waar ze over praten en eerlijk zijn met hun prijzen. Zelfs tijdens zijn vakantie werd ik door Roy via whatsapp te woord gestaan over een mankement waar ik me zorgen over maakte met het oog op mijn vakantie. Moet ie misschien niet doen, hij heeft zijn rust ook nodig, maar het toont wel aan dat hij echt begaan is met zijn klanten en mede dankzij zijn goede zorgen en bereidheid om me toch te helpen in een voor de garage erg drukke week, kon ik veilig met de auto op vakantie met mijn gezin.
10 August 2026
Joyce
Pisitief
10 August 2026
Marcel van Velzen
Rijswijk
Vriendelijke en goede service. Zeker aan te raden!
7 August 2026
Anoniem
Rijswijk
Snel, grondig, integer, geen werk doen wat niet noodzakelijk is, goede adviezen.
5 August 2026
Leon
Rijswijk
Kom er al jaren en ben heel erg tevreden. Fijne mensen, denken met je mee. Had eens een lekke band om 7 uur s’ ochtends, werd ik direct geholpen terwijl de garage dan nog niet open is. Ik vertrouw volkomen wat zij doen en weet dat ze mij ook niet het duurste van het duurste aansmeren. Kortom top garage.
22 July 2026
Annemarie
OVER VAKGARAGE VAN DER BIJL
2017 zijn wij verhuisd naar ons nieuwbouwpand in de Plaspoelpolder ‘’ Harbour Village ‘’ Nijverheidsstraat 102 in Rijswijk en een milieubewuste weg ingeslagen tevens hebben wij ons aangesloten bij de organisatie Vakgarage. Onze elektrische installaties worden voorzien van eigen opgewekte zonne-energie, waardoor wij duurzaam kunnen ondernemen. Samen met zijn zoon Roy en vrouw Ali is Vakgarage van der Bijl een echt familie bedrijf die inmiddels al meer dan 40 jaar een begrip is in de regio Den Haag. Vanaf het eerste begin zijn wij lid van de BOVAG branche organisatie en word alles onder BOVAG voorwaarden hersteld en geleverd.
Nijverheidsstraat 102
2288BB Rijswijk