Als bovenstaande
Er wordt goed naar je geluisterd en altijd lekkere koffie.
Geen bijzondere ervaring. Kleine beurt en apk keuring laten doen. Ik kan weer met vertrouwen op pad. Ik had eigenlijk verwacht dat de auto ook gewassen zou zijn, zoals bij de dealer altijd gebeurde.
Zeer vriendelijk, duidelijke kostenberekening en snel geholpen
mijn 23 jaar oude auto (Honda) heeft een grote beurt gehad waarbij achterstallig onderhoud is aangepakt. Ik merkte het direct na het ophalen. Bovendien was de auto van binnen en buiten schoongemaakt. Echt fijn!
Goed advies en duidelijke communicatie over verwachte kosten en tijdsduur
Het is lastig om een betrouwbare autogarage te vinden. Dit is de eerste garage die aan mijn norm van betrouwbaarheid voldoet. Alles wordt overlegd, er volgt een prijsopgave en als er iets aan de hand is dat niet is voorzien, word je eerst gebeld en wordt er overlegd. Andersom als je zelf iets constateert en het is niet acuut, dan wordt er eerlijk aangegeven dat het best nog even kan wachten. Dit laatste heb ik nog nooit meegemaakt bij een autogarage. Ook heel fijn: vriendelijke service, heel persoonlijk, altijd een kopje koffie. Zelfs wachten is een feestje. Ik blijf!!
Hele vriendelijke en adequate dames aan de receptie. Mijn storing is adequaat verholpen.
Enige punt dat ik kan noemen: Boek op tijd je beurt, want de planning is heel snel vol. Auto vlot nagekeken en schoon terug gekregen :)
Al jaren vaste klant bij deze garage. Vriendelijk personeel en goede service altijd.
Uitstekende ervaring met de Dames van Hurkmans. Vakkundig, bereidwillig altijd hulpvaardig. Het persoonlijke contact met de Dames en de monteur is een enorm pluspunt voor deze garage.
Goede en vriendelijke zorg een topbedrijf
Heel fijn meteen doen ik binnen kwam voelte het goed.ben heel goed geholpen in de garage .ook de monteur vriendelijk en kennen hun vak .echt tevreden. Kom er zeker terug .
Oké
De weinige keren dat wij het bedrijf bezochten was all heel goed geregeld.
Volledig tevreden.
Professionele garage waar je met een gerust hart een auto aan kunt schaffen of advies in kunt winnen.
ben zeer tevreden en daarom voor onderhoud overgestapt van de Honda dealer in Tilburg
vriendelijke ontvangst,mijn eerste bezoek.Goede service.
Prima geregeld bij De Dames. Enige tip: zet de lampen weer bij afleveren op de stand die de klant heeft gekozen en laat de trip-stand staan. Wel een stevige prijs.
Auto gekocht bij deze garage. Fijne service. reageren snel op vragen of inplannen proefrit.
Prima service en goed advies
Hele goede service. Ik kom al jaren met mijn auto bij deze garage. Zeer deskundig en vriendelijke mensen daar.
Ik had al langer last van mijn banden, pas geleden nog een lekke band gehad en nu was het bandenspanning lampje de hele tijd aan en leek het alsof er weer een lekke band was tijdens het rijden. Snel een garage gezocht en kwam deze tegen en daar snel heen gereden, wel zonder afspraak. Gelukkig konden ze meteen helpen en waren de banden ook goed nagekeken en opgepompt.
Jullie hebben goed meegedacht betreft de beslissing kleine of grote beurt. Niet gepusht. Dus prima ervaring.
Afrikalaan 1 A
5232BD Den bosch