Goede service vakkundig personeel goede sfeer.
De afspraak gaat precies volgens planning. Ik word goed pp dr hoogte gehouden . Het is dichtbij en ik ben blij met deze garage.
Goede service en advies, betrouwbaar en zeker aan te raden!
Ik kwam onverwacht zonder afspraak en werd op mijn wenken bediend nadat ik had geconstateerd dat mijn ruitenwisserbladen en antivrieskoelstof minimaal waren.
Altijd goed
Ze zijn altijd bereidt om je te helpen met een goed advies. Kom er zeker weer terug.
Prima.
Vriendelijk ontvangen, correcte afhandeling
Ze probeerden eerst een goedkopere oplossing; heel fijn!
Voor mijn APK een garage dichtbij huis. Snelle service, heel klantvriendelijk en netjes gebeld voordat de diensten werden uitgevoerd.
Ik ben zeer goed geholpen en op tijd is de reparatie uitgevoerd
Super service!
Snel geholpen en de service is prima
Professionele en snelle service, altijd vriendelijk, deskundige medewerkers. Top bedrijf!
Goede service Vriendelijk geholpen Vakbekwaam personeel
Auto gekocht en deze gisteren opgehaald, enthousiaste medewerker en keurige aflevering van Leithon
Goed en duidelijk overleg bij reparaties, geen verrassingen achteraf.
Nadat ik mijn auto gebracht had kreeg ik ruim op tijd een belletje dat de wagen nadat het onderhoud had plaats gevonden voor mij gereed stond. Alles werd wat op de nota stond goed uitgelegd en daarna met de wagen tevreden huiswaarts gekeerd.
Erg vriendelijk en behulpzaam,belangrijk dat je als vrouw een goed gevoel bij de garage heb
Snelle service, vriendelijke mensen, deskundige hulp.
Snel een afspraak kunnen maken, reparatie uitgevoerd zoals afgesproken en goede uitleg naderhand. Dik tevreden met deze garage.
Goed geholpen met omzetten van zomerbanden naar winterbanden. Precies binnen afgesproken tijd gedaan
Vriendelijk.