5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al jaren hebben wij onze auto`s tot volle tevredenheid in onderhoud bij Vakgarage Creyghton.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijke ontvangst. Heerlijk koffie! Kon erop wachten... Zeer goede service. Voor mijn een dikke 10!! Betaalbaar en betrouwbaar in de uitleg over de uitgevoerde reparatie. Bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snelle en goede service. Zeer tevreden over deze garage.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De service is er altijd goed en niet te duur! De mensen zijn er vriendelijk en denken mee....

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne Garage! Staan altijd voor je klaar. Ben al jarenlang een zeer tevreden klant! Alleen maar positieve ervaringen ....

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Enorm tevreden. Afspraken worden goed nagekomen en uiteindelijk was de rekening lager dan wat telefonisch was doorgeven! Kom zeker volgend jaar weer terug voor de APK. Hans en Frans en natuurlijk de monteurs; bedankt voor de goede service en tot volgend jaar!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijke medewerkers. Staan altijd voor je klaar. Zou iedereen deze garage aanraden! Duidelijke informatie wat er moet gebeuren en de kosten ervan! KORTOM; echt een aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service, klantvriendelijk en betrouwbaar.. Kan deze garage bij iedereen aanbevelen! Erg tevreden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

goede garage, klant vriendelijk en geen dure garage!! (bij andere garage moest ik echt een behoorlijk bedrag betalen voor de reparatie en hier was dat bijna de helft!). Vakgarage Creyghton is echt een aanrader...

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik had pech met de auto. De auto werd opgehaald en de dag erna kreeg ik de auto weer terug. Super snelle service !!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik heb bij Vakgarage Creyghton m`n auto gekocht. Erg goede service, als er iets defect is wordt het direct verholpen. prijzen voor onderhoud vergeleken met m`n vorige garage zijn een stuk lager!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd goede service en je wordt er vriendelijk te woord gestaan ! Klantvriendelijk en personeel denkt met je mee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

geweldige service, personeel denkt mee. echt een aanrader offerte opgevraagd bij diverse garage bedrijven en vakgarage creyghton was het goedkoopst... auto was op tijd klaar. erg tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben al 19 jaar een zeer tevreden klant bij dit bedrijf. Het personeel is aardig, altijd bereid om zaken uit te leggen en om zaken uit te zoeken en werkt snel. Met vol vertrouwen ga ik na een beurt of een verholpen storing de weg weer op. Hans en overige medewerkers, dank voor zo veel service en kwaliteit!

zeer positief.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Auto gebracht om 2 achterbanden te laten vervangen. De bijna nieuwe voorbanden hebben ze achter geplaatst en de nieuwe banden voor. Perfect uitgelijnd en gebalanceerd. Ik kon er ook nog op wachten nadat ik eerst een afspraak had gemaakt. Dit was een goede ervaring. Zeker aan te bevelen.

Touwbaan 2

2352CZ Leiderdorp