Al vele jaren klant. Prima service en vriendelijke mensen !
Altijd goede service, vriendelijk personeel, en heel deskundig.
Ik belde op en ik kon gelukkig diezelfde dag nog even langskomen om het aangaan van het controlelampje van het motor management uit te laten lezen. Prettige uitleg van Alexander wat er mogelijk aan schort.
Met kennis van zaken en een fijne service word ik ALTIJD geholpen
Al jaar en dag brengen we onze auto voor onderhoud. De service is top! Altijd tijd voor kleine dingetjes te verhelpen tussendoor.
Mijn auto kon snel terecht voor de service beurt. Goede communicatie over wat er gedaan moest worden aan de auto. Goede prijs kwaliteit verhouding. Heel blij, ik kan weer een jaartje zorgeloos rijden. Bedankt.
Het team van Hans Creyghton levert echt vakwerk en de communicatie is to the point en plezierig.
De meest betrouwbare garage die ik ken. Een absolute aanrader met zeer vriendelijk personeel!
had probleem met starten van mijn auto na 1 bel gelijk geholpen alles inf bij reperatie/veranderingen per tel op de hoogte gehouden. netjes en correct afgewerkt.
Word altijd vriendelijk te word gestaan, en snel en goed geholpen.
Eind van de ochtend gebeld dat m’n lamp vervangen moest worden en ik kon dezelfde dag nog terecht.
Betrouwbaar in onderhoud. Goede advisering. Ongevraagd was mijn auto gewassen en gezogen. Gat was een aangename verrassing!
Persoonlijk contact, erg klantvriendelijk. Denken mee en lossen waar mogelijk op
Reparaties en onderhoud worden altijd naar volle tevredenheid gedaan
Een van de weinige autobedrijven waar ik vertrouwen in heb.
Er wordt altijd tijdig de prijs van de reparaties door gegeven en je wordt erg vriendelijk behandeld.
Goede ervaring
Goed bereikbaar voor het maken van afspraken. Heldere communicatie. Altijd duidelijkheid over de kosten voor onderhoud/reparaties worden uitgevoerd. Persoonlijke benadering.
‘s Morgens gebeld dat m’n uitlaat gebroken was en eind van de dag zat er al een nieuwe onder!
Startmotor laten repareren, vervangend vervoer gekregen, auto was binnen een dag gerepareerd. Online een afspraak kunnen maken is ook super handig! Al bij al een top garage!
Ik had een specifiek verzoek. Ik kon vlot worden geholpen en de aflevering was conform afspraak. Hierbij werd met me meegedacht wat ten gunsten kwam van het resultaat. Bedankt en graag tot ziens.
Met brandend lampje aangekomen. Direct geholpen en na reparatie weer vlot onderweg
Betrouwbaar. Komt afspraken na. Klantvriendelijk
Prettige ervaring sinds mijn partner met haar auto langs is geweest. De ford dealer waar wij toen waren voldeed totaal niet aan onze verwachtingen. (betrof ford KA)