Auto na laten lopen. Keurig gebeld wat er gedaan moest worden. Prijs doorgekregen en alles laten doen.
Geven altijd netjes van te voren aan wat het gaat kosten en proberen je goed op de hoogte te houden over de status. Hebben soms fijne acties die ook rekening met je portemonnee houden
Duidelijk en goede service.
Kleinschalig en vriendelijk personeel.
Word altijd vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Mijn auto rijdt nog steeds goed, dus....... E. Mailadres wijzigen svp Moet zijn [email protected]
Simpele klus, schroef in band kon snel tussendoor terecht en kon weer snel op weg.
Na een storing in mijn motor managementsysteem kom ik direct langskomen. De volgende ochtend werkte alles weer
Top geholpen aan een prachtige auto!
Prima garage, vriendelijk personeel en een goede snelle service
Prima advies aan de telefoon, ter plekke goed geholpen met advies. Communicatie was duidelijk. Auto was goed onder handen genomen en mooi gewassen en gestofzuigd na de grote beurt. Eigenlijk een proces zoals je mag verwachten van een vakgarage.
Ik ben tevreden over de manier waarop ik geholpen word bij het onderhoud van de auto. De kosten zijn weliswaar hoog maar ik krijg niet het gevoel dat ik bedonderd word. We blijven beleefd elkaar met "u" aanspreken dat ik wel kan waarderen.
Je wordt altijd gebeld en op de hoogte gehouden van het onderhoud. Heb vertrouwen in deze mannen.
Prettige behandeling en goede vakmensen
Snelle service verlening
Al jarenlang mijn adres voor onderhoud en APK. Altijd prettig verrast door de klantvriendelijkheid en de goede prijs/kwaliteitsverhouding van de geleverde diensten.
Zeer prettig en aangenaam personeel.
Geweldige zaak en mensen.
Zag dat er een koplamp lampje stuk was. Gebeld, na de lunch kon ik aanrijden. Gelijk de brug op en even moeten wachten en klaar.
Ik vond de Pelikaan leen fiets beetje eng
Wij zijn al tig aantal jaren klant bij Hans Creyghton een geweldige man die ook op prive gebied erg is geintresseerd in zijn klanten) Wij hopen dat deze nieuwe eigenaar ook zo n instelling heeft!!!???? Wij zullen Hans zeker missen !!!! Doe Hans de groeten van ons. Hadi en Liesbeth Idouri de Egypte gangers hihih,
Er brandde een dashboardlampje. Ik had haast en kon meteen even langs rijden. De bandenspanning werd gecontroleerd en een remlamp werd vervangen. Alles binnen de tijd dat ik de aangeboden koffie kon opdrinken! "Wat krijg je van me?" werd beantwoord met "Ach, niets. Dat ene lampje. Prettige avond." Perfecte service.
De lijn van de vorige eigenaar Creijghton is door deze nieuwe eigenaar Leithon goed doorgezet
Goede service, zij komen afspraken altijd na. Stemmen de kosten eerst af met mij voordat gerepareerd wordt. Geen onverwachte verrassingen bij afrekenen.