Zoals altijd; zorgvuldige en vakkundige aanpak!
In Mei heb ik de luchtverwarming tegen hoge kosten laten repareren. Nu het koud is, merk ik dat de verwarming niet goed werkt. De linkerkant is warmer dan de rechterkant, maar het is duidelijk niet zo warm als voorheen. Ik krijg te horen dat dit normaal is, er is een regelaar om te voorkomen dat het te warm wordt, enzovoort. Ik kom er al jaren, maar sinds de naamswijziging van het bedrijf is de servicekwaliteit gedaald. Ik zal niet terugkomen. Sorry voor mijn Nederlands. Hopefully that is clear. If not I can try it in English.
De auto netjes af kunnen leveren. Alleen stom dat ik niet werd gebeld. Er was beloofd dat die tussen 8 en 3 klaar zou zijn maar ik belde rond 4 uur
De cruisecontrol van mijn auto was uitgevallen. Op naar garage Leithon. Ze hebben niet de oorzaak gevonden maar wel alles ge-re-set. Resultaat: de cruisecontrol doet het weer. Ze hebben er ongeveer 15 minuten aan besteed. Kosten: niets.
Totale rekening kwam wel veel hoger uit dan in eerste instantie werd aangegeven.
Altijd weer aardig en deskundig
De klacht is er nog steeds. Raar geluid als we naar lings sturen.
Een probleem met een ventiel werd snel ontdekt en opgelost terwijl je wacht met een kopje koffie
Zoals altijd zeer goed en snel geholpen Even tussendoor geholpen bij de garage
Vriendelijke, kennis van zaken, ze doen hun uiterste best om je snel te helpen. Eerst overleggen vòòr de reparatie.
Ik word altijd erg vriendelijk geholpen! Vooraf worden altijd de verrichte werkzaamheden besproken en een richtprijs afgestemd, zo weet je wat ze doen en waarom. En ook welk prijskaartje er aan hnagt, zo word ik nooit achteraf verrast. Ze kunnen ook in jip-en-janneke taal uitleggen, voor een leek wel prettig!
Met vriendelijk personeel
Netjes geholpen vriendelijke mensen!
Na mijn telefoontje kon ik meteen terecht voor vervanging van een koplamp, die lastig bereikbaar is. Meteen de andere ook maar vervangen voor een verrassend lage prijs. Erg prettig allemaal!
Voor onderhoud/APK en advies en begeleiding bij de aanschaf van een andere auto, kwam ik en kom ik nog altijd bij Hans en nu dus ook bij jullie! Gaat goed!
bij binnenkomst wordt men vriendelijk ontvangen de afspraak voor de werkzaamheden word gemaakt mogelijk op de tijd dat het voor de klant uitkomt verder prima service ik kan dit bij een ieder aan bevelen
Goede,klantvriendelijke behandeling,deskundig personeel
Gewoon een prima garage tot nu toe. Vriendelijke heren, goede service.
De garage waar de mensen je kennen. In de auto ook Gewone kleine beurt, maar wel vervoer nodig. Alle wel niet in de boeken werd dat toch snel geregeld.
Wekelijks een enquête gaat vervelen. Meerdere malen gemaild maar....
Nieuwe koppeling , prijs en dienstverlening helemaal in orde .
Super!
Snel en ook heel rustig en vriendelijk! Goede service kortom; Prima!
Goed, op korte termijn auto aangeschaft. Incl onderhoudsbeurt, kleine reparaties nieuwe banden en breng service. Alles binnen 1 week geregeld
Dit is nog de "buurtgarage" zoals je gewend bent van vroeger. Ze kennen jou en je auto. Hebben oog voor details en zijn kundig en vriendelijk. Netjes gebeld wanneer er wat bijzonders is en staan altijd snel voor je klaar.