Een prettig autobedrijf waar men nog rekening houdt met de wensen van de klant.iets wat je in deze tijd niet zo snel meer ziet.
Nvt
Onze gebruikelijke garage was op vakantie, maar onze auto vertoonde kuren. Bij Leithon kon ik direct terecht en de auto is meteen gerepareerd. Er werd me heel duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was en wat er moest gebeuren. Na afloop liepmde auto weer als een zonnetje.
Kom al jaren en altijd prettig
Alles volgens afspraak en keurig geholpen.
Klantvriendelijke medewerkers en perfecte service.
Als ze wat vinden wat gedaan moet worden, bellen ze altijd eerst netjes op,om het te overleggen.
Keurig geholpen, hebben vooraf eerst gebeld met wat ze wilden gaan doen en wat het ging kosten. Alles is uitgelegd en dat is voor de klant best prettig. Kortom prima geholpen en vooral alles netjes afgewerkt. Ben er voor het eerst geweest en dat gaat zeker niet de laatste keer worden. Top!
Grondig gekeken naar mijn trailer en prima verzorgde swevice
Altijd vriendelijk. Behulpzaam, en van te voren word er contact met je opgenomen om te bespreken wat er moet gebeuren of wat nog even kan wachten. Bovendien hebben ze m’n auto “even” gewasssen. Had ik zelf al een poos niet gedaan en weinig tijd voor. Dank voor de service:)
Bij de reparatie van mijn auto werd ik goed geinfomeerd over de kosten er werd meegedacht en ook is de reparatie goed uitgevoerd.
klantvriendelijk, transparant en snel schakelen
Zeer goede ervaring
Hele goede uitleg gehad van Jordy over de reparatie! Snap nu ook waarom het vervangen moest worden. Hier kom ik zeker weer terug!
Vakkundige en heel vriendelijk geholpen kom is zeker weer terug
Snel geholpen met iets op zich niet dringend, waar ik elders ( de vaste garage) pas n maand later terecht had gekund. Toch nog wel n forse rekening maar mss wel volledig in verhouding tot wat ze hebben moeten doen. Kreeg op verzoek prima leenfiets mee.
Zoals altijd is de service van Alex bij de balie snel en zeer betrouwbaar. Dankzij deze garage verloopt mijn leven in Nederland soepel – het is niet overdreven om dat te zeggen. Hartelijk dank, zoals altijd.
Ik bracht mijn Renault toen deed mijn airco het prima hij koelde perfect, hij is vorig jaar bij kwik fit behandeld, de reden was toen jullie vroegen euro 400 en bij kwik fit euro 139 euro en hij werkte. Vorige ben ik nog een tennis toernooi gereden en hij koelde prima, s,middags de auto bij jullie gebracht en woensdag middag weer op gehaald en kreeg te horen de airco werkt niet meer, Ik snap hier werkelijk niets van. Groet A.Wolswijk
Vanochtend telefonisch contact gehad met u en uitgelegd waar de kosten voor waren van de €400,- De condensor is namelijk lek en deze dient vervangen te worden. Daarom is het systeem een jaar na vulling (door de kwikfit) weer te leeg om te werken. met vriendelijke groet Vakgarage Leithon
ga zo door
Goed bedrijf. Zijn telefonisch goed te bereiken. Leggen duidelijk uit wat er aan de hand is en wat de mogelijkheden zijn
Zeer klantvriendelijk, vlot geholpen en denken mee
Wordt goed geholpen
Vervanging van verlichting kon meteen gebeuren.
Altijd behulpzaam en tijd voor je nemen voor uitleg
Er brandde een waarschuwingslampje op mijn dashbord, waarvan ik de betekenis niet snapte. Ging even langs de garage waar er meteen naar gekeken werd en de oorzaak werd gevonden en verholpen met een nieuw onderdeel in het remsysteem. Geweldige service!