Klein onderhoud perfect uitgevoerd.
prima service
Al 25 jaar klant
Er wordt duidelijk inzicht gegeven in wat moet gebeuren. Vriendelijk personeel en goede service.
Geweldige Garage altijd attent om een oplossing te vinden bij klachten. Voor ons geen andere garage. Sukses allen. Groeten Hadi en Liesbeth Idouri/Wijnnobel
Er werd meegedacht, auto werd thuis afgeleverd omdat wij op vakantie waren maar de APK wel gedaan moest worden. Enige is dat auto stoeltje in de auto was gelegd en niet meer vast zat.
Prima garage! No nonsense en communicatie vooraf over kosten van reparatie is helder.
Voor een goedkeuring APK had mijn auto 2 nieuwe banden nodig. Zonder dat ik hier naar gevraagd had, zijn de banden voor direct naar achter geplaatst en de nieuwe voor. Dat is nog eens meegedacht en een goede service. Dank!
Onderhoud zoals afgesproken
Vriendelijk en deskundig en staan, wanneer nodig voor je klaar.
door gaan met de service
Zoals verwacht
Topgarage! Altijd vriendelijk, snel en meedenkend voor de beste oplossing.
zie hierboven
Altijd vriendelijke en goede monteurs
Inmiddels zijn we al jaren klant bij garage Leithon, voorheen Creyghton, en zijn zeer tevreden over de service in het algemeen. Er wordt altijd van tevoren gebeld om kosten door te geven en te overleggen bij een beurt of APK.
Allen batterij vervangen in afstandsbediening! Service altijd prima!
vriendelijke goede service,
Volgens afspraak netjes gewerkt
Even een vakantie check voor de meivakantie. Alles word altijd goed nagekeken en daar waar nodig opgelost. Ik kan met een gerust hart, zoals altijd, weet op pad.
snel, efficient en vriendelijk
Top!
Ok
Deskundig, betrokken, denken mee en doen hun best. Betrouwbaar en goed.
Prettige mensen, ruime keus, goed inruilbod