Personeel denkt echt met je mee

Onlangs mijn auto laten repareren bij Vakgarage Leithon in Leiderdorp en ik kan alleen maar positief zijn. Het personeel is ontzettend vriendelijk en denkt echt met je mee. Ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen en komen met praktische oplossingen. De schadeherstelwerkzaamheden zijn prima uitgevoerd: strak, netjes en kwalitatief goed werk. Je ziet bijna niet meer dat er schade heeft gezeten. Extra pluspunt: ik kreeg meteen een leenfiets mee, super handig! En dat allemaal voor een zeer redelijke prijs. Ik ben zeer tevreden en zou hier zeker terugkomen. Top garage! Aanrader!

Geweldige service en klantvriendelijk

Uitstekende vakmensen, goed overleg en goed eindresultaat

Betrouwbaar en meedenkend

Al sinds 1998 mijn vaste garage. Je weet wat je krijgt. Altijd betrouwbaar is afspraken, van tevoren inzicht in de kosten. Bij calamiteiten meedenkend

Van APK tot goede reparatie

Ik ging voor alleen APK, echter er waren de nodige gebreken die na overleg snel verholpen werden.

Zeer flexibel

Ondanks een volle planning, voor mij een gaatje gevonden voor een snelle reparatie.

• Kwaliteit N.v.t.

super snel

gebeld voor lekke band. kon gelijk langskomen en verholpen

• Klantvriendelijkheid

Prima garage voor onderhoud en reparatie

Prima garage voor onderhoud en reparatie. Op afspraak bezoek gebracht in verband met aircoproblemen van onze Ford. Goede feedback, transparante kostenberekening, zeer vriendelijke medewerkers en snelle service.

Kundig en vriendelijk.

Fijne garage, goede service en altijd een oplossing voor eventuele problemen...!

• Klantvriendelijkheid

TOP meer kan ik niet schrijven

Overeenkomstig de afspraak is mijn auto voor een onderhoudsbeurt en APK bij Vakgarage Leython in Leiderdorp geweest. Werd gebeld over de eventuele extra werkzaamheden met de kosten daarvan en die zijn keurig uitgevoerd. Mijn ervaring met deze Vakgarage is heel veel beter dan met de officiële Opeldealer. Alles keurig op tijd en netjes uitgevoerd.

Goed geholpen

Ik word altijd goed geholpen. Aardig en kundig personeel die altijd met je mee willen denken.

• Klantvriendelijkheid

Fijne communicatie en redelijk snel plek

Ze hadden vrij snel plek voor de reparatie. Communicatie was uitstekend! Wegens verhuizing zocht ik een nieuwe garage en ik heb hem gevonden

• Klantvriendelijkheid

Wij zijn heel blij .met de mensen vd Garage.

We komen sl tig aantal jaren bij deze garage. Worden uitsekend geholpen en alles gebeurd met een goed gesprek en een lach.

De dienstverlening was - zoals verwacht - weer uitstekend

Het ging om een bandenwissel (naar zomerbanden). Ik hoefde minder lang te wachten dan ik gedacht had.

• Klantvriendelijkheid

De vriendelijkheid, deskundigheid en snelheid van handelen was uitstekend.

Ik kom met een vraag over mijn auto, wordt direct nagekeken. Afspraak gemaakt voor de werkzaamheden en keurig (voor afgesproken tijd) weer op kunnen halen. Chapeau zeker in deze tijd!

top onderhoud.

Auto rijdt weer als nieuw en is 50% stiller na verversen olie en roest verwijderen remschijven achter. nieuw bougies etc.

Alles lijkt oke’

Vriendelijke en hulpzame mannen en ik ik neem aan kundige vakmensen

• Klantvriendelijkheid

Meedenkend, zeer klantvriendelijk en behulpzaam bij vervoeren van en naar huis van de klant!! Prima!

Zie hierboven!

Snel geholpen en betaalbaar

Ben snel en betaalbaar geholpen, heel fijn! Aardige mensen.

• Klantvriendelijkheid

Geen nonsens gewoon waar t op staat

Eerst auto netjes bekeken en daarna gebeld met t advies wat noodzakelijk is en wat er vervangen zou kunnen worden. Garage met direct contact en waarbij je niet t gevoel hebt dat je in de maling genomen wordt.

Betrouwbaar, deskundig en communicatief

Voor niet geplande interventie werd ondanks de drukte toch een oplossing gevonden. Waarvoor hulde!

• Klantvriendelijkheid

Zeer goed geholpen bij reparatie auto. Goed geholpen met goede uitleg

Zoals altijd weer zeer goed geholpen. Kom er al 30 jaar

• Klantvriendelijkheid

Zoals al vele jaren: top.

Afspraak maken, ontvangst en beschikbaar vervoermiddel, aflevering na onderhoud (schone auto!!) en onderhoud, alles is goed geregeld

• Klantvriendelijkheid

Tot op heden altijd positief werk verricht en goed geïnformeerd door Alexander

Vlotte service

Afleveren van de auto voor onderhoud kon lekker vroeg en ik had de auto eerder terug dan gedacht.

• Klantvriendelijkheid

Technisch gezien een uitstekende garage. Daarnaast bijzonder goede extra service

Ik ben al jaren klant van deze garage. Nog nooit teleurgesteld. Krijg altijd de diagnose en een prijsindicatie voor ze aan reparatie beginnen. En de rekening wijkt daar nooit vanaf. Ik heb altijd oude auto's gehad die stuk voor stuk een oude auto en die wordt al jarenwordt uitstekend door hen onderhouden. Ook de klantenservice is uitstekend: altijd vriendelijk en zeer behulpzaam.

Touwbaan 2

2352CZ Leiderdorp