We brengen onze auto hier al een paar jaar. We zijn super tevreden over het werk, de communicatie en de service die ze leveren. Ze zijn helder over wat er gedaan wordt en wat dit kost. Zodat je niet voor verassingen komt te staan. Ook denken ze mee over welke reparaties er in de toekomst gedaan moeten worden en wat we dus kunnen verwachten. Waarbij we ook hebben overlegd over de aanschaf van een andere auto; waar ze ook in meegedacht hebben en in geadviseerd hebben. Heel fijn!
Top!
Duidelijke communicatie, altijd overleg bij extra kosten.
Zoals altijd: goede service en vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben.
Erg vriendelijk personeel en heel klant vriendelijk. En reparaties worden netjes en goed uitgevoerd. Ik kom hier al jaren en ga ook niet meer weg
Op tijd, snel met goed advies. Mail ter bevestiging afspraak is wat onduidelijk omdat er staat dat afspraak nog bevestigd gaat worden... elektrische fiets zou fijn zijn...
Altijd goed geholpen.
Voorlamp deed het niet meer. Ik reed naar de garage en de monteur heeft direct twee lampen vervangen.
Ik belde omdat een lampje van mijn koplamp kapot was. Tot mijn verrassing hoefde ik geen afspraak te maken en kon ik gewoon dezelfde dag langskomen. Ik werd snel en vriendelijk geholpen. Het probleem was zo opgelost. Prima service, duidelijk en efficiënt. Ik ben erg tevreden over Vakgarage Leithon in Leiderdorp en kom hier graag terug.
vlotte reparatie en goed overleg voor uitvoering van de werkzaamheden
Door Alexander geholpen. Auto voor beurt, duidelijke afspraken over gemaakt. Tussentijds contact gehad en netjes op tijd de auto weer klaar
Prettig geholpen. Correcte informatie. Auto weer helemaal in orde.
Vriendelijke medewerkers, perfecte service.
Met een kapotte verlichting en ruiten wisser voor het eerst naar deze garage gegaan. Buiten gewoon vriendelijk, snel en vakkundig geholpen. Aanrader!!
Goede garage zeker een aanrader
Vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar
Als ik bel word ik altijd snel en vriendelijk te woord gestaan. Ze hebben me al vaak uit de brand geholpen en zijn altijd eerlijk over welk mankement er aan de auto is. Denken mee en werken snel en efficiënt. De enige Vakgarage die ik bel.
Mijn 2e mini occasion hier gekocht. De auro voldeed aan de beschrijving en verwachting. Een paar issues met bv android auto werden ook prima opgelost.
Bij de reparatie of keuring APK, je krijgt tijdig info over kosten, tijdstip gereed en iedereen is er vriendelijk. Fijne zaak en deskundig personeel.
Top !!
X
prima service
Alexander is een prima “gezicht” van deze Vakgarage. Zeer klantvriendelijk en inhoudelijk verstand van zaken. Kortom een prima garage voor een goede service.
Adequaat en volgens afspraak op tijd.