Laden reviews...
140 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven een consistente conclusie van snelle service, held uitleg en vriendelijk personeel. Klanten prijzen de transparante kosten en betrouwbare reparaties. De algehele ervaring wordt als betrouwbaar en bevredigend omschreven. De feedback onderstreept de inzet voor klantzorg en continue servicekwaliteit.
Deze gasten weten waar ze het over hebben en ze zijn klantgericht.
23 July 2026
Joost
Leiderdorp
De garage zag dat er een kleine beschadiging zit aan de onderkant v.d. auto. Heeft de afweging gemaakt dat het geen gevaar vormt voor veiligheid. Ik kan dat waarderen. Goede afweging.
N.v.t.
18 July 2026
R.
Leiden
betrouwbaar, prima service, en vriendelijk
14 July 2026
Ab
Leiderdorp
Ik ben in de afgelopen jaren heel goed geholpen, altijd een snelle service en duidelijke uitleg over problemen met mijn auto. Ik ben erg tevreden over deze garage.
7 July 2026
Ingrid
Oegstgeest
Er wordt gedaan wat is afgesproken.
25 June 2026
Gerard
Leiden
Wat een prettige garage! Juni 2026… de heetste maand sinds mensenheugenis en daar leek de sfeer bij de garage niet onder te lijden. Vriendelijk en efficiënt en aan de kwaliteit zal ook niets mis zijn!
25 June 2026
Tina
Stol
Ik heb vertrouwen dat de garage werkzaamheden naar behoren uitvoert
24 June 2026
chris stikkelman
leiden
Een geweldige garage. Goede service Fijn personeel
23 June 2026
Bianca
Leiderdorp
Snel geholpen, alles in overleg en duidelijke prijs opgave. Uiteindelijke factuur onder de vooraf afgesproken prijs.
19 June 2026
Wouter
Leiderdorp
Nadat de Vakgarages website mij met hun informatie op het verkeerde been zette loste garage Leithon dat keurig en naar tevredenheid van beide partijen op. En mijn auto is ook keurig gerepareerd. Aanbevolen.
18 June 2026
k
Leiden
Staan altijd direct voor ons klaar ! Ontzettend vriendelijk personeel.
11 June 2026
Ingrid Beumer
Nieuwkoop
Onderhoud en remmen in 1 dag, fijn !
10 June 2026
Mela
Leiderdorp
Snelle en goede informatie. Alles volgens afspraak en op afgesproken tijd geregeld.
10 June 2026
Loek
Leiderdorp
Poos na mijn aankoop van een mooie occasion bij Vakgarage Leithon Leiderdorp , kwam er een probleem met het diff. van de auto. Gelukkig had ik Bovag garantie en is uiteindelijk het probleem uitstekend opgelost. Het had wel wat langer geduurd , maar bij het ophalen van de auto hadden ze 'm ook nog gepoetst. Helemaal te gek , dikke duim.
7 June 2026
Paul
ELSLOO .Limburg.
Gewoon goed geholpen
6 June 2026
sjaak
Leiden
Ik ben heel tevreden, over de keuring van mijn auto. Donderdag in de middag mijn auto gebracht, en vrijdag morgen om half tien werd ik gebeld dat ik de auto weer kon halen!!!! Grote klasse Groetjes en bedankt voor de service Bert Wolswijk.
6 June 2026
Bert Wolswijk
Leiderdorp
Zeer snel en vakkundig geholpen. Altijd vriendelijk en behulpzaam in het overleg. Kan deze garage bij iedereen aanbevelen.
5 June 2026
Corry
Leiderdorp
Betrouwbaar, kundig en alle reparaties zijn weer naar volle tevredenheid uitgevoerd.
4 June 2026
Maarten
Leiderdorp
Onlangs mijn auto laten repareren bij Vakgarage Leithon in Leiderdorp en ik kan alleen maar positief zijn. Het personeel is ontzettend vriendelijk en denkt echt met je mee. Ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen en komen met praktische oplossingen. De schadeherstelwerkzaamheden zijn prima uitgevoerd: strak, netjes en kwalitatief goed werk. Je ziet bijna niet meer dat er schade heeft gezeten. Extra pluspunt: ik kreeg meteen een leenfiets mee, super handig! En dat allemaal voor een zeer redelijke prijs. Ik ben zeer tevreden en zou hier zeker terugkomen. Top garage! Aanrader!
2 June 2026
Robert
Leiderdorp
Uitstekende vakmensen, goed overleg en goed eindresultaat
31 May 2026
Hans
Oegstgeest
Al sinds 1998 mijn vaste garage. Je weet wat je krijgt. Altijd betrouwbaar is afspraken, van tevoren inzicht in de kosten. Bij calamiteiten meedenkend
30 May 2026
Marjolein
Leiden
Ik ging voor alleen APK, echter er waren de nodige gebreken die na overleg snel verholpen werden.
30 May 2026
Arno Sormani
Leiderdorp
Ondanks een volle planning, voor mij een gaatje gevonden voor een snelle reparatie.
N.v.t.
28 May 2026
Jan
't Jong
gebeld voor lekke band. kon gelijk langskomen en verholpen
26 May 2026
L
Leiderdorop
Prima garage voor onderhoud en reparatie. Op afspraak bezoek gebracht in verband met aircoproblemen van onze Ford. Goede feedback, transparante kostenberekening, zeer vriendelijke medewerkers en snelle service.
16 May 2026
Arnold Zierikzee