Behulpzaam, vriendelijk en snel
Niet duur, Snel geholpen
ondanks de drukte auto Geweldig afgeleverd bedankt
Weer super geholpen, zoals altijd!
kwam voor apk keuring van mijn 15 jaar oude auto. Reed na 30 minuten alweer weg met een nieuwe APK keuring op zak.
Zeer vriendelijke medewerkers, goede en betrouwbare service.
Altijd prima service, meedenkend, vriendelijk, realistische prijzen, er word altijd gebeld voor overleg, ik ben meer dan tevreden.
Kleine flexibele garage. Heb direct contact met de kundige monteur.
auto weggebracht voor APK en onderhoudsbeurt. Werd later opgebeld door een vlotte vriendelijke dame die goed uitlegde wat er ging gebeuren aan de auto voor wat echt nodig was. Werd netjes naar huis gebracht en ook toen de auto klaar was weer netjes opgehaald. Je weer dan waar je aan toe bent en de auto kan weer prima een tijd mee. Dit voor normale schappelijke prijs!
Duidelijk over wat ze gaan doen. Zeer klantvriendelijk
Kan dit bedrijf aanbevelen, ze zijn helder over de werkzaamheden en kosten "afspraak is afspraak" en geven de juiste informatie.
Top bedrijf, luisteren naar je wensen, doen wat moet, prijs is top. Één woord, top
Airco condensor vorig jaar laten vervangen maar deze lente deed de airco het niet meer. Bij Autoservice Tiel is dat kosteloos en snel opgelost. Er was een O-ring defect. Gerepareerd en de airco weer gevuld. Alles onder garantie! Chapeau!!
Goede garage waar nog aandacht voor de klant is. Onderhoud en reparaties tegen normale prijzen.
Vriendelijk aan de telefoon, zeer servicegericht, geen extra dingen werden erbij gehaald, betrouwbaar, prima leenfiets
Goede service, dichtbij, goede prijs/kwaliteit verhouding
Prima service en heel vriendelijk geholpen
Alles volgens afspraak en erg tevreden geen verrassingen achteraf
Even een lampje tussendoor verwisselen of een lege accu, nooit een probleem. Je wordt accuut en vakkundig geholpen.
De service bereidheid van deze Vak garage is in een woord uitstekend te noemen, en de daarbij behorende adviezen om een probleem op te lossen op een aanvaardbare betaalbare manier.
Afgelopen maandag langsgeweest voor een afspraak. Goede service verlenen staat bij dit bedrijf bovenaan. Ik kon gelijk langskomen en blijf het een fijne garage vinden!
prettige ervaring
Vorige week mijn auto gebracht voor APK, de auto vertoonde een storing met de lichten van de rechter achterkant. In de loop van de ochtend al gebeld om de oorzaak van het probleem door te geven en daarbij ook een raming van de kosten. 's Middags stond de auto weer klaar en de kosten kwamen inderdaad overeen met hetgeen 's ochtends was doorgeven.
mijn hybride auto gebracht voor een grote beurt. Kosten waren van te voren reeds bekend. Mijn auto, volvo xc60 hybride gebruikt speciale olie en deze was keurig aanwezig. Vlotte afwerking door de monteur Jochem die zeer netjes werkt. Ik kom graag terug.
Een raam ging niet meer dicht op vrijdagmiddag! Ik wist dat ze hartstikke druk waren door personeelstekort, maar toch maar naar de Vakgarage. En... wat denk je, nog dezelfde middag gemaakt. Kom daar maar eens om bij een dealer. Geweldig, wat een Service!!!