Uitstekende service en snel
Erg tevreden over de deskundigheid en de service. Er is altijd een duidelijk overleg over de te verrichten werkzaamheden. Kortom ik zal deze garage iedereen aanraden. Met vriendelijke groeten, Eric Biljard
Ik werd zo snel mogelijk geholpen.
De airco van de auto gaf geen koude lucht meer. Na een telefoontje kon ik de volgende morgen terecht voor controle. Naar autoservice Tiel, en daar werd geconstateerd dat de airco (gelukkig) niet stuk was, maar te weinig koolvloeistof bevatte. Tijdens een kop koffie werd de airco weer op het goede peil gebracht. Dank voor snelle service Aanbeveling vind ik hier wel terecht!
Vriendelijk personeel, auto goed afgeleverd na apk
Zoals gebruikelijk is het ook deze keer weer netjes en strak opgelsot.
Betrouwbare vakgarage, goede kwaliteit en service!
Over het algemeen wel goed geholpen maar niet helemaal tevreden achteraf. Een goede monteur maar niet zo nauwkeurig als de vorige, dat was een heel goede die eerst alles nameet en dan ook liet weten of er wel of niet iets vervangen moest worden. Nu heb ik eigenlijk weer oliemotor laten vervangen terwijl dit eigenlijk niet nodig was geweest aangezien ik dit vorig jaar heb laten doen en heel weinig kilometers maak. Dat is dan toch weer extra kosten wat nog niet had gehoeven.
Goed advies en adequate oplossing voor mij . Ondanks dat ik me bewust ben van de drukte in de automobiel branche word ik toch telkens verrast door de flexibiliteit van mijn Vakgarage Tiel.
Garantie perfect op opgelost
Alles volgens afspraak. Super vriendelijk personeel en goede service.
Zie boven
Auto was snel klaar (APK). Er moest alleen een lampje vervangen worden. De leenfiets was super.
Zie boven
Je wordt altijd netjes en snel geholpen Als er hoge kosten zijn wordt je daarvan vantevoren op de hoogte gesteld. Prima service.
Afspraken worden nagekomen, alles op de afgesproken tijd geregeld
Alles was uitstekend
Een hele fijne service. Er wordt zeer klantgericht meegedacht en de reparatie en het onderhoud worden deskundig gedaan.
Ik moest een paar keer mijn afspraak voor nieuwe trekhaak verzetten wat geen enkel probleem was voor dit bedrijf. Omdat de werkzaamheden wat extra tijd kosten, kreeg ik een gratis leenauto. Verder super vriendelijke service en prima werk afgeleverd. Ik kan iedereen dit garage bedrijf van harte aanbevelen!
Al jarenlang topservice
Goede service voor APK en onderhoud uitgevoerd en goede communicatie over de afspraak, de bevindingen en de kosten.
Het gaat altijd precies zoals ik het ook graag wil
Auto keurig op tijd een beurt gehad. Mogelijkheid tot op gemak wachten. Keurige vriendelijke service. Mooi op tijd klaar. Tevreden
Vriendelijk en behulpzaam Apk en beurt goed Alleen reparatie en de prijs die daarop volgt minder vandaar aantal sterren