Na pech onderweg auto op ambulance afgeleverd bij Vakgarage Tiel. Direct na ontvangst van auto door garage Konstantinos opgenomen. Dezelfde middag diagnose gesteld en onderdelen besteld. Volgende dag bericht ontvangen dat auto, na de reparatie, klaar stond om afgehaald te worden. Zeer snelle actie! Blij met de service van deze garage.
Garage waar je goed geholpen wordt. Vriendelijk personeel dat mee je mee denkt.
Nadat we met pech kwamen te staan heeft een sleepdienst de auto bij jullie afgeleverd. Jullie hebben hem tussendoor gemaakt. Fantastisch. We bevelen jullie bij iedereen aan die een garage zoekt. Jullie verstaan je vak en daarom echt een VAKGARAGE. Wim en Olga Pot
goede ervaring
Wij komen hier al jaren en men weet als geen ander om de juiste service (en prijsverhouding) te bewerkstelligen. Fijn ontvangst bij de receptie, duidelijke uitleg vd werkzaamheden en goed advies door de werkplaats en altijd een open gesprek met Berry! Vooral zo doorgaan !
Inmiddels 3 Auto’ s in onderhoud bij Vakgarage Tiel waaronder een Honda S2000. Top garage, eerlijk en snel! Kan Vakgarage Tiel, Berry en zijn team van harte aanbevelen!!
Ik ben voor onderhoud en een apk keuring goed geholpen en er wordt echt met je meegedacht. vriendelijke mensen zowel aan de balie als in de werkplaats, echt een aanrader dus!
Alles goed geregeld, afspraken worden nagekomen, prijs-kwaliteitverhouding prima
Werd uitstekend geholpen na behoorlijk pech met de auto. Werd gerustgesteld en er werd op verschillende manieren naar een oplossing gezocht ! Zijn ontzettend goed geholpen. Echt een garage waar je zonder zorgen heen kan en zeker weet dat het goed komt !!! Een vertrouwd adres !!!!!
Goede service vriendelijk
Ales netjes gedaan.
Goed geholpen, meedenken
Fijne garage,vriendelijk,vakmensen,redelijkeprijs
Service was uitstekend en klantgericht. Tevens goede adviezen
Mijn auto heeft in een korte tijd veel reparaties moeten ondergaan en daarbij werd ook altijd aan MIJN portemonnee gedacht!! Mijn autootje kan nu weer vele kilometers mee op avontuur.
Alles ging op een prettige manier. En heel positief! APK keurig was goedkoop vergeleken bij andere garage’s.
Kom hier al meerdere jaren voor onderhoud en reparatie's. Altijd vriendelijk en bij een mankement of probleem wordt er eerst overleg Laatste keer alleen een Apk uitlaten voeren,ook dit was geen probleem.
Zie boven
Beurt is weer naar behoren uitgevoerd vooraf overleg wat er moest gebeuren aan de auto
Mijn auto ter reparatie aangeboden maar helaas was hier niets meer aan te doen. We hebben besloten een andere auto aan te schaffen hier. Door vriendelijk en en vakkundigheid van het personeel zijn we tot een koop over gegaan.
Auto voor beurt en APK naar de Vakgarage, vakbekwame mensen op alle posities, receptie, monteurs en de bedrijfsleider. Vriendelijkheid, behulpzaam en oplossingsgericht en zéér benaderbaar niet met allemaal formulieren invullen etc. Deze garage verdiend voor mij een dikke 10
Komen hier al jaren, en het is niet voor niets een "vak garage" Ze verstaan hun vak. Top personeel, vriendelijk en kundig. Zijn er goed geholpen, zo nu ook weer, zeer blij met de C1.
Gedegen uitvoering; informatief!! Prima!!!
Altijd vriendelijk en correct Super blij dat we bij deze garage onze auto hebben in onderhoud
Ik had behoorlijk wat problemen met het activeren van mijn autoverzekering én de betaling, maar ik ben zeer goed geholpen en alles was duidelijk en goed geregeld. Het was het uur rijden heen en terug dubbel en dwars waard!