Laden reviews...
67 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt telkens dat het personeel vriendelijk is, de communicatie duidelijk verloopt en de service betrouwbaar is. Klanten waarderen duidelijke uitleg van het werk, eerlijke prijzen en efficiënte afhandeling van afspraken. De ervaringen benadrukken vaak goede opvolging en aandacht voor de klant. Al met al wordt de ervaring als betrouwbaar en professioneel beschreven.
Alles was perfect gedaan.
7 July 2026
Oleh
Tiel
Prima service. Gebeld, kon gelijk komen. En de klacht werd meteen opgelost.
1 July 2026
H.van Ommeren
Prima uitgevoerd onderhoud.
1 July 2026
Marco van Ekeren
TIEL
Zoals altijd weer keurig geholpen
16 June 2026
Willem Schinkelshoek
Varik
Ook deze keer weer voor onderhoud en apk geweest. Ontvangst prima, korte toelichting op de uit te voeren werkzaamheden. Gebeld zodra de auto weer gereed was en gehaald kon worden. Toelichting op de factuur, welke exact overeenkwam met wat vooraf besproken was. Weer tevreden over alles.
3 June 2026
Frits
Tiel
Op zoek naar een betrouwbare autogarage voor het vervangen van distributieriem, waterpomp en spanrollen na diverse offertes te hebben opgevraagd, uitgekomen bij de Vakgarage Tiel. Vorig jaar de beurt laten doen met goed gevoel. Qua prijs hele nette prijs in vergelijking met andere autobedrijf. Dit 3 maal telefonisch nagevraagd. Qua ophalen aangegeven toch wat eerder te bellen aangezien auto nog niet klaar bleek door laat geleverd onderdeel, nu auto daar nachtje gebleven. Autorekening bleek toch wat duurder dan afgesproken, afwijkende prijs bleek gedaan door iemand die er nu niet meer werkt. Gezien prijs ZEER veel scheelde met concurrentie en vriendelijkheid personeel zo gelaten.
1 June 2026
Paul
vlot en goed geadviseerd
25 May 2026
guus
tiel
Goede afspraken en goede service ,je kan er van op aan
17 May 2026
Harm
Rienmeijer
Al voor 08:00 uur geholpen, leenfiets meegekregen. En een belletje zodra de auto klaar was. Prima service.
13 May 2026
Jos
Tiel
Hoewel niet direct in de buurt, daar onze auto gekocht. Prettige en eerlijke antwoorden, geen gladde verkooppraatjes. Ook vragen en verzoeken achteraf worden goed afgehandeld.
11 May 2026
Robin
Wageningen
apk en probleem met schokbrekerveer verholpen.Vooraf gebeld wat het probleem was. Super
22 April 2026
bert
OSS
Na de eerste kennismaking maakte het bedrijf een enorme indruk op me. Snel, efficiënt en betaalbaar. Alles werd professioneel afgehandeld en duidelijk uitgelegd. En de heer die me hielp, won vanaf het eerste moment mijn vertrouwen. Ik beveel het van harte aan!
20 April 2026
Karolina
Tiel
Mijn ervaring met Vakgarage Autoservice Tiel is heel erg fijn . sinds heel veel jaren hebben wij onze auto en ook onze vorige auto,s in onderhoud bij deze garage. Ze denken met je mee en alles in overleg op een hele eerlijke betrouwbare manier . Ze zijn zeer deskundig . Wij vinden deze garage echt een aanrader als je een zeer deskundig onderhoud cq reparatie wilt laten uitvoeren tegen een eerlijk prijs .
17 April 2026
J.A. de Kruijf
Oke
5 April 2026
Jos
Tiel
Goed geholpen.Vriendelijke vrouw aan de balie
1 April 2026
Trudie van Meerten
Tiel
Fijne garage met fijn en duidelijk contact. Er wordt keurig gebeld om te overleggen met wat er moet gebeuren n.a.v. apk. Zowel de klantvriendelijkheid van de dame achter de balie als de werkplaatschef is zeer prettig.
30 March 2026
Patrick
TIEL
auto heeft weer onderhoudsbeurt en apk gehad en kan er weer tegen voor een jaar
14 March 2026
Bertus
Tiel
Goede service,bekwaam en vriendelijk personeel.
4 March 2026
T
Alles goed geregeld
4 March 2026
Ron Vermaat
Tiel
Komen na wat er beloofd wordt. Super service
17 February 2026
Sonja Kowalski
Tiel
Na eind vorige jaar aan gegeven te hebben wel interesse te hebben in de Mazda maar i.v.m. geplande vakantie pas serieus te kunnen spreken in Januari was dit allemaal geen probleem. Hierna is de aankoop eigenlijk als vanzelf gelopen. Super makkelijk en in een zeer fijn gesprek. We zijn na een paar dagen zeer tevreden over de auto maar ook de manier waarop alles in overleg is geregeld.
2 February 2026
Gert
Tiel
Uitstekende service, keurig op tijd, goed gecommuniceerd en goed geprijsd
2 February 2026
Paul
Varik
Geheel volgens afspraak auto vroeg ingeleverd en op de fiets naar huis .Althans als het licht het deed. Nu voor de veiligheid maar gewandeld . Ruim voor de tijd was de auto door de keuring heen en hem weer opgehaald . Het APK keuringsrapport stelt steeds minder voor maar dat is een RDW dingetje denk ik.
26 January 2026
Karel
Flexibel en goede communicatie
22 January 2026
Ria
Tiel
Heldere communicatie is het belangrijkst, en zo gaat het ook.
21 January 2026
Marco Van Ekeren