Heeft een totaal van 189 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment95%
De beoordelingen tonen een duidelijke en consistente positieve ervaring met vriendelijk personeel en heldere afspraken. Klanten noemen betrouwbaarheid, een vlekkeloze afhandeling van aankoop en duidelijke uitleg. Er is positieve feedback over gastvrijheid en follow-up. De algehele indruk is dat de onderneming klantgericht en betrouwbaar is.
Sterke punten
Duidelijke communicatie
Vriendelijke medewerkers
Professionalisme
Gebaseerd op 11 reviews
Super tevreden, uitstekende service
We kunnen iedereen die op zoek is naar een mooie auto aanbevelen om naar Van ‘t Hoog in Zaltbommel te gaan.
Heel prettige ongedwongen sfeer, mooie auto’s, uitstekende verkoper. Kortom: helemaal top!
29 July 2024
Lucien
Wijchen
Goed geholpen .
Goed geholpen en denkt ook mee. Had 3 jaar geleden al een Mercedes bij Van het Hoog gekocht en nu weer een Mercedes van een paar jaar jonger. Een aanrader.
15 July 2024
Peter
sliedrecht
Goede sfeer, eerlijke omschrijving auto.
Goed.
27 June 2024
Pieter van der Linden
Voorhout
Vriendelijk en neemt de tijd
5 June 2024
27 May 2024
cornelis spruyt
Amsterdam
Leuke Ventoux auto’s
Geen toeters en bellen en ook ruimte voor goede gesprekken en eventueeel over de prijs te praten als het redelijk is.
27 May 2024
H.
Meppel
Netjes geholpen
Netjes geholpen met een mooie en vooralsnog prima auto.
19 March 2024
M.
Noordwijk
Fijn bedrijf
Bij de aankoop van een Mercedes zijn wij bijzonder goed en vriendelijk door Ewoud te woord gestaan. Er werd alle ruimte gegeven om ons te oriënteren en aansluitend hieraan, een proefrit te maken. Na aankoop bleken de geconstateerde tekortkomingen verholpen te zijn. De auto is conform gemaakte afspraak, op tijd en datum spik en span afgeleverd.
18 March 2024
Arie
Uden
goede afspraken en perfecte aflevering
Snel tot zaken gekomen, duidelijke communicatie, prima aflevering, pick up bij het station. Wacht nu op extra sleutel die besteld is, maar dat zal vast goedkomen.
15 March 2024
J.A.M.
boxtwl
We zaten van meet af aan op één lijn.
No nonsense
Duidelijk
Klantgericht
15 January 2024
Dick
Zaltbommel
Aankoop Mercedes C200
Fijn ongestoord en zonder de commerciële autoverkoop praatjes een auto bekijken en met een tevreden inruilprijs voor de vorige auto. Ook mooie originele Mercedes velgen voor de winterbanden mee gekregen. Ze hebben een ruime keuze aan auto's aan te bieden, als je tenminste opzoek bent naar degelijke Duitse merken.
10 November 2023
Rob
Heeze
We hebben onlangs een andere auto gekocht en we zijn heel goed geadviseerd
Wij vonden het een fijne ervaring om met Ewoud zaken te doen, enkele wensen die we nog hadden heeft hij prima opgelost
8 November 2023
Bert
Veenendaal
Prima bedrijf
Heb recentelijk een auto gekocht
3 September 2023
O.
Leiden
Prettig zaken doen.
Een man een man een woord een woord.
30 August 2023
Anne den Adel
Zuid-Scharwoude
Nette zaak ,eigenaar neemt alle tijd voor je.
Staat je netjes en gemoedelijk te woord.
Een echte aanrader.
11 August 2023
Erik
Laren gld
Fijn geholpen.
Fijn en vriendelijk geholpen, zowel telefonisch maar ook in de winkel.
11 August 2023
Ferdi
Capelle aan den IJssel
Top service!
Top service! Heel fijn geholpen!
Joey
Geldrop
Zeer schoon gebouw hele schoone ramen om naar binnen te kijken
Eigenaar heel aardig en wat opvalt de schone ramen goed bijgehouden
D.
Beesd
Helemaal Top
Helemaal TOP
C.J.W.
Rosmalen
Mijn nieuwe auto hier gekocht vriendelijke verkoper behulpzaam meedenkend.
30 November 2022
C.H.A.
Millingen aan de Rijn
Prettig
Fijn geholpen en een prettige ontspannen sfeer.
29 November 2022
Ronnie
Veendam
Klantvriendelijk en zonder poespas
Prettige ervaring. Geen poeha. Vriendelijk.
17 September 2022
Ruud
Beuningen
Wij zijn super klantvriendelijk en service gericht geholpen
Wij waren op zoek naar een Mercedes 350 e en hebben een super mooi exemplaar bij t Hoog gekocht. De uitleg van Ewoud en antwoorden op al onze vragen kwamen zeer klantvriendelijk en professioneel over.
Na de koop gebeld over klein probleempje daar werd direct goed op gereageerd en actie op ondernomen.
Kortom een mooie nette goeie betrouwbare dealer.
28 August 2022
Bert
Utrecht
Fijne ervaring
Prettig onthaal. Mooie auto afgeleverd zoals afgesproken en op de valreep nog een mooie achterbakmat er bij gekregen.
En na een aantal dagen belde hij op of de auto goed beviel, zo sympathiek!
25 August 2022
S.
Amersfoort
Keurig autobedrijf met ruim aanbod van jonge occasions, prettig geholpen
Auto op de website van Van ’t Hoog Zaltbommel gezien, gelijk gebeld, afgesproken en proefrit gemaakt. Goed te woord gestaan door Ewoud Vroegh die beslist de tijd voor je neemt. Over de condities waaronder een overeenkomst mogelijk was, werd op tamelijk vlotte wijze overeenstemming bereikt. Auto is inmiddels een maand in gebruik en wel tot volle tevredenheid!
24 August 2022
Aart