Niet meer startende auto, snel geholpen, goede service, nieuwe accu en zakje paaseitjes toe, Top!!
Prettige zaak met goed personeel, bij de aankoopkeuring kan je er gewoon bijblijven en alles vragen en alles wordt uitgelegd. Ik ben heel blij dat ik deze keuring gedaan heb scheelt een behoorlijke eventuele miskoop
Luistrend oor en daardoor een goed oordeel.
Goede service en voor mij op een gunstige lokatie
Toopie
,goede ervaring, deskundig personeel, vlotte service.
Super service! Ik heb mijn auto gebracht voor een grote onderhoudsbeurt en toen ik hem kwam ophalen was hij voor me gewassen en lag er op m\'n bijrijdersstoel een pakketje met touchscreen handschoenen. Helemaal top!
Zeer behulpzaam
oke
Stond met pech, hebben mij direct opgehaald, er was vervangend vervoer direct beschikbaar. Auto gemaakt en onderhoud gehad. Auto was bij ophalen ook nog gewassen. Super blij mee. Geweldige service.
Reedijk 5 A
3274 KE Heinenoord