Nu voor de tweede keer mijn auto daar gebracht en kan niet anders zeggen dat ik tevreden ben over de afhandeling.
Het is een betrouwbare garage
Goede geholpen. zeer transparant en aardig. Heb de rest op Google recensies gezet.
prima en vakbekwaam
zeer goede service,je auto werd altijd gewassen afgeleverd ook bij een apk keuring.Behalve de laatste keer (beetje jammer)maar verder een prima bedrijf met vakkennis
Goed.
Fijne garage waar je wat aan hebt. Je weet waaraan je toe bent.
Prima garage.. Fijn en kundig personeel.
Betrouwbaar, snel en klantvriendelijk. Klein puntje van kritiek: Communicatie kan iets beter. Er wordt gezegd dat indien er onverwachte kosten komen naar aanleiding van APK of reparatie dit eerst telefonisch wordt gemeld/overlegd. Dit is niet altijd het geval.
Reedijk 5 A
3274 KE Heinenoord