Apk Camper laten doen
Netjes en vriendelijk
Alles goed uitgelegd. Op tijd klaar. Afspraken nagekomen.
Bij Basic Car Fox heb ik een grote onderhoudsbeurt en APK uit laten voeren. Ik had nog enkele kleine dingen die ik extra uit wilde laten voeren. Tijden de onderhoudsbeurt werd regelmatig gebeld en overlegd mbt noodzakelijke reparaties, hierbij werd steeds een kostenopgaaf gedaan. Toen ik de auto kwam ophalen, was hij ook nog gewassen. Kortom.......dik tevreden.
Ik kwam hier voor de tweede keer voor een APK keuring en wat een fijne service ! Aardige mensen die fijn met je meedenken. Toen ik de auto kwam ophalen zeiden ze zelfs dat ze hem voor me hadden gewassen als m’n antenne niet zo vast zat haha. Ontzettend aardig en ze jagen je niet onnodig op kosten die er niet zijn!
Vriendelijke en vakkundige mensen. Auto is altijd snel weer klaar. Ook altijd fijn dat de auto wordt gewassen!
Bij extra handelingen wordt je altijd gebeld
Klantvriendelijk duidelijke afspraken top garage
Ik had een vrij acuut probleem met mijn auto en hoewel ze het erg druk hadden, kon ik direct komen om te bekijken wat er moest gebeuren. Omdat ik er niet meer mee kon rijden, wisten ze het de volgende dag te repareren, zodat ik snel weer de weg op kon. Heel fijn dat het zo snel opgelost kon worden.
Zeer geschrokken van de rekening voor grote beurt oh oh
Zoals altijd prima service en mensen die meedenken. Kom hier al lang en heb niets te klagen.
afslepen van de auto en informatieverstrekking over mogelijkheden ten aanzien van de auto waren deskundig en eerlijk
Proactieve houding vd Vakgarage
Locatie tegenover busstation ideaal, geen vervangende auto nodig.
Reden om dit ook aan mijn kennissenkring te vertellen
Extra kosten voor weinig waren duur.
Keurige bevestiging via de mail , een telefoontje om te overleggen en de kosten te melden. Al 3 jaar een tevreden klant.
Ze jadden jet jeel erg druk, maar ik kon toch tussendoor komen om mijn auto uit te laten lezen. Super!!!