Altijd goed!
Altijd behulpzaam, altijd meedenken in mogelijkheden en oplossingen en altijd vriendelijk geholpen. Problemen worden vakkundig opgelost en daardoor altijd met een goed gevoel weer de weg op.
4 January 2021
Review overzicht
4 January 2021
Alex
Middenmeer
Ik kon meteen terecht voor een afspraak. Dezelfde middag nog mβn auto opgehaald. Super!
6 December 2020
Lars
4 December 2020
J.
westerland
Al jaren kom ik hier voor de onderhoud van onze auto's. Altijd vriendelijk, kennen hun klanten , proberen eigenlijk indien mogelijk meteen te helpen en zijn zeer deskundig. Van de week starte mijn auto niet, breng sleutels langs , zeg dat het geen haast heeft want ik heb de auto die dag niet nodig, uurtje later worden de sleutels weer thuis gebracht, auto is gemaakt en staat weer voor de deur, toppers!
8 October 2020
Nanda
Hippolytushoef
Zeer vriendelijk personeel! Altijd snelle service. Goed geregelde service ook halen van je auto en het terug brengen. Duidelijk uitleg wat er precies gedaan is.
18 September 2020
Carmen
Den Oever
Meedenkend en prima service!! Vriendelijkheid en vertrouwen is een mooie basis om mijn auto te laten maken of een andere auto te kopen bij verfaille!
15 September 2020
Willem
hippolytushoef
Uitstekende servive
9 September 2020
Stephan S Barneveld
Utrecht
Super goede service, mooie ruime werkplaats en goede communicatie vanaf kantoor bijv. over de prijsopgave. Dit zijn echt vakmensen! Je bent hier aan het juiste adres.
7 September 2020
Koning
Hippolytushoef
goede service meestal staat er een leenauto voor je klaar, er staat meestal een monteur voor je klaar en anders wordt er een oplossing gezocht in het kort een goede garage, dik te vrede.(ook de dames op kantoor)
14 August 2020
Joop
Middenmeer
Heb nooit een garage gehad met jullie instelling. Ben enorm te vrede bij jullie.
25 July 2020
Theo
Hippolytushoef
auto met pech op zondags voor de deur gezet en de volgende dag al weer klaar om op te halen bedankt voor de snelle service, zo zijn we zelf ook weer onderweg . top
22 July 2020
bas vd ham
hippolytushoef
Richard en personeel staan altijd direct klaar om de beste service te geven.
20 July 2020
Betty Smit
't Veld
Goede bereikbaarheid qua telefoon op zaterdag begint het mee, vervolg was duidelijke communicatie over wat er is en wat het kost en de uitvoering was snel en vakkundig aangezien ik dacht dat me schakelbak stuk was omdat ik soep kon roeren ;-) en garage Verfaille daar snel naar keek en reparatie op volgde waardoor ik niet lang me auto kwijt was.
15 July 2020
S.
Hippo
Goede service, hoge deskundigheid en vakkennis. Kortom een betrouwbaar adres waar je je auto aan kunt overlaten.
14 July 2020
Frans
Opperdoes
Na klachten over mijn remmen door gebrekkig onderhoud van mijn garage uit Alkmaar werd mijn auto binnen een dag voorzien van 4 nieuwe remschijven en remblokken voor een scherpe prijs. Dat gaf me een goed gevoel.
13 July 2020
Jack
Hippolytushoef
Kom er al jaren en Richard en Sonja komen de gemaakte afspraken na en leveren uitstekende service
20 May 2020
L.f Mostert
12 April 2019
Erik Poortman
Hippolytushoef
Hele beste garage , misschien wel de allerbeste !? Klant vriendelijk geholpen , snel en ook nog een betrouwbaar ππΌπ
4 March 2019
HIPPOLYTUSHOEF
13 January 2019
Reijer Kaleveld
DEN OEVER
Een vakgarage met aandacht voor de klant!
13 December 2018
Corina Rotgans